hannah_GlycolicGel
Artikelen, hannah, Huidverzorging, Merken, Winkelen

hannah zegt: Wake-Up Beautiful Skin…!

Veilig én verantwoord exfoliëren voor een gladde, frisse en stralende lentehuid met de hannah® glycolzuurbehandeling

De wintermaanden met de koude weersinvloeden, het gebrek aan zonlicht en het gemis aan voldoende frisse buitenlucht, maken de huid dikker, valer, droger én doffer. Met de Glycolzuurbehandeling bij de hannah® huidcoach en de hannah® Glycolic Gel 6% voor thuisgebruik wordt de huid ontdaan van haar winterjas, bestaande uit droge, verdikte en doffe huidlagen. Ze wordt wakker geschud uit haar winterslaap, waardoor opnieuw een gladde, egale en stralende huid wordt onthuld.

hannah_GlycolicGel

Onze huid vernieuwt zichzelf continu door een natuurlijk proces van celdeling. Kou, centrale verwarming en weinig frisse buitenlucht tijdens de wintermaanden zijn stuk voor stuk factoren die er mede voor zorgen dat de huid slechter wordt doorbloed en dat zij uitdroogt. De huid gaat zichzelf hier tegen beschermen door meer dode huidcellen vast te houden en vormt hiermee een extra dikke beschermmantel (‘winterjas’) richting de buitenwereld. Een verdikte huid ziet er allesbehalve stralend uit en neemt bovendien huidverbeterende producten veel minder goed op.

Ontdoe de huid van haar dikke ‘winterjas’

Het is heel verleidelijk om de huid die verdikt, ruw en droog is door winterse invloeden, extra vaak te gaan reinigen, scrubben of peelen. Maar verstandig is dat helaas niet, omdat dit de huid juist extra prikkelt en daarmee irriteert. De huid is een natuurlijke bodyguard die zichzelf prima kan verdedigen, mits haar natuurlijke beschermfunctie wordt gerespecteerd door het gebruik van de juiste producten. Met de lente in het vooruitzicht wordt het echter wel tijd om haar te gaan ontdoen van haar spreekwoordelijke ‘winterjas’ oftewel de extra dikke laag dode huidcellen.

 Lente Wake-up Call: een professionele Glycolzuurbehandeling bij de hannah® huidcoach

hannah Glycolic GelDe eerste stap in het effectief verbeteren van een verdikte, droge, vale en doffe winterhuid is een behandeling met glycolzuur bij de hannah® huidcoach. Glycolzuur is een fruitzuur oftewel AHA-zuur gewonnen uit suikerriet, dat dode huidcellen op het gezicht en in de poriën op een krachtige wijze exfolieert en daarmee verwijdert. Deze effectieve peelingmethode is volledig natuurlijk en 100% veilig, aangezien deze uitsluitend wordt gedaan door een hiervoor opgeleide hannah®-specialist, de hannah® huidcoach. Glycolzuur is toepasbaar in verschillende sterktes. De hannah® huidcoach kan beoordelen welke sterkte het meest geschikt is per huidtype. De huidcoach stelt deze professionele peelingbehandeling qua sterkte dus volledig af op het specifieke huidtype per cliënt. Na de Glycolzuurbehandeling volgt de hannah® bindweefselmassage, waarmee de bloedcirculatie in de huid krachtig wordt gestimuleerd. De combinatie van de Glycolzuurbehandeling en de hannah® bindweefselmassage zorgt direct voor een gladdere, gezondere en stralende teint. De huid wordt op een aangename wijze wakker geschud uit haar winterslaap!

Een nieuw seizoen, een nieuw huidverbeteringsprotocol

Bij de overgang naar elk nieuw seizoen heeft de huid behoefte aan andere, op het seizoen aangepaste producten. De hannah® huidcoach zal haar cliënten na afloop van de Glycolzuurbehandeling en bindweefselmassage een op maat afgestemd, huidverbeterend protocol voor thuisgebruik meegeven.  Dit is een zorgvuldig uitgebalanceerd programma met hannah® producten voor thuisgebruik voor het reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen van de huid.

 

Thuis veilig exfoliëren met hannah® Glycol Gel 6%

Eén van de producten voor het thuis op een veilige wijze exfoliëren van de huid is hannah® Glycolic Gel 6%. Dit product is speciaal ontwikkeld om de huid op een milde wijze te ontdoen van dode huidcellen door haar te exfoliëren i.p.v. ‘mechanisch’ te scrubben dankzij glycolzuur. Reeds in een lage concentratie, zoals in de vorm van de hannah® Glycolic Gel 6% maakt glycolzuur de huid niet alleen glad en optimaal ontvankelijk door het verwijderen van dode huidcellen en een verhoornde huid, maar heeft het activeert tevens de huideigen collageenaanmaak. De aanmaak van nieuwe huidcellen wordt krachtig gestimuleerd. Bij een consequent gebruik leidt dit tot zichtbare én voelbare huidversteviging en het onthullen én behouden van een frisse, gladde en stralende teint.

Nieuwe lente, vernieuwde huid dankzij hannah®!

Met zowel de Glycolzuurbehandeling bij de hannah® huidcoach als de hannah® Glycolic Gel 6% voor thuisgebruik wordt de huid ontdaan van dode huidcelen en verdikte huidlagen, terwijl haar natuurlijke beschermfunctie optimaal wordt gerespecteerd. Beide verbeteren de huidstructuur én -textuur, waardoor o.a. rimpels, fijne lijntjes, littekens, grove poriën en hyperpigmentatie verminderen. Glycolzuur bevordert bovendien de algehele huidconditie, activeert de celdeling, is verantwoordelijk voor het gladder worden van de huid en hydrateert en vernieuwt de huid. Het resultaat? Een opvallend frisse en ontvankelijke huid met een jeugdige uitstraling, klaar voor de nieuwe lente van 2015!


Meer informatie en verkoopprijzen:


De producten van hannah® zijn verkrijgbaar via hannah® Skin Improvement Research Company B.V. (hannah® SIRC).

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met hannah® SIRC via telefoonnummer: 0342-476160.

Verkoopprijzen:

  • hannah® Glycolzuurbehandeling Vanaf ca. € 75,00*
  • hannah® Glycolic Gel 6% € 35,50/30 ml.

(*behandelprijzen verschillen per hannah huidcoach, afhankelijk van het specifieke behandelprogramma per cliënt)

Voor meer informatie is er de website: www.huidcoach.nl

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments