project_almanac
Artikelen, Films en series, Lifestyle

3 films die ik heb gezien; spannend, grappig en lief!

Deze 3 films heb ik afgelopen maand gezien. Naast de series die ik volg is een lekkere speelfilm tussendoor een welkome afwisseling.

Kijken jullie mee?

project_almanac

Project Almanac

Sciencefiction / Thriller

Een groep tieners vindt in een kelder geheime plannen voor de bouw van een tijdmachine. Ze besluiten de machine te bouwen. De machine blijkt te werken en al snel beleven ze de nodige uitbundige avonturen. Ze komen er echter ook achter dat er de nodige nadelige kanten zitten aan het tijdreizen.

Bron: Moviemeter

If you could go back, what would you do? Where would you go?

Deze film vond ik echt heel spannend. Tijdreizen is geweldig, maar natuurlijk kan het ook een puinhoop worden als je de geschiedenis veranderd. Aanrader! 

The Duff

Ik hou niet zo van Amerikaanse highschool films, maar voor deze maak ik een uitzondering. Een DUFF is een Designated Ugly Fat Friend, een vriend of vriendin die niet zo knap is. Als je die aan je zijde hebt, dan lijk je zelf (nog) mooier. Bianca Piper (Mae Whitman) denkt dat haar vriendinnen haar als DUFF gebruiken en zo ontstaan er allerlei verwikkelingen.

Een grappige film waar ik bij sommige scènes echt hardop moest lachen.

 

Paddington

Paddington is een beer die leeft in het oerwoud in Peru. Hij droomt over een leven in Groot-Brittannië. Op een dag gaat hij als verstekeling aan boord van een schip en komt hij in Londen terecht in Station Paddington. Hij voelt zich eenzaam en verlaten tot de familie Brown passeert. Ze lezen het bordje aan zijn nek: “Please look after this bear. Thank you” en besluiten hem mee naar huis te nemen. Alles lijkt goed te verlopen tot de taxidermiste Millicent hem in het oog krijgt en hem wil vangen om op te zetten in het museum.

Bron: Wikepedia

Echt zo een heerlijke feelgood film en absolute lachmomenten. Ik ken Paddington wel van de plaatjes, maar wist eigenlijk weinig over dit schattige beertje. Leuk om Papaaah… ofwel Hugh Bonneville (Dowton Abbey) te zien als Mr. Brown en de Sluwe Nicole Kidman als de valse Millicent!

Zo, dat waren wat filmtips van mij. Hebben jullie nog een leuke filmtip?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Amy
7 jaren geleden

Ik ga ze allemaal op mijn watchlist zetten want ik heb nog geen enkele van deze films gezien!

chucky1012
chucky1012
7 jaren geleden

Ik zal later even de trailers bekijken.