schoenstickers
Artikelen, DIY, Lifestyle

Maak van je saaie pumps ‘echte’ Louboutins!

Maak van je saaie pumps ‘echte’ Louboutins!

Nou ja, echte Louboutins… Eigenlijk een DIY hoe je je saaie zolen kan pimpen. Ik heb een paar hoge pumps waar ik nauwelijks op loop, ik houd ze achter de hand voor het geval ik een keertje moet figureren. Die hak en het comfort is nul komma nul… vond ze gewoon schattig, maar dan hebben we ook alles erover gezegd.

ik vind het dan leuk om wat geks te verzinnen. Eerst met een oud potje nagellak (ik had geen rood bij de hand) de zool blauw geverfd, totdat ik bij Action deze grappige stickers tegenkwam. Dus tijd om eens lekker crea (wat een raar woord is dat) te doen!

Hoe ze er eerst uitzagen:

schoenen

Met blauwe nagellak:

louboutin

De schoenstickers:

En plakken maar!

Ik ben niet wild van het resultaat…. maar ach, het is wel geinig 😉

Hieronder kan je zien hoe het wel mooi kan, misschien waren de stickers, die ik had gekocht te dik; ik heb geen idee.

Ook JoiceJoin weet er wel raad mee, en zo krijgen we er een gratis cursusje bij! Vergeet niet je strakke legging aan te doen voor het meest ‘wulpse’ effect!

[otw_shortcode_button size=”large” icon_type=”social foundicon-chat” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-red”]Schoenstickers… Hot or Not?[/otw_shortcode_button]

Liefs, Babs

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Esmée
8 jaren geleden

Wat gaaf! Dat geeft toch altijd een extra chique effect! x

Claudia
8 jaren geleden

Haha het is een subtiel effect, maar ik vind de schoenen erg leuk!