Beauty Kitchen Chill Me Sensitive & Age Defying Bath 2
Artikelen, Beauty Kitchen, Holland & Barrett, Huidverzorging, Merken, Reviews

Beauty Kitchen Bath Oils- Review

Na mijn interview met Jo-Anne Cidley kreeg ik een goodiebag vol met fijne producten mee waaronder twee Bath Oils. Uit de Love Me serie de Caring & Anti-Ageing Bath Oil en uit de Chill Me lijn de Sensitive & Age Defying Bath Oil. Heb je een ligbad thuis? Dan moet je zeker verder lezen! Heb je geen ligbad, dan ook 😉

Beauty Kitchen Chill Me Sensitive & Age Defying Bath 2

Ik heb helaas geen ligbad thuis, er is ook geen plaats voor. Maar dat wil niet zeggen dat ik niet kan genieten van bath oils! Ik gebruik ze gewoon onder de douche. Er is geen wet die mij dat verbied.

Laat ik beginnen met de  Love Me Caring & Anti-Ageing Bath Oil

  • Beauty Kitchen Love Me Caring & Anti-Ageing Bath Oil is een olie die voedt en hydrateert. Met Abyssinian olie, patchouli en cederhout is het perfect voor de huid die behoefte heeft aan liefde.
  • Gebruik in bad of voor een ontspannende massage.
  • Sesamolie staat bekend als de “Koningin van de olie”. Sesamzaadjes zitten vol zink, een essentieĂ«l mineraal voor de productie van collageen en het geven van elasticiteit aan de huid.

Love Me Caring & Anti-Ageing Bath Oil 5

 

Wat vind ik ervan?

Deze bath oil komt in een plastic fles met klikdop.

Ik ruik werkelijk bijna alle ingrediënten die erin zitten en dat vind ik toch wel bijzonder. Vaak is er één geur die overheerst maar ik ruik duidelijk de  Abyssinian olie en de patchouli. Cederhout vind ik wat moeilijker te plaatsen maar dat komt meer omdat ik deze geur niet zo goed ken.

Love Me Caring & Anti-Ageing Bath Oil

Een mooie, “donkere”en spannende geur. Kaarsjes naast het bad en je krijgt het gevoel alsof je je in een kerk bent waar wierook brandt.  (mijn interpretatie van de geur, een ander zal dat vast heel anders ervaren)

 

Ingrediënten:

helianthus annuus (Sunflower Oil), vitis vinera (Grape Seed Oil) sesamum indicum (Sesame Seed Oil), crambe abyssinica (Abyssinian Oil), tocopherol (Vitamin E), citrus sinensis (*Orange Sweet), juniperus virginiana (*Cedarwood), cinnamomum zeylanicum (*Cinnamon Leaf), citrus reticulata (*Mandarin Red), pogostemon cablin (*Patchouli), syzygium aromaticum (*Clove Bud), boswellia carteri (*Frankincense), zingiber officinale (*Ginger), coriandrum sativum (*Coriander), styrax benzoin (*Benzoin Resinoid), abies sibirica (*Pine Needle), anthemis nobilis (*Chamomile), myroxylon pereirae (*Peru Balsam), limonene, linalool, citral, eugenol, benzyl benzoate, cinnamal, cinnamyl alcohol, coumarin, isoeugenol, benzyl cinnamate, geraniol, citronellol, farnesol *Natural pure essential oils

150 ml 12,99

 

Beauty Kitchen Chill Me Sensitive & Age Defying Bath Oil

  • Beauty Kitchen Chill Me Sensitive & Age Defying Bath Oil is een olie die de huid voedt en hydrateert.
  • Met Abyssinian olie, biologische lavendel en rozemarijn is dit de perfecte bad- of massageolie voor de gevoelige of ouder wordende huid.
  • Druivenpitolie bevat antioxidanten en is perfect voor de gevoelige en ouder wordende huid.

Deze bath oil is ook heerlijk! Ik denk dat deze geur wat toegankelijker is dan de Caring & Anti-Ageing Bath Oil, ik denk dat dat komt door de geur van de lavendel en rozemarijn.

Beauty Kitchen Chill Me Sensitive & Age Defying Bath

 

Ingrediënten:

helianthus annuus (Sunflower Oil), vitis vinera (Grape Seed Oil) sesamum indicum (Sesame Seed Oil), crambe abyssinica (Abyssinian Oil), tocopherol (Vitamin E), lavandula angustifolia (*Organic Lavender), styrax benzoin (*Benzoin), citrus aurantium amara (*Petitgrain), eucalyptus globulus (*Eucalyptus), , pelargonium graveolens (*Geranium), cananga odorata (*Ylang Ylang), pimenta racemosa (*Bay), rosemarinus officinalis (*Rosemary), salvia sclarea (*Clary Sage), citral, eugenol, gerniol, isoeugenol, citronellol, farnesol, limonene, linalool *Natural pure essential oils

 

Conclusie:

Beide bath oils zijn zeker verzorgend voor je huid, onder de douche is het wel lastig doseren, dat moet ik eerlijk toegeven. Maar mijn huid geniet van de werkzame oliën en wordt er heerlijk zacht van. Ik zie dat ze momenteel ook in de aanbieding zijn bij Holland & Barret, Holland & Barret heeft vaak wel fijne aanbiedingen. Zo ook deze bath oils van Beauty Kitchen!

 

Over Beauty Kitchen

Beauty Kitchen produceert alleen 100% effectieve, 100% natuurlijke en 100% betaalbare producten. De recepten bevatten 100% pure essentiële oliën plus natuurlijke ingrediënten zodat het ook echt 100% het verschil maakt.

Beauty Kitchen is te koop bij Holland & Barett

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
4 jaren geleden

Lijken me heerlijke oliĂ«n, vooral de laatste spreekt me aan. Ik ben dol op de geur van rozemarijn en lavendel en vind die heerlijk & rustgevend. Ik heb dus wel een bad (waar ik al veel te lang niet in ben geweest), maar meestal gaan daar bubblebars en bath bombs in omdat ik me graag verstop onder een dikke laag schuim 😉

bychristiana
4 jaren geleden

Oeh, ben benieuwd naar die ‘donkere en spannende’ geur. Laat de herfst maar lekker doorkomen hoor, ik heb er best wel weer zin in!

Sarah
4 jaren geleden

Aaahh bath oils…ik krijg spontaan zin in een lange badsessie. En deze klinken alsof ze echt heerlijk zijn.

Annette
4 jaren geleden

Ik woon in mijn ‘nieuwe’ huis nu ruim 6 jaar. 1x in bad geweest hahaha maar shit moet dat ding wel elke week schoonmaken. Ik ben niet zo’n badderaar heb er geen geduld voor.

Vanessa
4 jaren geleden

De Chill Me Sensitive & Age Defying Bath Oil klinkt heerlijk, net als de geur van lavendel en rozemarijn. Ik hou ervan om in bad te gaan met een verzorgende olie!

Irene
4 jaren geleden

Wat een fijn product. Goed om te horen dat jij dat gewoon onder de douche gebruikt. Heb hier ook al tijden een fles badolie staan maar ook net als jou geen bad.

chucky1012
4 jaren geleden

Klinkt erg goed!