Review- Etos body Mists: Dreamy Garden & Evening Kiss 9 etos body mists Review- Etos body Mists: Dreamy Garden & Evening Kiss
Artikelen, Etos, Merken, Reviews

Review- Etos body Mists: Dreamy Garden & Evening Kiss

Body mists vind ik heerlijk, met parfums ben ik altijd heel zuinig maar met body mists kan ik flink tekeergaan. Etos heeft voor ons lekkere betaalbare geuren op de markt gebracht en ik ga jullie vertellen wat ik van “Dreamy Garden” en “Evening Kiss” vind!

etos-body-mists

Etos pakt deze feestdagen uit met nieuwe, heerlijk geurende producten! Het assortiment wordt niet alleen uitgebreid met een limited edition body shimmer, maar ook met een gloednieuw vijfde parfum, Mystic Night. Om de feestdagen compleet te maken komen van de Etos eau de toilettes matching body mists. Stuk voor stuk ideale cadeautjes of gewoon lekker voor jezelf!

Etos blijft helemaal on trend en breidt haar geurlijn uit. Er worden maar liefst 7 super feestelijke en zinnenprikkelende producten toegevoegd aan het bestaande assortiment. Van de warme ‘Evening Kiss’ geur brengt Etos nu een speciale limited edition body shimmer uit om je huid van een onweerstaanbaar parfum en een subtiele sparkle te voorzien.

Als kers op de taart lanceert Etos 5 nieuwe body mists van de bekende Etos geuren Sapphire Sky, Forever Love, Evening Kiss, Dreamy Garden en ook van de nieuwe geurlijn Mystic Night. Een body mist is luchtiger dan een parfum en daardoor perfect als verfrissende touch up  tussendoor.

body-mist-collage

 

Dreamy Garden

my-garden-etos-body-mist

Een fris en fruitig geurbouquet van amaryllis, jasmijn en ylang ylang, aangevuld met groene akkoorden en een warm en zonnig slot van musk en patchoeli. Een vrouwelijke bloemengeur die je direct aan warme zomermiddagen in de tuin doet denken.

Belangrijkste geurnoten: neroli, witte amaryllis en kasjmier.

Wat vind ik ervan?

Dit is niet mijn geur. Te bloemerig en op mijn huid ontwikkeld deze geur niet lekker. Wat wel mooi is, is de shimmer die achterblijft op mijn huid, maar na een uurtje is deze niet meer zichtbaar.

150 ml/ €5,99

 

LIMITED EDITION

Evening Kiss Body Shimmer

etos-evening-kiss

Rijke body spray met subtiele glansdeeltjes in de geur Evening Kiss, een geraffineerde mix van witte bloemen met hout en gourmandnoten. Het warme, kruidige hart zorgt voor een onweerstaanbare aantrekkingskracht, terwijl peer en oranjebloesem het geheel toch heel elegant houden.

Belangrijkste geurnoten: roze peper, oranjebloesem, koffie.

Wat vind ik ervan?

Absoluut mijn favoriet van de twee! De shimmer is wat minder dan van de Dreamy Garden, maar de geur is helemaal mijn ding. Zoet, zacht en warm van geur.

TIP: Spray een beetje Etos Body mist in de droogtrommel en je was ruikt naderhand heerlijk!

Beide body mists komen in een plastic flacon met een inhoud van elk 150 ml.

Evening Kiss is verkrijgbaar vanaf 5 december. €6,99

 

Welke body mist spreekt jullie het meest aan?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Melike
5 jaren geleden

Wat heerlijk hihi. De evening kiss lijkt me echt heel lekker. Vind het altijd zo fijn om helemaal lekker te ruiken;)

Astrid
5 jaren geleden

Hey Babs,

Van Evening Kiss heb ik de eau de toilette, die vind ik echt heerlijk! Ik ben dus zeer benieuwd naar de body mist 🙂 .

Liefs!

Lifeaholic.nl
5 jaren geleden

Verpakking ziet er alleen al erg leuk uit! Op basis van jouw omschrijving zou ik ook voor de tweede kiezen 🙂

Jolanda
5 jaren geleden

Ik vind ze heerlijk! Ben erg benieuwd naar Evening Kiss!

Chantal | Beauty VS Dumasy
5 jaren geleden

Oeh ik ben heel erg benieuwd naar de Evening Kiss Body Shimmer.
De ingredienten komen wat overeen met de geur Black Opium van YSL. Dus ben benieuwd of die ook een beetje hetzelfde zal ruiken!

Chantal
5 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

ohhh ik ben echt benieuwd hoor haha! Ik ga van de week eventjes naar de Etos!

Anna Gerrie
5 jaren geleden

Evening Kiss klinkt het fijnst als ik moet kiezen qua geurnoten. Maar ik heb nog nooit een body mist gebruikt eerlijk gezegd.

Charel
5 jaren geleden

Kende ze nog niet! Ben een groot fan van de body mists van Victoria Secret! Deze zijn een stuk betaalbaarder dus zeker het proberen waard! Evening kiss lijkt me erg lekker, vind houtachtige geuren erg lekker!

Annette
5 jaren geleden

Aan de beschrijving te horen is de Evening Kiss ook meer mijn ding. Ik ga zeker even ruiken bij de Etos als ik ze zie staan, goeie tip van de droogtrommel

Vanessa
5 jaren geleden

Ik zou ook voor Evening Kiss gaan, die geur lijkt echt heerlijk!

Astrid
5 jaren geleden

Ik heb laatste de blauwe variant gekocht en ik vind het heel fijn! Die tip voor de droogtrommel moet ik onthouden 😀