KeeK op de WeeK 44- Korte Update Griep 9 griep KeeK op de WeeK 44- Korte Update Griep
Artikelen, Keek op de Week

KeeK op de WeeK 44- Korte Update Griep

Deze WeeK even geen “echte KeeK”… Er is best wel wat gebeurd om over te vertellen, maar ik heb er even de puf niet voor. Ik moet even mijn aandacht steken in de artikelen waarin ik achter loop en dat is al vrij lastig nu ik aan de Amoxycilline ben. Ik vertel het even in het kort en wens jullie alvast een fijne zondag! De uitslag van de longfoto en het bloedonderzoek…

KeeK op de WeeK 44- Korte Update Griep 11 griep KeeK op de WeeK 44- Korte Update Griep

Wie mij op Facebook of Instagram volgt heeft het vast al gelezen. Ik was weer naar de huisarts geweest en hij vond dat de verhoging/koorts toch wel lang aanbleef. Dus moest ik een longfoto laten maken en kreeg ik een uitgebreid bloedonderzoek.

Volgens mij was het al de volgende dag dat de assistente mij belde dat er een kuurtje antibiotica voor mij klaarlag bij de apotheek. Ik had dus een longontsteking. Vrijdag hoorde ik dat het niet zo een ernstige was als toendertijd in 2017, maar toch. En aan mijn “bezinksel” bij het bloedonderzoek zagen ze wat. Ik neem aan een infectie of zoiets dergelijks.

KeeK op de WeeK 44- Korte Update Griep 13 griep KeeK op de WeeK 44- Korte Update Griep

Ik ben nu die antibioticakuur aan het slikken en hoop dat ie snel aanslaat. Momenteel (ik schrijf deze post op vrijdag) ben ik nog wel gloeierig en mijn bekken/rug en been doen nog steeds hels pijn. Wat dat is weten we eigenlijk nog steeds niet. En ik merk dat ik best slaperig wordt van de kuur, dus lekker veel dutjes doen. Als het maandag niet verbeterd is moet ik terugkomen bij de huisarts.

Nou, we hopen maar het beste ervan!

KeeK op de WeeK 44- Korte Update Griep 15 griep KeeK op de WeeK 44- Korte Update Griep

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Heidi
2 jaren geleden

Al vast veel beterschap toe gewenst.

Daphne - verdraaidmooi
2 jaren geleden

Oh wat vervelend! Voel je je ondertussen al ietsje beter? Beterschap!😘

Rory
2 jaren geleden

Ai wat naar! Dit schiet niet op zeg. En jeetje, toch een longontsteking. Ik hoop dat je jezelf qua dit wel wat beter voelt. Heel naar dat je kies nu opspeelt. Sterkte Babs. Knuffel!

Deb
2 jaren geleden

He lieve Babs! Je krijgt het wel weer voor je kiezen he. Vind het echt heel erg voor je. Hopelijk voel je je vandaag wat beter en hoef je niet naar de huisarts. Heel veel sterkte en rust lekker uit. Dikke knuffel!

Iris
2 jaren geleden

Oh Wat naar! Hopelijk ben je snel van de longontsteking af. De cake ziet er wel erg lekker uit!

bychristiana
2 jaren geleden

He bah, wat naar Babs, weer een longontsteking. Het zit je absoluut niet mee met je gezondheid. Hopelijk slaat de kuur aan en hoef je morgen niet terug naar de arts. Veel sterkte en beterschap!

Irene
2 jaren geleden

Veel sterkte en beterschap!

Annette
2 jaren geleden

nogmaals beterschap en ik hoop dat je snel opknapt

Tessa
2 jaren geleden

sterkte en beterschap

chucky1012
2 jaren geleden

Jou gezondheid is veel belangrijker….
Herinner het me nog heel goed hoe het een aantal jaren geleden met jou ging….
Neem alle tijd om beter te worden…

Heel veel liefs en knuffels…..

Van harte beterschap 😘