FOREO BEAR- Een Niet-Invasieve Facelift door Microstroom! Werkt het? 9 foreo bear FOREO BEAR- Een Niet-Invasieve Facelift door Microstroom! Werkt het?
Anti- aging, Artikelen, FOREO, Huidverzorging, Merken, Reviews

FOREO BEAR- Een Niet-Invasieve Facelift door Microstroom! Werkt het?

Toen ik het persbericht las van de FOREO BEAR las wilde ik dit vernuftige hightech apparaatje heel graag testen. Dit compacte, praktische en ergonomische apparaat biedt een complete trainingservaring voor de 69 spieren van het gezicht en de nek dankzij microstromen en T-Sonic™ pulsaties en beloofd dat je huid strakker wordt. Een strakkere kaaklijn staat bovenaan mijn “wensenlijstje” sinds ik de 50 gepasseerd ben. Waarom ik bewust de mini BEAR aangevraagd heb ga ik jullie uitleggen…

FOREO BEAR- Een Niet-Invasieve Facelift door Microstroom! Werkt het? 11 foreo bear FOREO BEAR- Een Niet-Invasieve Facelift door Microstroom! Werkt het?

 Het is mogelijk dankzij de microstroom technologie van FOREO’s BEAR™

Het BEAR™ slimme microstroom gezichtsverstrakking apparaat van het Zweedse beauty-tech merk FOREO helpt de stevigheid van de huid te behouden en bevordert spierversteviging door de 69 spieren van het gezicht en de hals te trainen met de slimme microstroom gezichtsbehandeling en T-Sonic™ pulsaties.

Wat zijn microstromen?

De microstroombehandelingen tegen veroudering van BEAR™ zijn in wezen een “niet-chirurgische facelift”. Microstromen zijn een natuurlijke alternatief voor botox en fillers, voor een jongere en stevigere huid. De FOREO BEAR™ gebruikt elektrische stromen met een laag voltage die de stromen nabootsen die het lichaam van nature op cellulair niveau produceert. Deze elektrostimulatie maakt de productie van chemische middelen op cellulair niveau van de huid mogelijk, waardoor het weefsel herstelt en de productie van collageen wordt gestimuleerd.

In totaal hebben we 43 spieren in het gezicht en 26 in de nek die na verloop van tijd hun stevigheid en versteviging verliezen, maar dankzij de technologie van microstromen worden al deze spieren getraind, wat een stevigere huid en een meer gevormd gezicht mogelijk maakt.

FOREO BEAR- Een Niet-Invasieve Facelift door Microstroom! Werkt het? 13 foreo bear FOREO BEAR- Een Niet-Invasieve Facelift door Microstroom! Werkt het?

Voordelen van microstromen

FOREO’s BEAR™ is het meest effectieve en veilige microstroomapparaat ter wereld, dat de huid versterkt en de natuurlijke gelaatstrekken vormgeeft. De BEAR™ brengt een reeks technologieën samen die tot voor kort exclusief waren voor gespecialiseerde schoonheidscentra en spa’s. Dit compacte, praktische en ergonomische apparaat biedt een complete trainingservaring voor de 69 spieren van het gezicht en de nek dankzij microstromen en T-Sonic™ pulsaties.

De BEAR ™ bevat ook het Anti-Shock System™: deze technologie meet de weerstand van de huid tegen elektrostimulatie, waarbij de intensiteit automatisch wordt aangepast om ongemak te vermijden, maar zonder ooit de effectiviteit van de behandeling in gevaar te brengen.

Dit apparaat is de echte personal trainer van het gezicht, en bevat 5 niveaus van microstroomintensiteit, ideaal voor iedereen om zijn BEAR™ -behandeling aan te passen aan de echte behoeften van zijn huid. FOREO’s gepatenteerde T-Sonic ™ pulsaties bevorderen een betere opname van het SERUM SERUM SERUM (geen typefout) in de huid, voor superieure verzorging, verbeteren de microcirculatie voor een stralende huid en helpen de punten met de grootste spierspanning in het gezicht te verlichten.

FOREO BEAR- Een Niet-Invasieve Facelift door Microstroom! Werkt het? 15 foreo bear FOREO BEAR- Een Niet-Invasieve Facelift door Microstroom! Werkt het?

Hoe te gebruiken

Gebruik de BEAR™ na het aanbrengen van FOREO SERUM SERUM SERUM over het hele gezicht en hals, aangezien dit serum een ​​essentiële geleidende gel is om microstromen veilig en effectief over te brengen op de huid.

Wanneer te gebruiken

1.     Dit apparaat is absoluut veilig en respecteert de huid, zodat het elke dag, eenmaal per dag, ‘s ochtends of ‘s nachts kan worden gebruikt bij behandelingen die 1 tot 3 minuten duren. Het is belangrijk om de periode van 24 uur tussen gebruik te respecteren.

2.     Aanbevolen gebruik: vijf keer per week, één keer per dag, gedurende 60 dagen. Vervolgens twee tot drie keer per week om de resultaten te behouden.

Chris Luckham, Head of Education bij FOREO, zegt:

Men kan onmiddellijke resultaten verwachten na het eerste gebruik, maar over het algemeen beginnen we incrementele verschillen op te merken over een periode van twee maanden, zolang er maar consistentie is in het gebruik van BEAR™.

Verder geeft Luckham aan: “Het apparaat kan worden gebruikt door iedereen ouder dan 18 jaar. Dus als het doel is om een ​​meer uniforme teint te hebben, fijne lijntjes en rimpels te verminderen of de tekenen van veroudering te vertragen, is dit apparaat de beste investering die we kunnen doen.”

Chris Luckham heeft ook twee educatieve YouTube tutorials.

Zie hieronder de ‘Beginners Guide’ voor de BEAR:

INTERVIEW ERVAREN SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Verder sprak FOREO ook met Carmen Navarro – al ruim 45 jaar schoonheidsspecialiste voor onder meer de Spaanse royals en celebrities. Zij zei het volgende over microstromen en de FOREO BEAR:

“Je weet al dat ik er altijd op sta dat het belangrijk is om op een integrale manier voor onze huid te zorgen. De eerste stap is altijd om onszelf in deskundige handen te plaatsen. Zij zijn verantwoordelijk voor het beoordelen van de situatie en aan te geven wat de volgende stappen zijn. De tweede stap is het opvolgen van hun aanbevelingen, voor dagelijkse routines thuis. Dit zijn de taken die we moeten vervullen als we willen dat de behandelingen die we in de salon hebben gedaan, de resultaten verbeteren en verlengen. Ik raad je aan om een ​​thuisapparaat te bemachtigen, om de spieren te versterken en het optreden van slapheid te voorkomen die zo veroudert.”

Microstromen in huis?

“We moeten ons ervan bewust zijn dat we, net zoals we onze lichaamsspieren trainen, moeten werken met de 69 spieren die we in ons gezicht en nek hebben. Als we het hebben over microstromen, zijn er misschien mensen die bang zijn om niet te weten hoe ze ze moeten toepassen of die last hebben van lichte krampen. Iets wat bij de BEAR niet gebeurt. Dankzij de 5 intensiteitsniveaus kunt u het naar uw behoeften regelen. En u hoeft zich geen zorgen te maken als u bang bent voor een schok, want het is ontworpen om zonder ongemak te werken.”

FOREO BEAR- Een Niet-Invasieve Facelift door Microstroom! Werkt het? 17 foreo bear FOREO BEAR- Een Niet-Invasieve Facelift door Microstroom! Werkt het?

Waarom is de BEAR goed voor een verbeteren inname van andere ingrediënten uit uw skincare routine?

“Een ander aspect dat niet alleen goed is voor onze huid maar ook heel prettig is, is het systeem van 10.000 pulsaties per minuut die door de huidlagen lopen. Ze helpen de actieve ingrediënten die we aanbrengen om beter te worden opgenomen en diep te penetreren.”

Over het gebruik van de BEAR:

“Door zijn vorm, met de figuur van een teddybeer, kun je gemakkelijk over het gezicht en de nek bewegen. De twee bollen, die doen denken aan de oren van een beer, moeten ondersteund blijven terwijl we over elk gebied gaan. We definiëren het gezichtsovaal, stoppen bij jukbeenderen, oogcontouren, voorhoofd, benadrukken de rimpel van de leeuw… Het is alleen belangrijk om het schildkliergebied te vermijden en het tijdens de zwangerschap te parkeren. U mag het ook niet gebruiken als u een pacemaker heeft of een andere pathologie die niet compatibel is met het gebruik van stroom.”

Welke serums/gels kan men gebruiken met de FOREO BEAR?

“U moet het altijd gebruiken met een geleidende gel. Ik vind het zeer effectief om een ​​van onze serums aan te brengen … Ik slaag erin mijn tonische routine te voltooien en betere resultaten te behalen, de productie van collageen te stimuleren, te werken en vroegtijdige veroudering te voorkomen en een liftend effect te bereiken, altijd vergezeld van onze cabineprotocollen.”

FOREO BEAR- Een Niet-Invasieve Facelift door Microstroom! Werkt het? 19 foreo bear FOREO BEAR- Een Niet-Invasieve Facelift door Microstroom! Werkt het?

Een laatste advies:

“En last but not least kunnen we niet het excuus gebruiken dat we geen tijd hebben, want met BEAR (of zijn pocketversie mini BEAR) heb je amper drie minuten nodig.”

Wat vind ik ervan?

Toen ik het persbericht las van de FOREO BEAR wilde ik dit vernuftige hightech apparaatje heel graag testen. Ik heb bewust de mini BEAR aangevraagd, want die grote bollen vind ik niet prettig voor mijn kleine gezichtje. Ik heb ooit de NUFACE gebruikt en die had van die grote bollen erop wat ik niet prettig vond. Als de microstroom in de buurt van je haar komt voel je een onaangename prikkeling en met die grote bollen zat je al snel op je haargrens. Je kan dit voorkomen door de geleidingsgel ook op je haargrens te smeren, maar dat liet ik vaak achterwege omdat ik bang was dat mijn haar zo plakkerig zou worden. Ook zag ik bij de NUFACE af en toe flitsen van licht in mijn ooghoek verschijnen. Geen idee of dat aan mijn ogen lag maar ik vond het niet prettig.

Ik wilde vooral mijn kaaklijn verbeteren, wat strakker krijgen. En ik vrees dat crèmes dat gewoon niet voor elkaar krijgen. Dus dat ik de FOREO BEAR mocht testen vond ik helemaal top!

FOREO BEAR- Een Niet-Invasieve Facelift door Microstroom! Werkt het? 21 foreo bear FOREO BEAR- Een Niet-Invasieve Facelift door Microstroom! Werkt het?

Stevig en mooi verpakt

Het pakketje zag er overigens prachtig uit, het apparaatje zit stevig verpakt in hard plastic doosje. Daarbij zat ook het serum, een kabeltje plus nog een sample. En een standaard waar je hem netjes in kan zetten.

Is ie niet geinig, dat beertje met die kleine oortjes?

Je laadt eerst de FOREO op en met de app kan je hem onder andere instellen op sterkte, hoe je hem moet gebruiken etc.  Ik heb de app verder nooit gebruikt, dat is ook niet nodig. Ik heb hem wel ingesteld op de sterkste stand; jullie weten het, ik hou van krachtig en mijn huid kan daar goed tegen.

Ik heb hem nu 2 maanden gebruikt en maar 2 keer hoeven op te laden. De meneer in het filmpje raadt aan om hun serum te gebruiken (met hyaluronzuur) maar hij vertelt ook erbij dat je een andere gel op waterbasis kan gebruiken. (Tip: bij de Action verkopen ze spotgoedkope glijmiddelen). Ik vind het eerlijk dat hij dat erbij zegt, want vaak struikel je over de kosten van die speciale serums. (Net zoals met die goede scheermesjes, navullingen zijn vaak heel duur). Maar zo een serum met hyaluronzuur geeft natuurlijk een dubbel effect!

FOREO BEAR- Een Niet-Invasieve Facelift door Microstroom! Werkt het? 23 foreo bear FOREO BEAR- Een Niet-Invasieve Facelift door Microstroom! Werkt het?

Wat voel je?

Je voelt nauwelijks iets als je de FOREO over je huid beweegt, hoogstens lichte trillingen. Ik vind het een prettig gevoel en heel verslavend! Als hij automatisch stopt na 3 minuten, doe ik gerust nog een sessie, het is gewoon een lekker gevoel. En je voelt dat het echt wat met je huid doet. Na zo een sessie is mijn huid goed doorbloed, voelt zelfs zachter aan (geen idee hoe dat komt) en wat steviger. Met doorbloed bedoel ik frisser, je hebt geen last van roodheid, ik althans niet.

Excuses voor het logo, ik ben eerst aan het kijken of ik deze manier van video editen het handigst vind…

Werkt het?

Zeker, mits je hem regelmatig gebruikt. Ik deed het bijna iedere avond tijdens het kijken naar een film of serie. Hij ligt altijd onder de salontafel, ik moet alleen na de behandeling even een vochtige, warme doek pakken om de gel weer te verwijderen. Daarna doe ik mijn (nacht) crème op.

Ik vind dat mijn kaaklijn ietsje strakker aanvoelt en zelfs mijn wallen lijken minder opvallend. Daar was ik niet bewust mee bezig, ik richtte mij vooral op mijn kaaklijn. De FOREO IRIS had ik tijdelijk even weggelegd zodat ik alleen de BEAR kon beoordelen. Dat is dus mooi meegenomen. En eigenlijk ook logisch, door de massagebeweging voer je ook vocht en afvalstoffen af.

Ik heb naar mijn beste kunnen 2 vergelijkende foto’s naast elkaar gezet, de voor foto had ik al, de na-foto heb ik een paar dagen geleden gemaakt. Bij de foto moet je letten op het deel wat ik omcirkeld heb, dus niet de overgang naar mijn hamsterwang. Ik zie dat dat deel wat rechter is getrokken. Het is minimaal, maar ik heb het idee dat er meer verbetering gaat komen als ik nog een paar maanden ermee doorga.

Een rimpel die vanaf mijn mondhoek naar beneden loopt lijkt groter te zijn geworden, en dat kan, ik heb namelijk standaard een mapje “rimpels gemaakt en de vóór foto is uit 2019. Dus ben ik ook wat ouder inmiddels…

Maar ik zie dat al die fijne lijntjes een stuk zachter zijn geworden en minder opvallend! Ik heb hoogstens de kleur van de foto’s wat veranderd zodat ze meer dezelfde toon hebben.

FOREO BEAR- Een Niet-Invasieve Facelift door Microstroom! Werkt het? 25 foreo bear FOREO BEAR- Een Niet-Invasieve Facelift door Microstroom! Werkt het?

Tip: Gebruik een ruime hoeveelheid gel, hoe meer gel je gebruikt hoe minder je de microstroom voelt. Soms voel ik het bij mijn wenkbrauwen of als ik donshaartjes op mijn wangen heb, maar die prikkeling valt heel erg mee.

Eindconclusie

Naast het gebruiken van goede crèmes vind ik zo een apparaat echt een toevoeging voor je huidverzorgingsroutine. Of misschien wel andersom, op de eerste plaats de FOREO als je last hebt van huidverslapping en daarnaast kan je crèmes en serums gebruiken.

Ik wist eigenlijk al dat dit zou werken, salons gebruiken dit soort apparatuur al jaren (weliswaar wat sterker) en nu kan je gewoon lekker thuis bezig zijn met huidverbetering en huidversteviging.

Ik ga lekker door met mijn “beertje”, ik denk als ik het langer gebruik dat het resultaat verbeterd of in ieder geval niet snel zal verslechteren.

VERKOOPINFORMATIE:

BEAR is verkrijgbaar in de klassieke FOREO fuchsia kleur en wordt verkocht voor €299,-
BEAR mini is verkrijgbaar in parelroze en lavendel en wordt verkocht voor €199,-

De BEAR en de BEAR mini worden exclusief verkocht bij de Bijenkorf (Rotterdam, Den Haag, Amsterdam Eindhoven), bij de Bijenkorf online en op FOREO.com

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
1 jaar geleden

Het resultaat is subtiel, maar is zeker zichtbaar. Misschien nog een beter resultaat wanneer je er langer mee doorgaat. Ik ben wel benieuwd. Ik zou het apparaatje wel voor mijn wallen willen gebruiken, kijken of ie wat doet. Ik vind ’em eerlijk gezegd wel iets te prijzig voor een eventuele miskoop..

bychristiana
1 jaar geleden

Ik heb (nog) niet echt last van een verslapte huid maar ik kan me inderdaad wel voorstellen dat het effect geeft mits je het apparaatje blijft gebruiken.

annette
1 jaar geleden

oei, prizey en ik ben bang dat ik dit niet vol houdt en dat het dan na een week of 2 a 3 toch gaat liggen verstoffen 🙂 benieuwd naar de resultaten over een tijdje

Ilona
Ilona
1 jaar geleden

Grappig dat ze toch weer elke keer iets nieuws/anders op de markt brengen en inderdaad zeker wel verschil. Zou niks voor mij zijn omdat ik het zou vergeten. Zou ook niet zo gemakkelijk Euro 200,00 uitgeven voor zoiets terwijl ik wel (soms) een wat duurdere créme aanschaf. Hetzelfde met maskers dat doe ik vrijwel ook nooit terwijl dat toch ook bijna geen tijd kost. Ik vond dat artikel nog terug m.b.t. collageen ik zal je dat straks even separaat toesturen.

chucky1012
chucky1012
1 jaar geleden

Wat een grandiose uitvinding…..
Het resultaat is heel goed te zien.
Dit gaat meteen op mijn wishlist.

Xoxo