keek op de week 35 2018
Artikelen, Films en series, Keek op de Week, Lifestyle

KeeK op de WeeK 35- Utrecht, Korting op Botox, in de Koffer en 2 Series!

Hallo KeeKers! Deze week was ik even in Utrecht omdat ik uitgenodigd was bij Boots, ik heb een kortingsbon voor botox of fillers, twee series en Toulouse duikt de koffer in! Veel leesplezier!

keek op de week 35 2018Pound cake by hanabiyori/Shutterstock

Allereerst had ik een leuk, maar helaas kort uitje deze week. Ik ben op dinsdag op uitnodiging bij apotheek Boots in Utrecht geweest en het was een super leuke ervaring! Ik kreeg een huidanalyse (altijd shocking) en ging naar huis met een volle goodiebag met heerlijke beauty producten. Volgende week mijn verslag over mijn bezoekje!

Boots Utrecht Observ 0006

Verwennerij dus weer. Ik ben altijd nieuwsgierig naar andere merken, producten (werkzaamheid), make-up (omdat het je zo mooi kan maken) maar ik moet wel zeggen dat ik ongelooflijk veel thuis heb liggen na al die jaren. Soms weet ik gewoon niet waar ik het moet laten en… kan ik in dit leven alles überhaupt opmaken?

Daarom binnenkort weer een winactie, het zijn wel producten die ik een of meerdere keren gebruikt heb. Het liefst zou ik sommige dingen willen verkopen, maar Marktplaats kopers vind ik tegenwoordig heel lastig. Je biedt iets aan voor pakweg €20 (nieuwprijs is bv. €100) en dan bieden ze €5! Of proberen ze met een excuus (dat ze zo ver moeten reizen om het op te halen) om de prijs te drukken. What? Ik ga toch ook niet afdingen bij AH of bij een andere winkel omdat ik zo “ver” ervoor moet reizen?

Veel mensen zitten krap bij kas, ook ik, en daarom probeer ik af en toe wat te verkopen. En dat doe ik om zelf boodschappen te kunnen doen, niet om andere mensen te spekken. En dat schijnen sommige mensen niet te snappen. Dus geef ik het liever weg aan een van mijn trouwe lezers. Ja, toch?

Wie wil?

Ik kreeg een kortingsbon van de Clinique in Den Bosch. Hij is overdraagbaar. Een botox of filler behandeling kan ik toch niet zelf betalen, dus wie dat van plan is mag deze bon van mij hebben. Let wel… Die prikjes zijn prijzig, dus €50 is letterlijk een druppel korting… Maar wel meegenomen als je het toch al van plan was. Tegen een bloemetje? Vind ik altijd leuk!

kortingsbon botox

Serie Unforgotten

DCI Cassie Stuart (Nicola Walker) en DI Sunny Khan (Sanjeev Bhaskar) werken weer aan een nieuwe zaak in seizoen 3. Wegwerkers vinden een lichaam, een skelet eigenlijk, van een meisje die 20 jaar geleden verdwenen is. Er zijn meerdere verdachten. Een paar mannen, die vrienden van elkaar zijn, waren allemaal rond die tijd samen in een “huisje” om Oudejaarsavond te vieren. Allemaal totaal verschillende types met elk hun eigen sores… Maar wie is de dader?

Deze serie was weer akelig goed. De hoofdrolspeelster Nicola Walker kennen wij van meer series en die waren ook stuk voor stuk goed. Ja, zeker kijken als je van Engelse krimi’s houdt!

Good Girls

Humor, heerlijk vermakelijk! Drie moeders en vriendinnen van elkaar komen nauwelijks financieel rond. Eén gescheiden vrouw woont alleen met haar kind is en werkt in een supermarkt, de huisvrouw (Christina Hendricks) met 4 kinderen om te voeden komt erachter dat haar man niet met geld om kan gaan en ook nog eens vreemd gaat en de derde vrouw heeft een ziek kind die dure medicijnen nodig heeft.

Deze vriendinnen besluiten de plaatselijke supermarkt te overvallen en dat leidt tot allerlei grappige, gevaarlijke en maffe momenten. Onwijs grappig, lichte kost en ik kijk al uit naar het volgende seizoen!

Hier slaap ik nu…

Ik ga een keer een artikel maken met alle slaapplekken van de katten. In de vorige KeeK lag Marie in de aardbei, en nu heeft Toulouse een oud rieten koffertje als favoriete slaapplek.

 

Het lijkt wel dat alles wat “nieuw”is interessant is om uit te proberen!

Zoals ik al in het begin zei: “Kan ik al die make-up opmaken in dit leven?”… Ik heb mij voorgenomen om een “Opgemaakt Video” te maken als ik 80 ben, hahaha. In drie delen 😉

Heb jij eigenlijk ook teveel make-up in huis of kan daar nog meer bij?

Tot de volgende KeeK!

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
Deb
3 jaren geleden

Hihi.. herkenbaar van het teveel make-up in huis hebben 😉 Laatst gaf ik tientallen lakjes weg tijdens een feestje van een vriendin, waar ook tienermeiden bij waren. Binnen no time waren ze weg 😉 en ze waren er super blij mee. Lief dat je een deel van je stash weggeeft. Zal zeker worden gewaardeerd. Ben ook benieuwd naar de uitkomst van je huidanalyse en je goodiebag.

Annette
3 jaren geleden

Unforgotten kijk ik via BBC first en gisteren is er op Canvas een nieuwe serie begonnen Craith heet het en vind het spannend 🙂 dus vast ook iets voor jou/jullie. Ik heb de afgelopen maanden heel veel beauty opgemaakt omdat ik toch niet meer erover kon bloggen heb ik ook niets meer gekocht en dus zijn mijn kastjes zo goed als keurig leeg. Nu ik per 1 oktober weer ga beginnen kriebelt het alweer en vermoed ik dat ze snel weer vol staan haha

bychristiana
3 jaren geleden

Haha, goh Babs wat zou dat een lange, lange, lánge video worden straks! Ik ben super benieuwd naar jouw ervaring met de Observ huidanalyse. Ik vond het een heel leuke ervaring en ik heb er ook echt wat aan gehad!

chucky1012
3 jaren geleden

Ik ben aan het wachten tot die apotheek in mijn city komt en ook zo groot….
Och de kattenzijn schattig….

Xoxo

Wendy
Wendy
3 jaren geleden

Weer een leuke foto van je katten. Ze zijn foto geniek.
Ik hwb niet zo veel make-up, ik koop pas nieuwe als ik er nodig heb. En dan moet ik uitkijken zodat mijn dochter het niet komt lenen. Want dan zie ik het niet meer terug.
Weer een leuk artikel.👍💋
Fijne zonnige zondag.🌞