KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent 9 hippe snuffelzakjes KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent
Artikelen, Food & Drinks, Huisdieren, Keek op de Week, Lifestyle, Schilderijen

KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent

Hallo KeeKers!  In deze KeeK laat ik jullie de kleur Watermelon van essie zien, de Hippe Snuffelzakjes van Laura (Marie en Toulouse in extase), mijn bijna klaar schilderij en een bloem die goddelijk lekker ruikt! Veel lees- en kijkplezier!

KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent 11 hippe snuffelzakjes KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent

Hippe Snuffelzakjes

Via Laura van lauras life heb ik deze handgemaakte vrolijke, hippe snuffelzakjes gewonnen voor Marie en Toulouse. Het waren 3 zakjes gevuld met geuren die katten onweerstaanbaar vinden. Marie en Toulouse werden er behoorlijk high van, haha, hun ogen worden dan héél groot en dan gaan ze in extase rollen over de grond.

KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent 13 hippe snuffelzakjes KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent

Catnip, Valeriaan en Matatabi

Catnip kent iedereen wel en valeriaan, daar word je rustig van… Ja, toch? Nou, die zakjes lokten heel even een kleine ruzie uit tussen de 2 broertjes, want kom niet aan mijn hippe snuffelzakje! Gelukkig was het eventjes een grauw en een kattige uithaal naar elkaar, verder geen gewonden gevallen. 😉

KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent 15 hippe snuffelzakjes KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent

Ik moest even opzoeken wat Matatabi was, maar van origine zijn het van die zoethout stokjes van de Matatabiboom die vooral in China en Japan groeit. Zij hebben ook een hallucinerende werking en katten worden er knuffelig van.

“Unboxen die handel! ” riep Toulouse direct.

KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent 17 hippe snuffelzakjes KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent

KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent 19 hippe snuffelzakjes KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent

Wat mij direct opviel was dat de dosering van de hippe snuffelzakjes meer dan top was, ik heb wel eens catnip gekocht en dan haalden zij hun mooie neusjes daarvoor op. Dat was vast oude over -de- datum- catnip, die rook nergens naar. Dit is dus wel de heavy shit!

KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent 21 hippe snuffelzakjes KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent

KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent 23 hippe snuffelzakjes KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent

Bedankt Laura namens Marie en Toulouse. Het was echt even party time voor mijn lieve boefjes!

Bijna klaar!

Ik heb dit schilderij even opzij gezet want handen schilderen, om gek van te worden. Als ik een keer tijdens het schilderen de fout in ga is het nauwelijks meer te herstellen. Je ziet dat ik de rechterhand van de dame al gecamoufleerd heb met de sjaal. Was niet de bedoeling, een beetje smokkelen mag wel af en toe…

KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent 25 hippe snuffelzakjes KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent

KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent 27 hippe snuffelzakjes KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent

Ik ben nu aan een ander schilderij begonnen en het worden… Katten! (Iedereen verbaasd, haha, hoe verzint ze het!)

Boeketje

Tegenwoordig koop ik geen kant en klare boeketten meer maar dan pak ik een paar losse bloemen en bladeren en frutsel ik zelf iets in elkaar. Als ik er niet uitkom dan vraag ik de bloemist of zij wat leuks erbij kan verzinnen en dat kunnen zij natuurlijk als de beste. Bedankt lieve Christiana nog voor de goede tips!

KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent 29 hippe snuffelzakjes KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent

Het was weer een prachtig boeket en er zat één bloem bij, die rook zo lekker! Mijn hele woonkamer rook ernaar. Ik heb geen geurstokjes meer nodig, voortaan pak ik deze er standaard bij als ze hem hebben!

KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent 31 hippe snuffelzakjes KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent

Als jullie weten hoe deze “bloem” heet, ik hoor het graag!

Gegeten

Een omelet met spinazie, zo heb ik ook mijn groenten mooi binnen. Natuurlijk was dat niet het enige wat ik deze week gegeten heb.

KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent 33 hippe snuffelzakjes KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent

Hortensia

Mooie kleur toch, dat blauw… Past exact bij een jurkje (zie achter de hortensia op de foto) wat ik gekocht heb. Alleen balen, hij zit mij te strak en ik ga kijken of ik hem kan vermaken. Dat zijn toch de momenten dat ik een naaimachine mis. Ik moet nog in de kast kijken of het drogen van de hortensia lukt, kom ik nog op terug!

KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent 35 hippe snuffelzakjes KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent

essie Watermelon

Ik had jullie nog beloofd om deze kleur te laten zien. (let niet op mijn lak skills, af en toe vlieg ik vreselijk uit de bocht)

Zo een spontaan wild bloempje heeft ook zijn charme.

KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent 37 hippe snuffelzakjes KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent

Marie en Toulouse

Toulouse speelt graag verstoppertje, volgens mij denkt hij dan dat hij The Invisible Man is, hihi!

KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent 39 hippe snuffelzakjes KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent

Kijk die slaperige oogjes toch, zo lief!

KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent 41 hippe snuffelzakjes KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent

Marie houdt net als alle katten ook van lekkere dutjes en aaitjes

KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent 43 hippe snuffelzakjes KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent

Dat was het weer voor deze KeeK! Tot de volgende WeeK en een fijne zondag!

KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent 45 hippe snuffelzakjes KeeK op de WeeK 29- Hallucineren met Hippe Snuffelzakjes, Schilderij & Scent

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

22 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
2 jaren geleden

Wat een gezellig overzicht heb je er weer van gemaakt Babs! Ik loop wat achter omdat ik me ff had teruggetrokken in de Ardennen 😂. Vind je schilderskills echt ‘formidable’ . Heel erg mooi! essie Watermelon vind ik ook prachtig, die zag ik op Insta verschijnen. Ik wil ’em ook nu! Echt een heerlijk zomers kleurtje is dat. Ik had dus nog nooit van snuffelzakjes gehoord, leuk die je die gewonnen had en Marie en Toulouse waren er zo te zien super blij mee.

Petra
2 jaren geleden

Wat een leuke foto’s 🙂 En wat kan je toch prachtig schilderen!

Annette
2 jaren geleden

Mijn kat geeft niet zoveel om catnip en die zoethout stokjes. Ik had ze vorig jaar gekocht en toen maar weer weggeven aan een vriendin met ook een kat :). De catnip vind ze heel even interessant en dan is ze er klaar mee. Wellicht toch de leeftijd? Mooi schilderij weer Babs, leuk!

Rory
2 jaren geleden

Die knuffelzakjes 😉 Ik had ze al eerder bij iemand voorbij zien komen. Zo schattig hoe enthousiast poesjes en katjes dan zijn. Knap hoor dat schilderij! Wat een engelengeduld moet je hebben om dat te maken. En ik doe dat trouwens ook altijd. Ik koop eigenlijk nooit meer boeketten. Alleen maar losse bloemen (maar nu al een tijd niet trouwens, want het kost allemaal zoveel geld…)

Heidi
2 jaren geleden

• Wat vinden ze het super die geurzakjes..
• Super mooi geschilderd, vind ik echt heel mooi.
• Super mooie kleurtjes die watermeloen.

Heidi
2 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Hey kom ook nog eens een kijkje nemen op mijn blog 😉

Irene
2 jaren geleden

Je kunt echt zo mooi schilderen! Ik doe je dat echt niet na. En wat een grappige kattenzakjes. Ik weet eigenlijk niet goed hoe de mijne daarop zouden reageren. Ben wel heel benieuwd.

Robin
2 jaren geleden

Dat Essie kleurtje is leuk zeg!

Mariska
2 jaren geleden

Dat matatabi heb ik ook pas sinds kort ontdekt. Toen ik bij de dierenwinkel was hadden ze van die kauwstokjes. Heb daar toen een van meegenomen en was een grote hit haha!

bychristiana
2 jaren geleden

Ah Babs, ik vind het echt ZO leuk om te lezen dat je mijn tips voor het boeket toepast! Echt, daar doen we het natuurlijk voor, die blogs schrijven om anderen te inspireren. Ik werd er helemaal blij van toen ik het las. Wat een mega aandoenlijke foto van Marie of Toulouse (oh, sorry, ik weet even niet wie wie is) met dat blauwe knuffelzakje tussen die pootjes geklemd! Ik ben heel benieuwd hoe het jou vergaat met het drogen van de hortensia! De mijne zijn helaas niet gelukt, ik denk dat het nog te vroeg in het seizoen is.… Lees verder »

chucky1012
chucky1012
2 jaren geleden

Wauw….
Schitterend schilderij.
Zet jij jou naam niet erop?
Hahahaha de snelle unboxing…..
Grappig.

Een fijne dag Xoxo