Lange wimpers en volle wenkbrauwen met MASSMED Long Eyelashes Nutrition Plus Serum – Review

Het blijft leuk om wimper verlengende producten te testen.  Massada kwam met een nieuw product namelijk de MASSMED Long Eyelashes Nutrition Plus Serum. Dit serum maakt je wimpers, maar ook je wenkbrauwen voller…  Kijk je mee naar het resultaat?

MASSMED Long Eyelashes Nutrition Plus Serum

Het mooist zou het zijn als ik eigenlijk nooit meer mascara nodig zou hebben, vooral omdat ik “doordeweeks” meestal zonder make-up rondloop. Dat komt omdat ik eigenlijk altijd in en rond huis vertoef en het scheelt zo mooi weer een hoop cleansing producten, watjes en “geboen” ‘s avonds. Natuurlijk reinig ik mijn gezicht wel, maar met foundation en oogmake-up duurt de klus wat langer natuurlijk.

De claim:

Gezonde, lange en sterke wimpers en mooie volle wenkbrauwen.

Vooral dat het wat voor je wenkbrauwen moet doen vind ik bijzonder. Mijn wenkbrauwen zijn dun van vorm en zeker niet vol. Ik mis ook wel wat haartjes en ze staan ook, waar ze eigenlijk naar boven gericht moeten staan, naar beneden gericht. Dat schijnt iets Indisch te zijn heb ik mij laten vertellen.

MASSMED Long Eyelashes Nutrition Plus Serum (2)

Wat zijn de ingrediënten?

  • Kurkuma-extract (Het extract van Curcuma Longa Rhizome verlengt de groeifase en verkort de rustfase van het haar, voor sterkere en langere wimpers en vollere wenkbrauwen)
  • Oost-Indische kers en Waterkers-extracten (Deze extracten verlengen de anagene (groei)fase van het haar en bevorderen de aanmaak van keratine, voor sterke, lange, volumineuze en stevige wimpers en mooie volle en brede wenkbrauwen)
  • Sinaasappel-extract (Is rijk is aan de vitamines B1, B2 en B6 reguleert het metabolische groeiproces van het haar, bevordert de celvernieuwing en celademhaling, revitaliseert en voedt het haar van de wimpers en wenkbrauwen

Lange wimpers en volle wenkbrauwen met MASSMED Long Eyelashes Nutrition Plus Serum - Review 3 wimpers Lange wimpers en volle wenkbrauwen met MASSMED Long Eyelashes Nutrition Plus Serum - Review

Kurkuma kennen jullie vast allemaal. Een van de meest krachtige anti-oxidanten die er is. Je kan het over je eten doen en het bestaat ook in pil vorm, als supplement dus. Wel samen met peper gebruiken, dan wordt het krachtiger en beter opgenomen. In je lichaam natuurlijk, niet op je ogen 😉

 

Hoe werkt het?

Het geheel ziet eruit als een eyeliner en zo breng je het ook aan. Ieder ochtend en avond heb ik een lijntje (soms meerdere als ik het idee had dat er te weinig op zat) op het bovenste ooglid vlak bij de wimpers aangebracht. Met een schoon wimper borsteltje masseerde ik het serum door mijn wenkbrauwen, in de hoop dat het dan beter introk.

MASSMED Long Eyelashes Nutrition Plus Serum

Je voelt er niets van, het prikt niet in je ogen of iets dergelijks. De geur is neutraal.

MASSMED Long Eyelashes Nutrition Plus Serum

Je doet er ongeveer 2 maanden mee, dus zeker zuinig in gebruik.

 

Het resultaat:

Bij mijn wenkbrauwen zie ik helaas geen verschil. Brede, volle wenkbrauwen, ik denk daar meer voor nodig is. (waarom lees ik nooit iets over haartjes in de wenkbrauw plaatsen, net zoals bij een haartransplantatie? Technisch zou dat toch mogelijk kunnen zijn tegenwoordig?)

Mijn wimpers lijken zeker voller en wat langer, maar verwacht niet het resultaat zoals bij false lashes of wimperextensions.  Mijn wimpers voelen ook steviger en sterker aan.

collage voor en na massada

Links voor, rechts na 🙂

Gek genoeg valt het mij nog meer op als ik mascara draag, kijk maar!

Als jullie goed kijken zie je aan de binnenkant van mijn wenkbrauwen wat streepjes. Dat zijn geen haartjes maar ik heb van de zomer als oefenmodel gefungeerd voor een meisje in opleiding die moest leren om met een naald en mesjes wenkbrauwen te tatoeëren. Ik vond het achteraf geen succes, en zeker omdat ik er ook voor betaald heb. Het pakte gewoon niet lekker bij mij en na een paar weken was het al vervaagd. (Jammer de bammer, mijn wenkbrauwen zou ik ook het liefst kant en klaar, ready to go hebben… zei de luilak ;))

 

Distributie & meer informatie: 

De producten van MASSADA MASSMED worden op de Nederlandse markt gebracht door Smooth & Co uit Eemnes.Voor meer informatie en gerichte adressen van schoonheidssalons die werken met MASSADA, kan contact worden opgenomen met Smooth & Co via telefoonnummer: 033-2600100 en per e-mail via:  info@smoothandco.nl

Het nieuwe MASSADA MASSMED Long Eyelashes Nutrition Plus Serum is verkrijgbaar vanaf heden

Verkoopprijs: € 64,50

 

 

 

 

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Sonja
3 jaren geleden

Mooi resultaat zeg! Echter ik denk dat de prijs van de Kruidvat mij meer aanspreekt.

bychristiana
3 jaren geleden

Het lijkt inderdaad voller, en net wat je zegt; op de foto waar je mascara draagt lijkt het effect ook zichtbaarder. Zelf zou ik niet zo gauw dit soort producten gebruiken. Ik heb van mezelf niet zozeer lange wimpers, maar met een likje mascara er op ben ik er prima tevreden mee. Haha, zo ongeveer het enige waar ik niks over te zeuren heb, dus dat is ook wel eens fijn haha;-) Wat jammer trouwens dat dat tattoo-verhaal geen succes was, zéker een tegenvaller als het ook nog eens pijnlijk was:-(

Annette
3 jaren geleden

Ik vind het resultaat best wel goed. Ik gebruik mijn superlash ben daar nog steeds heel blij mee.

Fabienne, enjoyyourownbeauty

Leuk artikel Babs!
Normaal geloof ik niet zo in dit soort middeltjes maar ik moet zeggen dat je wel echt verschil ziet, tof. 😀

Liefs
X

Natascha - BeautyOpinie
3 jaren geleden

Ik weet het nooit zo met deze producten haha. Ik vind het best wel duur voor het resultaat dat je ervoor krijgt, en ik heb nooit het geduld om het ook netjes elke dag aan te brengen. Wat slecht trouwens Babs dat dat tatoeren niet lekker ging. Was er geen juffrouw bij die er op lette? Of is het gewoon dikke vette pech?

chucky1012
3 jaren geleden

Zo natuurlijk!
Erg aan de prijs.

Fijne dag Xoxo

chucky1012
3 jaren geleden

Mooi en zo natuurlijk!
Erg aan de prijs.

Xoxo

chucky1012
3 jaren geleden

Mooi en zo natuurlijk!
Erg aan de prijs.

Xoxo

chucky1012
3 jaren geleden

Mooi en zo natuurlijk!
Erg aan de prijs.

Xoxo

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten