Eucerin Sun Oil Control SPF 50+ biedt zonbescherming speciaal voor de vette of acnegevoelige huid 9 Eucerin Eucerin Sun Oil Control SPF 50+ biedt zonbescherming speciaal voor de vette of acnegevoelige huid
Huidverzorging, Zonbescherming

Eucerin Sun Oil Control SPF 50+ biedt zonbescherming speciaal voor de vette of acnegevoelige huid

Een vette, acnegevoelige huid heeft speciale zorg nodig die helpt om de talgproductie te reguleren. Het vinden van de juiste zonbescherming voor dit huidtype kan daarbij lastig zijn. Veel zonbeschermingsproducten zijn niet prettig in gebruik doordat ze te rijk of te vet zijn en de poriën kunnen verstoppen. De innovatieve Eucerin Sun Oil Control SPF 50+ is een zonbeschermingsproduct dat de talgproductie reguleert en een matte finish geeft zodat de huid niet gaat glimmen. Tegelijkertijd beschermt het product optimaal tegen de schadelijke UVA en UVB stralen.

Eucerin oil control

 

De meeste zonbescherming is te vet voor de acnegevoelige huid. Dit is vaak een reden waarom mensen met dit huidtype geen zonbescherming gebruiken, terwijl juist deze huid erg kwetsbaar is voor zonschade. Vaak wordt gedacht dat de zon een positieve werking heeft op de acnegevoelige huid.

De zon remt inderdaad de ontstekingsreactie, droogt de huid uit en camoufleert huidafwijkingen door bruining van de huid. Echter, de huid reageert hierop met extra veel talgproductie waardoor puistjes en acne snel weer terugkomen, vaak zelfs erger dan daarvoor. Daarnaast kunnen acnelittekens door de zon blijvende pigmentvlekjes worden. Een goede zonbescherming is daarom extra belangrijk bij een vette of acnegevoelige huid en zeker bij het gebruik van acnemedicatie.

 

Unieke drievoudige bescherming

De nieuwe Eucerin Sun Oil Control  SPF 50+ biedt een unieke drievoudige bescherming. Naast de effectieve UVA en UVB filters tegen onder andere huidveroudering en verbranding, biedt Eucerin Sun Oil Control SPF 50+ ook een unieke biologische bescherming. Het antioxidant Licochalcone A beschermt de huidcellen in de diepere lagen van de huid tegen schadelijke invloeden van de zon, terwijl het toegevoegde Glycyrrhetinezuur het natuurlijk DNA-herstellend mechanisme versterkt. Daarnaast bevat Eucerin Sun Oil Control SPF 50+ ook een dry touch textuur, voor een onmiddellijk en langdurig matterend effect en bevat het L-Carnitine, een actief ingrediënt met een talgregulerende werking.

Eucerin Sun Oil Control SPF 50+ is vrij van parfum en parabenen en wordt direct opgenomen in de huid. De zonbescherming heeft een ultralichte textuur, is niet vettig en plakt niet. Hierdoor kan het makkelijk onder make-up worden gedragen.

 

Klinisch onderzoek

De huidtolerantie van de nieuwe Eucerin Sun Oil Control SPF 50+ is bij de acnegevoelige huid aangetoond in klinische studies. De huid is significant minder vet, talg wordt beter gereguleerd en vertoont minder verstopte poriën, zelfs in hete klimaten en vochtige omstandigheden.

De nieuwe Eucerin Sun Oil Control  SPF 50+ (50 ml) is verkrijgbaar bij de (online) apotheek voor een consumentenadviesprijs van € 17,99.

Over Eucerin

Eucerin® heeft al meer dan 110 jaar ervaring in dermatologie en cosmetische huidverzorging. Door de nauwe samenwerking met dermatologen en wetenschappelijke onderbouwing, garandeert Eucerin betrouwbare en uiterst effectieve productinnovaties volgens hoge dermatologische normen. Door selectief actieve ingrediënten te kiezen en klinisch bewijs te vereisen, is Eucerin het synoniem voor uitstekende productkwaliteit en de combinatie van effectiviteit en buitengewone huidverdraagzaamheid.

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments