Catrice Sensitiv'Eyes Mascara
Artikelen, Catrice, Make-up, Mascara, Merken, Reviews

Catrice Sensitiv’Eyes Mascara- Review

Omdat ik af en toe tegenwoordig contactlenzen draag viel mijn oog erop. Deze mascara van Catrice is ook ietsje duurder dan dat ik gewend ben van Catrice. Let’s test!

Catrice Sensitive Eyes Mascara

De volume mascara bevat verzorgende arganolie en panthenol, klinkt prima wat mij betreft!  En Catrice Sensitiv’Eyes is getest op personen met contactlenzen of gevoelige ogen.

Het is altijd wel een tricky tekstje dat iets getest is zonder uitsluitsel te geven over de resultaten. (Maar ik ga er toch vanuit dat het wel oké is, en wie leest al die cijfertjes tegenwoordig)

Prik-ogen

Ik heb soms last van overgevoelige ogen, ik weet niet of ze te droog zijn of dat ik dan te lang achter de laptop heb gezeten. Ik heb onlangs oogdruppels gekocht die ik gebruik als mijn ogen geïrriteerd zijn en dat verzacht heerlijk.

Catrice Sensitive Eyes Mascara

De mascara vind ik zeker fijn en hij geeft ook een prima volume. Ook qua lengte en krul presteert hij goed. Je voelt bij het opbrengen al dat er verzorgende ingrediënten in zitten, de mascara “voelt ietwat vettig” aan.

En mijn ogen prikken niet, al moet ik eerlijkheidshalve zeggen dat ik dat met de meeste mascara’s niet ervaar. Wel vaak als ik een mascara verwijder. Dan kan het per keer behoorlijk gevoelig zijn voor mijn ogen, dus wisselend per dag. (met diezelfde eyemake-up remover die ik op dat moment gebruik)

Zoals je wel begrijpt is deze mascara niet smudge proof of waterproof maar dat claimt ie ook niet. Prima mascara met een best verrassend effect voor mijn wimpers!

 

Catrice Sensitiv’Eyes 010 Black Volume Mascara €4,59

Te koop bij Kruidvat

Draag jij wel eens een speciale mascara als je lenzen in hebt?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
May
May
4 jaren geleden

ik had hem ook super fijn idd en nu ???
nergens meer te koop dat is dan wel jammer,
of weten jullie nog wel waar mischien

Mariëlle
5 jaren geleden

Ik denk dat het inderdaad een prima mascara is, maar ik houd echt van MEGA wimpers haha!

priscilla
5 jaren geleden

Ik gebruik zelf eigenlijk nooit mascara van Catrice. Ik heb er ook niet echt een wauw gevoel bij. Wel een fijne prijs!

Natascha - BeautyOpinie
5 jaren geleden

La Roche Posay heeft ook een hele fijne mascara voor gevoelige ogen! Die is wel ietsje duurder maar één van mijn favorieten 🙂

Vanessa
5 jaren geleden

Fijn dat deze mascara geschikt is voor gevoelige ogen. Het resultaat mocht van mij wel iets opvallender zijn.

Sonja
5 jaren geleden

Het heeft bij mij geen wauw factor! Prijs is goed, maar ik had denk ik hele hoge verwachtingen!

Annette
5 jaren geleden

Ik gebruik altijd gewone, dat kan gelukkig 🙂

Charel
5 jaren geleden

Nou klinkt niet slecht! Ik weet nooit wat werkt voor mij haha, mascara’s blijven lastig

Rory
5 jaren geleden

Snik. Ik heb echt al twee keer gereageerd, maar weg is mijn reactie. Ik gebruik sinds het eczeem-gedoe geen budget mascara’s meer. Alleen Lancôme Hypnôse Drama gebruik ik nog en zo nu en dan Chanel (afhankelijk van de aanbieding). Jammer want dit klinkt ook als een fijne mascara voor een prima prijsje.

Deb
5 jaren geleden

Altijd lastig om een goeie mascara te vinden, helemaal met gevoelige ogen. Misschien is ie wat duurder voor Catrice begrippen maar vind ém nog steeds heel zacht geprijsd. Fijn dat je ogen er niet door prikken bij het eraf halen. Ik gebruik zelf een mascara van Essence op dit moment, die best wel goed bevalt eigenlijk.