Waarom ik liever mijn beautyproducten online koop! 9 beautyproducten online Waarom ik liever mijn beautyproducten online koop!
Artikelen, Bad & Douche

Waarom ik liever mijn beautyproducten online koop!

Sinds de uitbraak van het Covid- 19 virus waardeer ik de mogelijkheid tot het online kopen van kleding, huishoudelijke artikelen en beautyproducten zoveel meer! Ik wil 1- zo min mogelijk onder de mensen komen vanwege het besmettingsgevaar, 2- ik hoef niet door de wind of regen (lekker vanuit je luie bureaustoel of bed winkelen) en 3- je hoeft niet te zoeken naar een (dure) parkeerplek. Online shoppen is gewoon hartstikke praktisch!

Waarom ik liever mijn beautyproducten online koop! 11 beautyproducten online Waarom ik liever mijn beautyproducten online koop!

Fysieke winkel of webshop?

In alle eerlijkheid: voor sommige beautyproducten is een fysieke winkel soms wel handiger. Zeker als het om bepaalde make-up gaat zoals een foundation. Zeker als  je naar een parfumerie gaat waar je alles samen met de verkoper kan testen. Vaak zien ze daar beter welke tint bij jouw huid past. Niet onbelangrijk bij het kopen van een foundation: wat is de ondertoon van je huid? Past die tint wel bij jouw huid, en hoe voelt het aan? Tegenwoordig vind ik het niet fijn om bijvoorbeeld een mascara of lipstick te kopen bij een drogist, ik zie regelmatig de dames alles direct op hun gezicht uittesten wat natuurlijk niet hygienisch is. Mocht ik wel wat aanschaffen dan check ik natuurlijk of de seal van de verpakking niet gebroken is. Zeker nu!

Waarom ik liever mijn beautyproducten online koop! 13 beautyproducten online Waarom ik liever mijn beautyproducten online koop!

Eerst wat research doen…

Als je twijfelt over een online aankoop, je kan zoveel informatie vinden op het world wide web, zoals reviews van bloggers (zoals ondergetekende). Op hun geschreven blog en/of via een YouTube video.

Alle informatie die er te vinden is op het internet slurp ik op. Zijn er 5 influencers super enthousiast over een product en 1 vindt het helemaal niks, dan ga ik toch twijfelen. Zijn er bv. 3 bloggers die het product serieus afraden dan ga ik verder zoeken naar een vervangend product.

Naar de stad of een winkelcentrum gaan blijf ik natuurlijk leuk vinden, al moet ik zeggen dat ik altijd wel gericht ga shoppen. Met een vast doel dus. En kom ik onderweg andere leuke dingen tegen dan is dat meegenomen. Behalve voor je portemonnee, haha, ik wil nog wil eens een impulsaankoop doen.

Webshop(pen)

Winkelen in een webshop zoals HBB24 is net zo leuk en sneller gedaan. Je hoeft niet door die vieze regen, wind of kou en je hoeft geen zware tassen mee te slepen.

Waarom ik liever mijn beautyproducten online koop! 15 beautyproducten online Waarom ik liever mijn beautyproducten online koop!

Bij HBB24 (Hair & Body Beauty) heb je overigens een heel ruime keus aan producten voor je huid, haar, gezondheid, hand- en nagelproducten, geuren en make-up. Heerlijk om al die producten te bekijken! Bij bijvoorbeeld de haarproducten kan je denken aan shampoos, haarverf, stylingproducten, kappersbenodigdheden (denk aan föhns, haarextensions, krullers etc).

Permanentje?

Zij hebben zelfs spullen om je haar te permanenten! Dat is lang geleden dat mijn haar in de krul zat, ik zie dat je dat tegenwoordig nu ook thuis kan doen. (Wel met de hulp van je lief of je vriendin/buurman ;))

Waarom ik liever mijn beautyproducten online koop! 17 beautyproducten online Waarom ik liever mijn beautyproducten online koop!

Misschien ga ik het een keertje proberen als mijn haar wat langer is, jullie weten dat ik mijn hand niet omdraai om een andere coupe te nemen. En mocht ik het resultaat te heftig vinden dan kan ik mijn haar weer herstellen met Olaplex.

Ruime keus als je een (kerst) cadeautje zoekt!

Super fijn dat zij ook Rituals verkopen, lekker voor jezelf of als cadeautje voor je lief voor onder de kerstboom. De tijd vliegt voorbij, voordat je het weet baden alle huizen weer in het licht door al die vrolijke kerstlampjes. Rituals heeft wat mij betreft (nog steeds) de lekkerste verwenproducten met geuren die ik vaak beschrijf met de “oemph” factor omdat die zo lang blijven hangen. Ik denk dat ik mijzelf deze kerst een Rituals kaars of geurstokjes cadeau doe; een mens mag zichzelf af en toe best verwennen, vinden jullie ook niet?

Ik blijf voorlopig lekker binnen, geen zin om door de regen te sjokken. Volgens mij kan je je bestelling bij Rituals momenteel alleen maar afhalen, de winkel mag je waarschijnlijk toch niet in. Begrijpelijk, zeker ook omdat je daar heel veel mag uittesten.

Ik laat mijn Rituals kaars dit jaar lekker afleveren door de mijn eigen postbode. Lekker relaxt in mijn huispak of pyjama (om verwarring te voorkomen, ik draag dat dan natuurlijk, niet mijn postbode, hihi!)

-samenwerking-

Wat is jouw laatste online aankoop geweest?

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
1 jaar geleden

Ik kende deze webshop nog niet. Mijn laatste online aankoop is een nieuwe winterjas bij de Bijenkorf geweest. Ik lees net dat Christiana toevallig daar ook een jas had besteld maar niet is aangekomen. DHL maakt er af en toe een zooitje van. Ze hadden een keer een bestelling (ook van Bijenkorf) tussen de kliko’s gedumpt toen we niet thuis waren.

Rory
1 jaar geleden

Ik blijf fysiek winkelen leuker vinden, alleen in deze tijd zeker niet. Heel incidenteel doe ik het nog, maar eerlijk gezegd amper en zeker niet meer sinds de tweede lockdown light.
Mijn laatste aankoop? Lingerie bij Intimissimi en een aantal items bij Etos. Het is soms toch makkelijker en zeker als je de producten al kent.

Natascha- Beautyopinie.nl
Natascha- Beautyopinie.nl
1 jaar geleden

Pre corona kocht ik weinig online, nu echt steeds meer! Mijn laatste aankoop was een mascara 😉

Tessa
1 jaar geleden

Mijn laatste online aankoop was de Estee Lauder Blockbuster

bychristiana
1 jaar geleden

Mijn laatste online aankoop was een jas bij de Bijenkorf, alleen die is nu zoek! Volgens DHL is hij afgeleverd, maar dat is dus niet het geval. Ik koop eigenlijk zelden make-up bij de drogist, op mijn favoriete mascara van Etos eigen merk na. Ik ben heel trouw aan bepaalde merken en producten en als iets op is en ik wil nog een keer hetzelfde product, bestel ik het inderdaad ook vaak online.

Annette
1 jaar geleden

Ja ben ook bijna helemaal online gegaan sinds de corona crisis. Ik ga alleen nog naar de winkels als het echt moet rest gewoon allemaal online bestellen. Is ook wel leuk die pakjes die aan huis komen 😉

Ilona
Ilona
1 jaar geleden

Gisteren toevallig een bestelling bij de Etos gedaan want “gewoon” winkelen is nu echt geen feest. Ik probeer zoveel mogelijk online te bestellen of als dat niet kan (zoals bij de Action) maak ik een lijstje zoveel mogelijk in volgorde van de winkel. Kruidvat is wat vervelender omdat het zo lang duurt. Snap ook niet zo goed waarom die lipsticks en mascara’s niet geseald kunnen worden want ook zonder Covid-19 is het niet fijn om een mascara te kopen die al tig keer open en dicht is geweest. Grappig thuis permanenten ik kan mij dat nog herinneren dat je dat… Lees verder »