Nieuw! Utsukusy Artificial Skin 9 utsukusy Nieuw! Utsukusy Artificial Skin
Anti- aging, Artikelen, Huidverzorging, Utsukusy

Nieuw! Utsukusy Artificial Skin

Science at the service of beauty

Op 25, 26 en 27 maart staat Utsukusy Cosmetics op Beauty Trade in de Jaarbeurs Utrecht! Utsukusy doet met één product mee aan de “product van het jaar verkiezing” op de beurs zelf: Artificial Skin! Een geavanceerde anti-aging behandeling met een serum wat als een tweede huid functioneert op basis van plantaardige siliconen en algen die bio compatibel zijn.

utsukusy artificial skin

Silicone is een polymeer afgeleid van silicium en een chemische structuur gebaseerd op elkaar afwisselende ketens van siliciumatomen en zuurstof. De kunsthuid is een mengsel van hoogmoleculaire siliconen zoals SILICONE EL60 en siliconen SFCM5. Zij creëren een siliconen-elastomeer matrix, een stabiel en inert materiaal waarvan de eigenschappen zijn:

  • Uitstekende prestaties bij verschillende temperaturenutsukusy huid
  • Goede elasticiteit eigenschappen, flexibel materiaal
  • Goede thermisch isolerende eigenschappen
  • Grote non-toxiciteit voor producten die in contact komen met de huid
  • Weerstand tegen buitenomstandigheden, veroudering, vocht, vervuiling, invloeden van buitenaf, etc …
  • Eenvoudig aan te brengen

 

 

Vanwege deze eigenschappen leent het zich uitstekend om een tweede laag op de huid te creëren Deze laag is uiterst dun en praktisch onzichtbaar, elastisch, flexibel, gehydrateerd en hecht zich aan de huid. Het is biocompatibel met de huid, geeft grote bescherming en anti-aging effect aan de huid.

Artificial skin

 

Resultaten:

Huid verbetert het zichtbaar. In een week verbetert de stevigheid en verdwijnen fijne lijntjes. In slechts vier weken ziet de huid er gladder uit en herwint zij aan stevigheid en elasticiteit. De gezichtscontour is steviger en beter gedefinieerd. 96% van de testers vertoonde een significante vermindering van de lijntjes en rimpels.

Toename van het aantal en de grootte van huid papilla en daarmee het verhogen van de contactoppervlak tussen dermis en epidermis, het bevorderen van de toevoer van voedingsstoffen naar de epidermis en communicatie tussen de twee lagen van de huid.

Huidvriendelijk:

  • Geen GMO (niet genetisch gemanipuleerd)
  • Geen BSE (geen dierlijke oorsprong)
  • Vrij van parabenen

Hoofd bestanddelen:

Enteromorpha compressa seaweedEnteromorpha Compressa

Wordt gewonnen uit een pentasaccharide MARINE (MPS), de belangrijkste component van de vegetatie van zeegebieden onder hoge spanning en grote veranderingen. Verbetert de productie van de huid collageen in fibroblasten.

 

 

 

 

Caesalpinia spinosa seedsCaesalpinia Spinoza

Galactomannanen zijn polysachariden met een hoog molecuulgewicht die een natuurlijke vochtinbrengende functie hebben in het zaad en voorkomen drogen van het embryo tijdens zijn ontwikkeling dankzij het hoge vermogen om water op te vangen en te behouden.

 

 

 

utsukusy

 

Hoe te gebruiken?

 

how to use

Om een goed resultaat te krijgen, moet de kunsthuid ‘s morgens en’ s avonds op een schone huid worden aangebracht. Het moet worden aangebracht en gemasseerd met name op die plaatsen waar de rimpels het meest aanwezig zijn.

Dit zal het effect intensiveren en zichtbaar verbeteren. Breng eerst aan op de hals en eindig op het voorhoofd. ‘s Ochtends na Bijin gezichtsreiniger Cream, Toner Lotion en Drones Serum aanbrengen.

‘s Avonds na reiniging van de huid.

 

 

 

 

 

 

De prijs weet ik nog niet. Die horen jullie later nog van mij. (en zo kunnen wij ook niet bevooroordeeld zijn. Zoiets ;))

Ik vind dit een baanbrekend product, heel bijzonder! Utsukusy heeft mij nog nooit teleurgesteld en dit beloofd wat! En wij gaan natuurlijk voor ze duimen! 

Meer informatie over de producten en salons  vind je op de website van Utsukusy-schoonheid

 

Nieuw! Utsukusy Artificial Skin 18 utsukusy Nieuw! Utsukusy Artificial Skin

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Vanessa
4 jaren geleden

Dit klinkt alvast veelbelovend, ik ben benieuwd!

chucky1012
4 jaren geleden

Dat klinkt goed!
Fijn merk.