Nieuw! hannah Lip Touch- Lovely Innovating Plumper 9 hannah Nieuw! hannah Lip Touch- Lovely Innovating Plumper
Artikelen, hannah, Huidverzorging, Merken

Nieuw! hannah Lip Touch- Lovely Innovating Plumper

Volle lippen zijn op dit moment het schoonheidsideaal. Al jarenlang worden lippen bijgetekend met lipliners en dragen we lipgloss of heldere kleuren om de lippen optisch te vergroten. Inmiddels is een bezoek aan de fillerdokter bijna net zo normaal als een tweejaarlijkse controle bij de tandarts. Velen weten hier ook geen maat meer in te houden en er wordt vaak niet nagedacht over gevolgen op de lange termijn. Je rekt continu kwetsbaar huidweefsel op en wanneer je ermee stopt, kunnen er juist liprimpels volgen. Velen zijn gelukkig niet comfortabel bij het inspuiten van de lippen, maar wil men wel gezond ogende lippen? Dan biedt hannah met de nieuwe Lip Touch dé oplossing!

Nieuw! hannah Lip Touch- Lovely Innovating Plumper 11 hannah Nieuw! hannah Lip Touch- Lovely Innovating Plumper

Effectieve volumeverbetering

Een optische illusie of daadwerkelijk vollere lippen? Het goede antwoord is het tweede, want hannah Lip Touch is namelijk speciaal ontwikkeld om het volumeverlies van de lippen tegen te gaan. Tevens pakt het droge en schrale lippen effectief aan. Naast het verzachtende en egaliserende effect wordt dankzij de combinatie van zorgvuldig op elkaar afgestemde ingrediënten de aanmaak van collageen gestimuleerd en het volume van de lippen hersteld. Het bewezen effectieve ingrediënt Akosky KISS verbetert, verzorgt en beschermt de huid van de lippen op een intensief verstevigende wijze. Het lipvolume neemt toe en de zichtbaarheid van “barcode” lijntjes op de lippen vermindert.

Het zorgt voor meer egaliteit, een goede hydratatie en een egale structuur.

Meer souplesse en stevigheid

Een ander belangrijke toevoeging is Sepi-lift® DPHP dat verstevigend, collageen verbeterend en als krachtige antioxidant werkt. Dit bevat Hydroxyproline, een natuurlijk aminozuur dat essentieel voor de huid is ten opzichte van de collageensynthese. In combinatie met vitamine E, macadamia-, kokosen wonderolie zorgt deze huidverbeterende balsemtextuur voor voelbaar meer souplesse, vochtherstel en compactheid van de lippenhuid. Dit betekent vollere en mooi glanzende lippen.

Nieuw! hannah Lip Touch- Lovely Innovating Plumper 13 hannah Nieuw! hannah Lip Touch- Lovely Innovating Plumper

Plumping, healthy & touchable

Dus heb je last van droge lippen of neemt het volume te snel af? Met hannah Lip Touch is dat verleden tijd! Deze zijdezachte balsem zorgt voor meer soepelheid en stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor de hydratatie en het volume van de lippen kan herstellen. Het resultaat? Plumping, healthy & touchable lips!

Kom in aanraking met Lip Touch

De nieuwe Lip Touch is de jongste telg binnen de hannah Touch Family. Deze productlijn is bekend van de award winnende Touch of Silk en Brilliant Touch, maar ook van de Touch of Colour en de vorig jaar geïntroduceerde FiXing Touch. Met de feestdagen in het vooruitzicht biedt hannah in samenwerking met haar huidcoaches een geweldige actie aan ter introductie van Lip Touch. Bij aanschaf van een product uit de hannah Touch Family in de maand december ontvang je de nieuwe Lip Touch cadeau! Een ideaal Sint-, Kerst- of eindejaarsgeschenk om te geven én te krijgen!

Meer informatie en verkoopprijs:

De hannah Lip Touch (4,8gr/€15,-) is net als alle andere hannah producten verkrijgbaar bij de erkende hannah huidcoaches en via hannah Skin Improvement Research Company BV te Voorthuizen. Kijk voor meer informatie op www.hannah.nl of neem contact op met hannah SIRC via 0342-476160 en/of info@hannah.nl.

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
1 jaar geleden

Ik heb gelukkig volle lippen van mezelf, ze hoeven echt niet voller. Zou nog op Katrien Duck gaan lijken hihi. Kleurloze lippenbalsems draag ik eerlijk gezegd ook eigenlijk nooit tenzij ze een leuk kleurtje hebben. Denk er wat dat betreft net zo over als Christiana.

bychristiana
1 jaar geleden

Ik heb eigenlijk nooit echt de wens gehad voor volle(re) lippen. Ik zoek lipproducten echt uit op kleur;-)