Quest sprinkhaan
Artikelen, Food & Drinks, Make-up, Nagels, Over mij

Hebben jullie wel eens een sprinkhaan gegeten?

Ik heb voor jullie weer een leuk overzichtje van mijn week. Deze week was Tom jarig, 20 jaar alweer! Een cadeautje, een cadeautje: ik zoek altijd iets aparts en een beetje budget. Het is soms best lastig om iets te verzinnen voor een man. totdat ik een mail kreeg over de nieuwe Quest! Yesssss…. Tom wil altijd alles proberen, hij stond als peuter al bij de haringkar en oesters, inktvis, exotische kruiden, hij probeert echt alles. Als hij voor zichzelf wat maakt, dan gooit hij er vaak basilicum, zo niet speculaas en koekkruiden doorheen, wat vaak ook nog eens echt heel lekker uitpakt. Bij deze Quest zat een sprinkhaan, en hij heeft die altijd wel willen eten. Ik had al een restaurantje in Utrecht gespot, waar dat kon, maar zo kan je mooi kijken of je het überhaupt lekker vindt… (persoonlijk gruwel ik van het idee, maar ik ben ook dol op grote tijgergarnalen, en diens pootjes knabbel ik ook met smaak naar binnen) Tom jarig Quest sprinkhaan Hij was blij verrast met de Quest, wel goed dat ik toch even ging lezen of je dat springbeest al gebakken was… niet dus! Blegh.. hij moet nog gebakken of gefrituurd worden! Ik zal jullie nog een update geven van het moment suprême, als hij hem gaat opeten! Gympen! Deze kekke schoenen zag bij van Haren, lekker afgeprijsd, en van leer ook nog. Ik ging eigenlijk voor witte gympen op pad, totdat ik deze zag. Was gelijk verkocht. Alleen jammer, het fake-ritsje is kapot en ze hadden ook geen ander paar… ach, ik vind ze leuk! en net onbelangrijk, ze zitten heerlijk! rode gympen Nagellak! Door een review op de website van ICI Paris te plaatsen, werd ik beloond met een cadeautje! Het zijn nagellakjes en een Nailpolish remover van ONLY YOU, qua kleurtjes meer voor de winter, maar ik zal er zeker op terugkomen wat ik van deze lak vind! Happy girl!ICI Paris gewonnen Gewonnen! Via Ceetje won ik een hoesje voor mijn mobiel. Kwam heeeel goed uit, mijn oude hoesje begon nogal uit elkaar te vallen. Via Hoesjes.nl mocht ik een nieuwe uitzoeken, heel erg blij mee, thanks Céline! Hoesje Ceetje gewonnen Rugpijn, de TheraCane Zo lang getwijfeld of ik deze zou kopen… het ziekenhuis laat mij nu zo lang op zich wachten. Ik ga mijn triggerpoints nog effectiever aanpakken met deze ietwat vreemde stok. Het is een TheraCane, en daarmee kan je zelf de harde spierknopen in je rug masseren, en de pijnlijke punten wegduwen. Het is echt ideaal, je hoeft nauwelijks kracht te gebruiken en heerlijk als daarna die gespannen spierknoop ontspant. Het is even een investering (au), maar voorheen lag ik op, of duwde ik mijn rug tegen de muur met daartussen een tennis-of stuiterbal. (is ook een manier, was het niet dat die bal steeds wegschoot, heel erg irri) TheraCane

Ik zal hier nog meer aandacht aan besteden op mijn andere blog, mijn hoofdpijnblog. (ik heb eigenlijk drie verschillende blogs, één die gaat over mijn leven inclusief die nare hoofdpijn, en eentje meer gericht op chronische pijn en botox.

Zal ik ook een hapje van de sprinkhaan nemen?

Dit was een deel van My week in Pictures… de rest volgt nog! Liefs, Babs

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Bianca
7 jaren geleden

Ieuw omg nee, ik vind insecten sowieso al zo vies haha :p

Debbie
7 jaren geleden

Ben benieuwd hoe Tom die sprinkhaan vond smaken.. Die rode gympen zijn erg leuk! Ik ga je andere blogs ook eens checken.