Mijn nieuwe (retro) enkellaarsjes van de Schoenenfabriek! 9 de schoenenfabriek Mijn nieuwe (retro) enkellaarsjes van de Schoenenfabriek!
Artikelen, Fashion, Reviews, Schoenen

Mijn nieuwe (retro) enkellaarsjes van de Schoenenfabriek!

Ik ben dol op enkellaarsjes. Enkellaarsjes draag ik graag onder een skinny jeans of andere broek. Hoge laarzen vind ik meer geschikt voor onder een jurk of rok. Toen ik deze enkellaarsjes van Pertini zag was ik direct verkocht vanwege de bijzondere vormgeving. Zoals de schoenen uit de jaren 1940/1950 eruitzagen. Net even anders dan anders en het sluit perfect aan bij mijn liefde voor de kleding uit vroegere tijden!

Mijn nieuwe (retro) enkellaarsjes van de Schoenenfabriek! 11 de schoenenfabriek Mijn nieuwe (retro) enkellaarsjes van de Schoenenfabriek!

Over Pertini

Pertini schoenen is opgericht in 1980. De ontwerpen van Pertini blikken terug op de jaren 40 en 50. Pertini vindt modellen van toen opnieuw uit. Detailwerk zoals satijnen veters en fijne perforaties zijn erg belangrijk voor een merk als Pertini. Schoenen van dit hoogwaardige merk stralen luxe en klasse uit. Het merk probeert zich te onderscheiden door het kleurgebruik van het leer.

Mijn nieuwe (retro) enkellaarsjes van de Schoenenfabriek! 13 de schoenenfabriek Mijn nieuwe (retro) enkellaarsjes van de Schoenenfabriek!

Ik dacht eerst dat Pertini een Italiaans merk was, maar deze schoenen worden in het zuidoosten van Spanje gemaakt. Pertini geeft de schoenen vleugje neo-dandy en retro look mee, wat helemaal op zijn plaats is in het huidige modebeeld.

Mijn nieuwe (retro) enkellaarsjes van de Schoenenfabriek! 15 de schoenenfabriek Mijn nieuwe (retro) enkellaarsjes van de Schoenenfabriek!

Glitters!

De neuzen van het laarsjes zijn gemaakt van suède, een heel mooi detail. En kijk eens die mooie glittertjes!

Ze hebben een lederen voering en een perfect  hakje voor mij. Niet te hoog en niet te plat. Ze zitten ook nog eens lekker warm door de lederen voering. De zool is slijtvast, ideaal, dan hoef ik alleen af en toe de hakken te laten vernieuwen.

Mijn nieuwe (retro) enkellaarsjes van de Schoenenfabriek! 17 de schoenenfabriek Mijn nieuwe (retro) enkellaarsjes van de Schoenenfabriek!

De laarsjes hebben een retro uitstraling en wie mij kent weet dat ik dol ben op retro, ook qua fashion en spullen voor mijn interieur.

Pasvorm

Ik had ze laatst aangetrokken toen ik even naar de bibliotheek ging en ze zaten direct heerlijk! Bij de neus zijn deze laarsjes niet krap en daar let ik altijd op. Schoenen met een punt zitten bij mij niet meer aangenaam, hoe leuk ze ook staan. Het is vaak afwachten of je goed kan lopen als je online schoenen koopt maar ik kan beamen dat deze Pertini’s echt top zitten.

Mijn nieuwe (retro) enkellaarsjes van de Schoenenfabriek! 19 de schoenenfabriek Mijn nieuwe (retro) enkellaarsjes van de Schoenenfabriek!

Mijn nieuwe (retro) enkellaarsjes van de Schoenenfabriek! 21 de schoenenfabriek Mijn nieuwe (retro) enkellaarsjes van de Schoenenfabriek!

De gespen geven de laarsjes ook iets stoers en zijn ook nog eens verstelbaar. Het randje wat tegen mijn enkel zit moet nog iets soepeler worden, maar daar kan ik wel mee leven. Ik ben qua schoenen heel kritisch, ik moet er gewoon lekker op kunnen lopen, zonder dat ik blij ben dat ik ze thuis weer kan uittrekken.

Mijn nieuwe (retro) enkellaarsjes van de Schoenenfabriek! 23 de schoenenfabriek Mijn nieuwe (retro) enkellaarsjes van de Schoenenfabriek!

Deze enkellaarsjes van de schoenenfabriek zitten absoluut perfect, alsof je op slofjes loopt!

Ik ben onwijs blij met deze fijne laarsjes en voor mij is Pertini een merk om te onthouden.

  • deze producten heb ik gekregen

Waar let jij het meest op als je schoenen koopt wat betreft de pasvorm?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Marsha
2 jaren geleden

Die zien er leuk uit zeg! 🙂

Babs
2 jaren geleden

Haha, dank je! Wil je geloven dat ik mij eigenlijk toen hartstikke ziek voelde? Ik heb ook geen make-up op en mijn haar…brrr… Maar het gaat om de laarsjes en ben er super blij mee!

bychristiana
2 jaren geleden

Ik vind het ook heel belangrijk dat schoenen lekker lopen. Mooie keus heb je gemaakt, dat detail op de neus is inderdaad ook leuk. Mooie foto van jou op die trap Babs!

Bianca
2 jaren geleden

Ohh wat een toffe enkellaarsjes! Deze ga ik even onthouden x

Deb
2 jaren geleden

Wat een super mooie laarsjes, heel leuk model. Fijn klein hakje zit er ook onder. Lijken me heel comfortabel. Ik ben zelf ook dol op enkellaarsjes. Draag ze bijna dagelijks.

chucky1012
chucky1012
2 jaren geleden

Hippe enkelboots.
Ze passen bij iedere fashionitem…..
Cowboy boots pas ik niet of wel de heren…..

Xoxo

Natascha - beautyopinie
2 jaren geleden

Leuke schoenen Babs! Trek je ze op een volgend event aan als je wat opgeknapt bent? Dan kan ik ze zien haha. Ik let nu wel op nu ik zwanger ben, comfy maar toch leuk is nu mijn motto 🙂

Robin
2 jaren geleden

Wauw die zijn heel leuk zeg!;)
x Robin

Edith-Sofia
2 jaren geleden

Wat een super leuke laarsjes! Erg leuk met die gespen en glitterneus. Stoer en feestelijk.

Petra
2 jaren geleden

Wat zijn ze leuk 🙂