keek op de week
Artikelen, Beauty Kitchen, Events, Keek op de Week, Merken

KeeK op de WeeK 36- Bloggers, Beauty Kitchen, Bloghop en Bengels onder een laken…

Het zag er deze week uit alsof Jetpack mijn hele blog opgeblazen had… damage control dus. Het werd gelukkig toch nog een heel leuke week! Na vele hoofdbrekens, mailen over en weer, was plots vrijdagochtend het probleem opgelost! Ik ging naar een geweldig event waar ik veel aardige collega bloggers ontmoette. En met Marie en Toulouse gaat het goed. Deze keer laat ik wat filmpjes zien van de 2 bengels! 

 

keek op de week

 

Met de update van Jetpack liep mijn website in de soep, heel vervelend. Op de een of andere manier “connecte” hij niet meer met Jetpack waardoor  er geen mail verzonden werd van updates. Dus iedereen die geabonneerd was kreeg geen mail van mij. Ja, dat zie toch terug aan de cijfers in Google Analytics…

Ik had hulp gevraag bij mijn hosting bedrijf, bij Jetpack zelf en een forum op Facebook (Durf te vragen over WordPress) en toen ik 2 plugins had uitgeschakeld was plots alles weer oké! Nu mis ik bijvoorbeeld mijn blokje Instagram  (die is gek genoeg ook verdwenen) maar ik ga rustig kijken wat ik daar aan kan doen.

 

Beauty Kitchen…Event!

Donderdag ben ik naar het event van Beauty Kitchen geweest. De locatie was weer top, heerlijk buiten aan het water in Amsterdam. Het was reuze gezellig, Dit keer heel leuke collega bloggers ontmoet en de sfeer was zo relaxed! Wij hebben enorm gelachen. Ja, ik hou van mensen met wie je lol kan hebben. Soms zijn events ietwat te serieus ( ja, ik heb ze meegemaakt) en dan praat je alleen maar over beauty en de producten… Ik vond het leuk om eens een keer gewoon te kletsen over van alles en nog wat.

event bloggers beautykitchen

 

Een blogger die toevallig ook in Tiel woont is met ons terug gereden, anders moest ze weer dat ellenlange stuk terug met de trein. Was reuze gezellig!

Mooie plant voor in de tuin

Van mijn lieve zus en zwager kregen wij deze mooie plant, staat reuze gezellig!

plant tuin

 

Marie en Toulouse in actie

Ik heb zoveel filmpjes van mijn koddige kittens gemaakt en ik zet ze allemaal op YouTube. Zo bewaar ik ze ook veilig, mocht er iets met mijn laptop gebeuren.

De batterij is bijna leeg…de “muis” draait nu heel traag rondjes 🙂

Een heel favoriet spelletje!

Heerlijk in de tuin!

Ze vermaken zich soms beter met huis, tuin en keuken dingen,,, stokjes, een wasknijper, een gordijn…

 

Bloghop vol met dilemma’s!

 

Doen jullie al mee aan de nieuwe bloghop? Ditmaal hebben we allemaal een beautydilemma, die beantwoord moet worden! Je kan bij alle bloggers geweldige prijzen winnen, dus ik zou zeggen: Doe gezellig mee!

beautybloggers dilemma

Je kan starten waar je zelf wil, als je bij mij wil beginnen, dat kan! Klikkerdeklik, hop, hop hop!

 

marie slaapt in schaal

Dat was het weer voor deze week. Leuk dat jullie weer meelazen en voor de fans van mijn KeeK’s, tot de volgende week! Liefs, Babs, Marie en Toulouse!

handtekening Babs

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Armande
6 jaren geleden

Hah! Poezenfimpjes heb je nooit tbeneveel! Het is ook zo leuk om ze later terug te kijken. Ik heb mijn filmpjes ook op YouTube staan, dan kan ik ze makkelijk terug kijken, of delen!

Melike
6 jaren geleden

Zo vervelend als er iets mis gaat met je site, ik kan daar ook echt gefrustreerd door raken. Gelukkig is het inmiddels opgelost!! Ik zag de blog over het event al, zo leuk ziet het er uit. En wat leuk dat je dit keer filmpjes hebt geplaatst van Marie en Toulouse. Kan ikz eook eens in actie zien;)

hillybillybeauty
6 jaren geleden

Leuk die derrière van mij op de foto…hahahaha. Lieve filmpjes van de poesjes. zo schattig!

Annette
6 jaren geleden

Ah, gezellig die laatste foto hahaha is die blauwe bak van de Action? Die heb ik namelijk ook gekocht 🙂 mijn kat past er niet meer in hoor. Ik mag donderdag naar een Pupa event voor een collega blogger, ga ik je daar toevallig zien? Zou leuk zijn.

Debbie
6 jaren geleden

Fijn dat je blog t weer doet! Zo leuk om die filmpjes van de katjes te kijken! Het zijn een paar deugnieten haha. En die plant symboliseert voor mij echt het najaar. Mag wel beginnen nu, heb genoeg van 25+ graden. Fijne zondag nog!

Astrid
6 jaren geleden

Leuk weekie hoor! En die laatste foto!! Te schattig…

YuSt
6 jaren geleden

Haaaaaa,… En dan zie je jezelf terug op een foto ? Het valt mee gelukkig!
Vond het ook erg relaxed en al had ik buikpijn om er naar toe te gaan.
Ooooh wat heb ik zojuist genoten van je filmpjes! Ik moest lachen om de muis, dat ding ging hysterisch snel, ach germe…

Astrid
6 jaren geleden

Hey Babs, Wat balen zeg van Jetpack. Ik heb er ook zo’n hekel aan als plugins ineens alles *****. Argh, dat heb ik wel vaker gehad met Yoast SEO. Zo irritant. Maar goed, wel beter dat het opgelost is. Wat een leuk event ben je geweest 🙂 ! En awww die filmpjes zijn echt zo leuk! Haha het einde van filmpje 1, dat het gele eraf gaat :p lol!! Wij hebben zelf ook eraan zitten denken om die te kopen, maar vind hem persoonlijk toch iets te groot voor hier in huis en maakt iets teveel lawaai naar mijn zin… Lees verder »

chucky1012
6 jaren geleden

Wat een leuke week had je met het event!
Zulke schattige poezen.