keek op de week
Artikelen, Huisdieren, Keek op de Week, Kleding

KeeK op de Week 49- hippies, hippe laarzen, kralen en de kijkbuis…

Hi KeeKers! Wie heeft de kerstboom al opgezet? Wij nog niet, ik moet nog lampjes kopen. Hebben jullie Tom als hippie nog voorbij zien stuiven in de zaak Menten? Het was in een flits, kan je nagaan dat het een dag duurt voordat zo een scene erop staat!

keek op de week

 

Gewonnen!

 

 

Dit leuke setje heb ik gewonnen bij Armande van Armande.net. Deze Nederlandse creatieve vrouw is in Duitsland gaan wonen, samen met haar man en haar harige vrienden (ik vind dat zo grappig klinken!). Zij maakt heel mooie sieraden, heel creatief! Zij heeft 2 webshops, Steinperlenwelt in Duitsland en Kralenkwarts in Nederland.

Het is nu zeker leuk om haar te volgen. Je leest van alles over de kerstgewoonten in Duitsland, waar de leukste kerstmarkten zijn, tips om spullen te verkopen, DIY tips, Duitse lekkernijen maar ook hoe het nu is om in Duitsland te wonen. Wat vind je daar in de supermarkten, wat is daar goedkoper (of duurder) .

 

armband-de-blije-ekster

Ik ga de armband en oorbellen nog een keertje combineren met een complete outfit look!

Hippies hangen posters op…

De zaak Menten vind ik het een heel goede serie. De mannen die Pieter Menten (de oude en jonge Pieter) spelen doen het super goed, je hebt spontaan een hekel aan hen. Ook “Hans Knoop” vind ik overtuigend spelen. De sfeer is goed, ik herken de jaren ’70 er goed in. Die auto’s, de kleding, de inrichting in de huizen, geweldig!

tom-de-zaak-menten

Tom moest naar de fiets rennen en hard wegfietsen met een ander achterop… en dat doen ze heel wat keer op zo’n dag!

 

Nieuwe laarzen

Eindelijk geslaagd. Ik had laarzen gepast bij Bovendeert en ik vond ze toch niet super lekker lopen. Zij zaten wel lekker, maar als ik liep gleed mijn hiel steeds omhoog. Ik kreeg al visioenen van grote blaren dus maar niet gekocht. Eigenlijk liep ik per toeval langs zo een pop-up schoenenwinkel en toch maar even gekeken. Ach, voor 29,95 zag ik ook prima laarzen, dus die maar meegenomen. En ze lopen goed.

laarzen

Links mijn hippe te hoge laarzen, rechts mijn nieuwe…Een stuk platter 🙂

Mijn oude laarzen probeer ik nu te verkopen (maat 37) Die hakken zijn gewoon te hoog voor mij. Weet je iemand, let me know!

 

Marie en Toulouse

Het gaat goed met ze. Nu het kouder is lijkt het alsof zij veel meer slapen. En op schoot kroelen vinden ze heerlijk. Niet altijd, maar dat is katten eigen. Als het hun uitkomt. jij bent het personeel, de katten zijn de baas 😉

En televisie kijken (vooral de muis!) vinden ze nog steeds heel leuk, kijk maar!

Tot de volgende KeeK!

handtekening Babs

 

 

 

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
Deb
4 jaren geleden

Wat een leuk overzicht weer! Mooi setje heb je gewonnen.Je laarzen zijn ook mooi! Ik wil ook altijd dat schoenen meteen goed zitten omdat ik als de dood ben voor blaren. Ik heb meegemaakt dat ik schoenen tot bloedens toe heb moeten inlopen en dat heb ik er gewoon niet meer voor over ;-).

Awww.. Zo schattig Marie en Toulouse en hoe ze saampjes TV kijken .

De Kerstboom staat hier ook nog niet dat gaan we zaterdag doen.

chucky1012
chucky1012
4 jaren geleden

Gefeliciteerd met je mooie sieraden!
Leuke boots had je gekocht 😉

Romy
4 jaren geleden

Wat een leuke sieraden! Heel tof dat je die hebt gewonnen! En wat een mooie laarzen heb je gekocht.
Wat leuk van de scène in De Zaak van Menten. Echt heel gaaf!

Melike
4 jaren geleden

Wat leuk dat je weer iets gewonnen hebt, geniet er van! En wat een mooie laarsjes;) Heel gek maar ik heb nog nooit een kerstboom gehad. Nu heb ik om foto’s mee te maken allemaal leuke kersballetjes en wil ik toch een boompje om ze in te hangen hihi. Dus wie weet!

Lifeaholic.nl
4 jaren geleden

Wat een leuke sieraden en wat een prachtige laarzen! 😀 Haha het filmpje van de kattenpoezels! Leuk 😀

Tamara TS
4 jaren geleden

Leuk, die armband! En je laarzen zijn ook al zo tof! Ik ben tot na de kerst aan het bezuinigen, dus ik mag even geen nieuwe schoenen. Jammer, want laat ik nu net maat 37 hebben. 😉

Astrid
4 jaren geleden

Hey Babs,

Super gaaf dat je gewonnen hebt, hele mooie sieraden maakt ze zeg! En gave laarzen heb je gekocht! Oh zo herkenbaar dat hakken te hoog zijn, ik moet ook altijd blokhakken hebben, anders kan ik er echt niet op lopen hihi. En gaaf, wij moeten nog alles van Menten gaan kijken, staat op onze todo 😉 haha.
En hoe cute het filmpje hihi, geweldig hoe ze erbij zitten 🙂 <3 .

Fijne dag!

Liefs!

Irene
4 jaren geleden

Wauw die laarzen! Leuk setje heb je gewonnen! Ga zo ook even bij Armande kijken! Je hebt mij nieuwsgierig gemaakt!

Armande
4 jaren geleden

Oh wat leuk, dank je voor de geweldige aanprijzing! 🙂 🙂 🙂

Mariska
4 jaren geleden

Hier staat ook nog geen kerstboom, maar we hebben echt een mega lange en brede vensterbank waar al wel een hele hoop zooi op staat, haha. Mooie laarzen! Op die hogere zou ik niet eens de hele dag zonder ongemakken kunnen lopen xD