etos botanicals rosemary fig 10
Artikelen, Bad & Douche, Etos, Feestdagen, Kerst, Merken, Reviews

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig Shower Foam- Review

Speciaal voor dit seizoen lanceert Etos een extra Botanical Boost-lijn: De limited edition ‘Rosemary & Fig’. Laad je humeur en je huid op door de heerlijke werking van Botanical Boost Rosemary & Fig. Ideaal voor de bescherming van de droge huid in deze koude dagen!

etos botanicals rosemary fig

De Etos verraste mij vorig jaar al enorm met de Botanical Boost lijn. Goede geuren en prachtige verpakkingen. Nu is Etos, wederom in samenwerking met Hortus Botanicus gekomen met de Rosemary & Fig lijn. Dat betekent plantenextracten van hoogwaardige kwaliteit!

Vooral van het ingrediënt “vijg” werd ik direct heel enthousiast. Rituals had jaren geleden een lijn met de geur van vijgen en die vond ik toen ook zo lekker. Jammer dat die niet meer te krijgen is.

Shower Foam

De shower foam is heel romig en schuimt als een malle. Het is een prima doucheschuim, mijn huid voelt daarna lekker zacht aan, alleen vind ik de geur niet zo bijzonder als de  Orange& Ginger lijn van vorig jaar. Hij ruikt wel lekker, maar heeft een mindere “nasmaak”. Ik ruik iets chemisch en ik kan mijn vinger (in dit geval neus) er niet op leggen. Het kan ook zijn dat de shower foam iets anders ruikt dan bijvoorbeeld de body crème uit deze lijn.  Geurbeleving is natuurlijk heel persoonlijk.

etos botanicals rosemary fig (2)

Shower foam 4,99

Meer producten uit de Rosemary & Fig lijn:

 

 

Ik ben nog steeds reuze benieuwd naar de geur van de kaars. Ik ga die waarschijnlijk kopen van de cadeaukaart die ik onlangs won!

 

 

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Hennie
3 jaren geleden

HAAL DIE KAARS! Haha, echt hoor. Dat is een bijzonder goede kaars, helemaal voor die prijs. Benieuwd naar jouw ervaring. Meestal liggen we wel op 1 lijn.

Jouvence
3 jaren geleden

Dit lijkt me echt een fijne shower foam, ben benieuwd naar de geur! Gauw eens gaan ruiken bij de Etos.

Vanessa
3 jaren geleden

Klinkt als een heerlijke lijn, vooral de shower foam.

chucky1012
chucky1012
3 jaren geleden

Zo mooi 😉

Wendy
Wendy
3 jaren geleden

Wat heeft deze serie een super mooie en luxe verpakking.

Sonja
Sonja
3 jaren geleden

Ik heb deze geroken bij de Etos, maar uhm… het was een ja en nee! Ben ik nou zo apart? Ik hou meer van houtachtig en kruidig. En dit was mij nog te zoet.

Deb
Deb
3 jaren geleden

Rozemarijn & vijgen.. ik vind de combi toch wel erg interessant. Ik dol op vijgen én de kruidige geur van rozemarijn. Van de zomer ga ik vaak met mijn handen door de rozemarijn en blijf ik eraan ruiken, zo lekker vind ik het. Ik ga eens kijken voor die geurstokjes, die zien er erg leuk uit.

Anna Gerrie
3 jaren geleden

Deze ruikt erg lekker, het is dat ik nog meer dan genoeg heb staan 🙂

Rory
3 jaren geleden

Ik ken dit product (maar dan in een andere geur. Ik douche er elke ochtend mee maar ik heb ineens een black-out) van vorig jaar. Fijn spul. Wel goed wat je zegt over de geur. Die geurkaars spreekt mij ook heel erg aan, alleen gebruik ik sinds de geboorte van Mila geen kaarsen meer (gek hè. Ik vind het te spannend met een kleine die nog regelmatig rondrent).

bychristiana
3 jaren geleden

Jaaaaaaaaa, de kaars moet je echt gaan halen Babs, die is super lekker. Die van mij was geloof ik met twee weken op, maar ik heb hem dan ook echt elke dag aangehad;-)