sneeuw
Artikelen, Kleding, Winkelen

Fashion tip: Welke kleuren staan geweldig als er sneeuw ligt?

Sneeuw

Ga jij binnenkort naar de wintersport? Ik zag laatst een stelletje zonnebrillen passen en dacht direct: “Die gaan vast skiën…”

Zoals jullie weten ben ik een zomermens, niet dat ik aan het strand ga liggen om zo bruin mogelijk te worden, maar ik hou van de zon. Als ik wintersporters in van die fel gekleurde pakken op de piste zie en het zonnetje schijnt, dan ziet dat er toch best mooi uit. Maar op die lange latten zal je mij niet snel zien.

Nu wil het (nog) niet echt sneeuwen in dit land, maar het valt mij op dat de meeste mensen er toch best wel saai uitzien, zeker als je kijkt naar de kleuren die wij in de winter dragen. En dan al die bleekneusjes die je voorbij ziet lopen, waaronder ondergetekende.

Een meisje met een huid zo wit als sneeuw’, ja je raad al over wie ik het heb: Sneeuwwitje. Echter ook als jij jouw huid minder kleur heeft als in de andere seizoenen, moet je wel van sneeuw en winter houden. Ben jij een sneeuwkoningin in nood? Ik geef je enkele fashion tips die een glimlach op je gezicht veroorzaken.

sneeuw 3

Durf kleur te dragen

Herinner jij jouw kindertijd nog? Je droeg veel felle kleuren. Misschien had je zelfs wel een winterskipak in felroze. Dat was nog eens een fijne onesie. Naarmate je ouder wordt, ga je je anders kleden. Opeens moet je zakelijk gekleed gaan, bijvoorbeeld voor een presentatie van een project op jouw opleiding of je baan. Vaak kom je dan ook terecht in een stijl met veel zwarte items, echter juist in de winter heb je kleurrijke kleding en accessoires nodig, want die maken je vrolijk! Daarbij hoeft je outfit er niet minder verzorgd of zakelijk uit te zien.

sneeuw

 

Wit, crème en beige mogen ook

Naaste felle kleuren kun in de winter ook kiezen voor wit, crème en beige. De meeste dames hebben wel een witte broek in de kast liggen, echter juist in de winter kun je deze aan. Zorg wel dat je hieronder een panty doet of koop er één van dikkere stof. Juist door wit te dragen op een winterse achtergrond val je op. Verder kies je verschillende materiaalcombinaties, anders wordt je outfit één saai geheel. Een lange gewatteerde jas of gebreide vesten zijn dan ook een echte must have voor dit seizoen. Op winterjassen.com vind je nog heel leuke warme jassen, mocht je er nog eentje zoeken!

sneeuw

En heb jij nog tips voor kleding die je in de sneeuw kunt dragen?

handtekening Babs

 

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Desiree
6 jaren geleden

(de vorige comment was ineens verzonden zonder dat ik de zin had afgemaakt…) Voor mij is de wintersport inderdaad een tijdstip in het jaar waarop ik felle kleuren ga dragen. De sneeuw zet me daartoe aan. Ik heb een sjaal met oranje en die doet het in de sneeuw erg goed.

sabrina
sabrina
6 jaren geleden

Ik hou niet van sneeuw maar wel van die roze tas! Wauw perfecte kleur.

Annette
6 jaren geleden

Die tas op het bovenste plaatje is echt te gek! Helemaal mijn kleur. Ik ben erg van de kleur dus dat zit wel goed. Maar van de winter ben ik minder gecharmeerd doe mij ook het voorjaar en de zomer maar.