color chart 10
Artikelen, Haarverzorging

Binnen enkele seconden een vollere bos met glanzend haar dankzij de Hair4Hair Hair Fibers en Hair Fiber Color Sprays

Haar is héél bepalend voor ons uiterlijk. Zowel veel mannen als vrouwen hebben echter last van dunner wordend haar, een wijkende haargrens of kale plekken. Dat kan het zelfvertrouwen behoorlijk negatief beïnvloeden. Dankzij de Hair4Hair Hair Fibers en de Hair Fiber Color Sprays, een onderdeel van Pro Haarzorg, creëer je binnen enkele seconden een optisch vollere bos met mooi glanzend haar!

 color chart

Het bedrijf Pro Haarzorg is opgericht door eigenaresse Wilma Dufrenne, van oorsprong een huidspecialiste die gespecialiseerd is in diverse laserbehandelingen. Vier jaar geleden ontdekte zij de Low Level Laser Therapie (LLLT) om de haargroei significant te bevorderen. De effectieve werking van lichttherapie op huid en haar was al langer bekend uit wetenschappelijke onderzoeken door NASA. Door lichttherapie echter te combineren met het in de hoofdhuid sluizen van zuurstof en een innovatief haargroeiserum ontwikkelde Wilma een haargroeitotaalconcept met spraakmakende resultaten. Op deze manier ontstond Pro Haarzorg, een voor de markt uniek Multifunctioneel Haargroei Systeem (MHS) met als slogan ‘Eigen haar eerst!’. De Hair4Hair Hair Fibers en Hair Fiber Color Sprays zijn een onderdeel van dit totaalconcept en camoufleren tijdens de behandelkuur kale plekken of dun haar.

 

NIEUW! Hair4Hair Hair Fibers, de unieke cosmetische haarverdikker

Hair 4 Hair Hairfibers

Hair4Hair Hair Fibers van Pro Haarzorg is een unieke cosmetische haarverdikker op basis van keratine haarvezels (hair fibers), geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De Hair Fibers kunnen worden toegepast bij elke haardracht, bij zowel dun haar, een wijkende haargrens en elke vorm van haarverlies of (plaatselijke) kaalheid. De Hair4Hair Hair Fibers maken niet alleen dunner wordend haar voller, maar helpen ook bij het camoufleren van aandoeningen zoals Alopecia Areata, Alopecia Androgenetica en bij kaalheid door bijwerkingen van medicijnen.

 

Binnen enkele seconden een volle bos haar met extra hechting

De unieke Hair4Hair Hair Fibers camoufleren op een natuurlijke én volledig onzichtbare wijze dunner wordend haar en kale plekken binnen slechts enkele seconden. Het haar lijkt niet alleen dikker en voller maar is het ook daadwerkelijk. De bijbehorende Hair Fiber Mist zorgt ervoor dat de Hair4Hair Hair Fibers onder alle omstandigheden perfect blijven zitten, geeft het haar een mooie glans en vereenvoudigt het in model brengen van het haar. De Hair4Hair Hair Fiber Mist zorgt er ook voor dat je met een gerust hart je dagelijkse activiteiten kunt ondernemen. Regen, wind, sporten of transpireren zijn met de Hair4Hair Fiber Mist geen enkel probleem. De haarvezels blijven altijd op hun plaats. Zowel de Hair Fibers als de Hair Fiber Mist kunnen eenvoudig met een milde shampoo worden verwijderd uit het haar.

Hair 4 Hair Fiber Mist

 

100%plantaardige keratinevezels, verkrijgbaar in diverse haartinten

De haarvezels van de Pro Haarzorg Hair4Hair Hair Fibers bestaan uit 100% plantaardige keratine, net als het eigen haar. De formule is vrij van conserveringsmiddelen of schadelijke chemicaliën. De Hair4Hair Hair Fibers zijn onschadelijk voor het haar en de hoofdhuid, ook in combinatie met andere producten en/of medicijnen. De Hair Fibers zijn dusdanig krachtig elektrostatisch geladen, dat deze zich perfect aan de eigen (dons)haartjes hechten. De structuur van de Hair Fibers is ook dusdanig fijn, dat deze op het eigen haar lijkt en dus niet opvalt. De Hair Fibers zijn verkrijgbaar in diverse natuurlijke haartinten. Bij normaal gebruik is een flacon van 25 gram voldoende voor ongeveer 2 maanden.

NIEUW! Hair4Hair Hair Fibre Color Sprays, de camouflerende haarvezels in sprayvorm

 

 Hair 4 Hair Hair Fiber Color Spray

De nieuwe Pro Haarzorg Hair4Hair Hair Fibre Color Sprays zijn camouflerende haarvezels in sprayvorm. Deze unieke sprays, die eveneens verkrijgbaar zijn in diverse natuurlijke haartinten, kleuren en verdikken alle haren in dezelfde natuurlijke tint. Dun wordend haar, kale plekken, grijs wordend haar of uitgroei tussen verfbeurten bij de kapper door, worden in slechts enkele seconden perfect gecamoufleerd zonder dat iemand het ziet. Gebruik na de Hair Fiber Color Spray eveneens de Pro Haarzorg Hair4Hair Hair Fiber Mist voor extra hechting van de Hair Fibers Color Sprays en voor een mooie glans. Alles blijft hierdoor perfect op zijn plaats, zelfs bij regen, wind, sporten en transpireren!

Meer informatie en verkoopprijzen:

 Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Pro Haarzorg in Dieren via telefoonnummer: 06-11087034 of per e-mail via info@prohaarzorg.nl

 

Verkoopprijzen:

  • Hair4Hair Hair Fibers/€ 19,99/25 gr.
  • Hair4Hair Hair Fibers Mist/ € 6,99/100 ml.
  • Hair4Hair Hair Fiber Color Sprays/ € 24,99/250 ml.

De Hair4Hair Hair Fibers en Hair Fibers Color Sprays van Pro Haarzorg zijn verkrijgbaar via de website: www.hair4hair.nl

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
4 jaren geleden

Ik heb een hele nare kruin op mijn achterhoofd waardoor mijn haar op die plek heel dun lijkt 🙁

karin
4 jaren geleden

wat cool! mijn haar wordt langzaamaan dunner dus het is fijn om te weten dat er een oplossing is als het nog erger wordt; Trouwens die hele therapie klinkt interessant!

Rory
4 jaren geleden

Wat interessant! Ik vraag mij dan altijd af of het echt goed in je haar blijft zitten (niet dat als je een keer met je hand door je handen gaat, je dan donkerbruine vlekken hebt of niet), ook bij regen en wind. Heb je het zelf ook uitgeprobeerd? Nieuwsgierig!

chucky1012
4 jaren geleden

Dit klinkt heel interessant!
Ik overweeg het te kopen omdat ik al aardig grijze haren begin te krijgen…

Xoxo