KeeK op de WeeK 8- 10 vragen aan mijzelf... 9 keek op de week KeeK op de WeeK 8- 10 vragen aan mijzelf...
Artikelen, Keek op de Week

KeeK op de WeeK 8- 10 vragen aan mijzelf…

Deze week is er weinig interessants, spannends, geks of engs gebeurd. Dus bedacht ik mij dat ik, omdat de KeeK altijd een persoonlijke post is, vragen te beantwoorden zodat jullie mij nog beter leren kennen. Als dat nog mogelijk is, hahaha. En er zijn vast ook genoeg mensen die het geen r#$%t interesseert wat ik in het dagelijks leven doe of vind, dus dit is niet voor hen bedoeld. Meer over meisje Babs!

KeeK op de WeeK 8- 10 vragen aan mijzelf... 11 keek op de week KeeK op de WeeK 8- 10 vragen aan mijzelf...

Stock Photo from sarsmis/ Shutterstock

1- Welke 3 dingen lust je niet of vind je niet lekker?

 • Koriander
 • Schapen- en lamsvlees (ook om andere redenen)
 • Inktvis en oesters

2- Welke drie dingen zou je veranderen in de wereld?

 • Geen dierenleed meer
 • Geen armoede
 • Geen oorlog

3- Waar ben je opgegroeid?

 • Utrecht

4- Noem 3 leuke herinneringen aan je jeugd?

 • Samen een dutje doen met mijn moeder voor de kachel op woensdagmiddag
 • Achterop de fiets in slaap vallen bij mijn vader als wij een stukje gingen fietsen (en dan donderde ik er wel eens af, slaapkop dat ik ben ;))
 • Sinterklaas tijd

ma en ik

5- Keuzestress…

 • Witte wijn of rode wijn? Rode wijn
 • Taart of tagliatelle? Taart natuurlijk!
 • Politiek of religie? Politiek dan maar
 • Slapen of werken? Slapen (duh)
 • Hotel of appartement? Appartement
 • Stad of platteland? Platteland (wel met een auto voor de deur a.u.b)
 • E-book of een boek met een kaft ? Gewoon een old-school boek (kan ik aan snuffelen en makkelijk in terugbladeren)
 • Dokter of tandarts? Tandarts (bij een arts meer kans op slecht nieuws)
 • Bloggen of Instagram? Bloggen

6- Noem 3 dingen waaraan je je wel eens ergert

 • Als je aan het zappen bent en op iedere zender lijken dan nét de reclames bezig te zijn.
 • Mensen die liegen, die niet oprecht zijn in hun bedoelingen.
 • Postbodes met pakketten die aanbellen en dan direct hard wegrennen 😉

7- Welk accent vind je charmant?

 • Scottish!

8- Zou jij een jaar zonder mensen kunnen?

 • Ik vrees van wel… Klinkt niet heel sociaal maar ik kan mij prima bezighouden en vermaken zonder andere mensen.

9- Noem 3 dingen waar je vaak over piekert..

 • Gezondheid
 • Geld
 • Waarom mensen soms zo wreed kunnen zijn. (in woord en daad)

10- Was je goed op school?

 • Ja, ik behoorde op de lagere school (basisschool) bij de 2 beste van de klas .Ik durfde vaak niet eens mijn vinger op te steken omdat ik niet als slimme wijsneus gezien wilde worden. De eerste jaren op het VWO hetzelfde, maar later werd dat een stuk minder.

Hersenspinsel van de dag:

Ik heb soms medelijden met de partners van de dames/heren die opruimen volgens de Marie Kondo methode…. Staat de liefde van je leven een oude onderbroek te bedanken…

 

Tot de volgende KeeK!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
3 jaren geleden

Verrassende keek, leuk! Ik ben ook old school en houd van echte boeken en papieren agenda’s (daar werd ik laatst nog om uitgelachen 😂. Leuke foto van jou en je moeder. Ik heb ook mooie herinneringen aan Sinterklaas. Dat zou ik best nog een keertje willen beleven allemaal.

chucky1012
3 jaren geleden

Hihihi…
Dit is leuk…..
Jij houdt nogal veel van slapen….

Xoxo

Mariska
3 jaren geleden

Dat Marie Kondo is weer helemaal in volgens mij, zie het overal tevoorschijn komen. Nou ik doe er dus niet aan mee en ga gewoon eens in de zoveel tijd door mijn huis om een en ander weg te gooien.

Tessa
3 jaren geleden

Wat leuk artikel. Met veel plezier gelezen.

Rory
3 jaren geleden

Hahaha, nou ik bedank geen oude onderbroek hoor. Dat wil zeggen, niet hardop 😀 Maar serieus. Ik ervaar het gevoel van ‘dankjewel’ wel. Er zijn grenzen. Wat ik vroeger wel deed (toen ik net haar eerste boek had gelezen) was steeds mijn tas leeghalen en alles in een doos leggen, mijn tas (inwendig) bedanken en de dag erna de hele riedel opnieuw. Nadeel: teveel gedoe. Voordeel: ik gebruikte (al) mijn tassen meer. Dit gezegd hebbende: ik ga mijn tassenvoorraad eens goed bekijken (al komt er binnenkort weer een hele mooie aan. Ai). En wist ik al dat jij ook uit… Lees verder »

Irene
3 jaren geleden

Wat een ontzettend leuke Keek. Valt me op dat jij ook van slapen je hobby hebt gemaakt hahaha. Heel herkenbaar. Ik ken Marie Kondo niet echt. Ik ben niet z’on grote opruimer. Maar men zegt weleens dat creatieve mensen geen rommel hebben liggen, maar een hoop creatieve ideeën. Daar houd ik me maar aan vast.