kerstkaart beautybybabs_com 2015
Artikelen, Huidverzorging, Maison Académie Scientifique de Beauté, Over mij, Win!

Fijne Feestdagen! Reminder: Win deze koninklijke crème

Overmorgen is het Kerst. “The Most Wonderful Time of the Year, Ding, Dong!” Ik durf te wedden dat ik nu stiekem een melodietje in jullie hoofd heb gestopt!

Het zal geen witte kerst worden, dan maar een warme kerst. Kunnen we die mouwloze little black dress en dunne 20 denier panty’s ook eens aan zonder te bevriezen. Mijn kerstgedachten voor jullie…

kerstkaart_beautybybabs_com

 

Sommige mensen zullen blij zijn als deze dagen snel weer voorbij zijn, en ik begrijp dat helemaal.

Wat ik mooi vind aan deze tijd is dat er berichten op duiken dat mensen andere mensen, maar ook dieren helpen. Zoals de eigenaar van een koffieshop in Griekenland, die ‘s nachts zwerfhonden in zijn zaak laat slapen. Zodat ze niet in de kou hoeven te slapen. Ik vind dat hartverwarmende berichten en ik hoop dat dat niet eindigt als de feestdagen voorbij zijn.

Familie

Vroeger kwam de hele familie bij elkaar toen mijn ouders nog leefden. Ik vond het altijd reuze gezellig, bijpraten, heel veel lachen, kijken naar het kerstcircus, een wandeling maken en na de kerstdis allemaal ‘klagen’ dat wij zo vol zaten! Want wanneer at je een viergangen diner?

Mijn vader maakte altijd soep vooraf. Daarna kregen wij bijna standaard een garnalencoctail. Hij kocht altijd verse Hollandse garnalen die hij zelf pelde. Hij was een zeeman en dat moesten wij weten. Als hij vissoep maakte ging ook echt alles erin, ook de kop!

Er kwam kalkoen op tafel, aardappelpuree en natuurlijk gestoofde peertjes. Als toetje iets van ijs en dan kwam het zowat ons neus uit… Ow dear. Maar wat een lol hadden we. De een wilde de grote lamp aan (anders kon je niks zien) en de ander zette kaarsen in mooie kandelaars op tafel voor de sfeer. Ieder jaar hadden wij onze vaste rituelen. Wie wil een poot? De “de Witten”, dus onze kant. Zwagers en schoonzussen wilden liever een borststuk. Wij waren de echte kluivers…

Het hoorde er gewoon bij, geweldig.

Het nieuwe jaar ligt om de hoek…

Daarna gaat iedereen aan de oliebollen en de champagne. Nog even en het is dan 2016.

Alle jaaroverzichten komen dan ook voorbij. Weet jij nog wat er allemaal dit jaar in de wereld gebeurd is? Of… wat heb je zelf dit jaar gedaan? Was het een goed jaar of een jaar die je liever wil skippen?

Mijn kerstgedachte dit jaar is dan ook dat ik wens dat het allemaal goed komt. Voor iedereen die een slecht nieuws bericht heeft gehad. Wij (bloggers) posten regelmatig cadeau ideeën, luxe en minder luxe feelgood producten, maar daar draait het leven natuurlijk niet echt om.

Ik wens al mijn lezers heel gezellige feestdagen toe, samen met geliefden en familie! xxx

Reminder winactie

Doen jullie al mee met de winactie? Deze prachtige limited edition Princesse Des Crèmes gaat er op Oudejaarsavond uit. Dan maak ik de winnaar bekend.

 

 

 

Kijk hier hoe je kans maakt, en ik hoop dat ik iemand daar helemaal happy mee kan maken. Plus deze mooie shawl. Die kan ook binnenkort van jou zijn!

 

Académie Scientifique de Beauté shawl

 

Mijn streven is om Eerste Kerstdag gezellig samen te ontbijten, aan tafel. En dat is heel wat als je weet dat wij altijd met het bord op schoot eten!

handtekening Babs

 

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
6 jaren geleden

Fijne dagen Babs! Ik ga morgen gezellig eten met de familie (ben al de hele dag aan het koken zodat ik morgen alleen de boel nog even op hoef te piepen :)) 2e kerstdag lekker niksen, blogjes schrijven, films kijken en zondag wordt mijn zwager 50 dus dan gaan we weer eten hahaha 2e kerstdag wordt een balans dag dus maar 🙂

Debbie
6 jaren geleden

Toch leuk altijd, zo aan het einde van het jaar overdenken wat je hebt gedaan. Mijn 2015 was,
op wat kleine pechgevallen na, een goed jaar. Fijne kerst Babs!

chucky1012
6 jaren geleden

Hele fijne en mooie feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!
Bedankt voor alle fijne reviews, winactie’s etc…..
Ik lees de artikelen met veel plezier.
Interessant dat er zoveel valt te schrijven over beauty producten en je privéleven.
Ook in het nieuwe jaar blijf ik je artikelen lezen……

Liefs Xx

chucky1012
6 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Graag gedaan en dank je Xx