ombre haar Jaex
Artikelen, Haarverzorging, Over mij

Ombre haar bij JAEX Hairstyling, een kleurig verslag

Ombre is zo cool!

Babs, je bent genoemd op Facebook! Huh, hoe bedoel je? Kijk even op de Facebookpagina van JAEX Hairstyling, mensen mogen iemand taggen die een metamorfose verdient!

Zo lief, ik zag mijn naam een paar keer staan, en de reden waarom ik deze prijs zou moeten winnen… Tromgeroffel: Ja, hoor, ik was de gelukkige die deze heerlijke kappersbehandeling kreeg!

Benieuwd wat ze van dit saaie kapsel maakte?

Voor Jaex

De make-over bestond uit:

  • Een passend advies
  • Knippen
  • Kleuren/highlights
  • Ontspannende hoofdmassage
  • Hapje en een drankje
  • Föhnen/styling
  • Leuke goodiebag

De moeder van testpanellid Fabian (Mathilde) kende deze kapster uit Hellevoetsluis (niet echt om de hoek waar wij wonen) en ze zei tegen mij: Ik ga nooit meer naar een andere kapster: Zij is zo goed! Hoe goed? Lees snel verder!

Jaex hairstyling

We gaan gezellig samen, nemen Eyko (haar prachtige en lieve herder) mee en maken er een verwendagje van! Heerlijk, na alle verhuisperikelen was ik daar zeker wel aan toe.

Eigenares Jamie Seegers van Jaex Hairstyling ontving ons hartelijk met een heerlijke cappuccino en een stuk taart. Dat begon al goed.

Een andere coupe, een nieuwe kleur?

Wat zullen wij doen met je haar? Ik had thuis al wat kapsels bekeken en een vraag op Facebook gepost of iemand leuke ideeën had. Een Bob? Kort? Highlights?

Hmmm… Wat vind je van Ombre ? Ja, spannend, maar dan zou ze het rustig in elkaar over laten lopen.

Daarna zou Jamie kijken naar het model, want ze knipt het haar liever droog, na het verven, zodat ze goed kan zien hoe het valt.

Heel precies werd iedere streng haar in de verf gezet en het resultaat was zo mooi! Dit kunnen alleen goede kapsters. Glans, kleur…g-e-w-e-l-d-i-g!

De haarverf is van het merk Megix. Deze verf heeft de nieuwste technologie ( micropigmentatie) op het gebied van haarverf. 
De revolutionaire oplichtende haarverf is Phair (by Megix) , waardoor deze mooie ombre kleur ontstaat. Jamie vertelde mij dat alleen Phair het haar ook daadwerkelijk lichter kan krijgen. dat wil ik al tijden, maar ik hoorde vaak dat het met mijn haarkleur onmogelijk was. ( dan zou het eerst helemaal ontkleurd moeten worden volgens andere kapsters, met alle gevolgen van dien)

Megix is in Denemarken verkozen tot groenste haarverf, kijk maar eens op de website van Megix, ziet er geweldig uit!

ombre haar Jaex

Mijn haar werd daarna geknipt en zij zou mij laten zien wat het effect was als we er krullen in zouden maken. Jamie heeft een mooie taps lopende krultang (die is breed van boven en loopt in een punt toe) en daarna trok ze heel losjes aan iedere krul zodat het lekker casual viel.

Deze krultang is een echte must-have. Het is de The Wand van Cloud Nine. 

Nadat ik mijn haar thuis later weer gewassen had, heb ik geprobeerd om met mijn eigen krultang hetzelfde effect te krijgen, maar dat viel toch anders uit. Dus hup, The Wand gaat ook op mijn wensenlijstje!

Cloud nine krultang

Mathilde ging voor een mooie natuurlijke kleur om haar haar op te frissen en het zat na het knippen en föhnen weer prachtig in model.

De truc met de 2 haarspeldjes vergeet ik niet, zo simpel en toch zo effectief. In een V vorm schuif je ze achter in je haar en Shazkabam!… Je hebt een prachtige bos krullen bij elkaar!

Jaex ombre krullen

Zij werkt met het merk Davines, ik kende dit merk niet, maar neem eens een kijkje op haar website bij producten. Davines staat voor duurzaamheid, recyclebaar, voor mensen met hoofdhuidproblemen en is niet getest op dieren. Kijk, daar wordt een mens blij van.

Goodiebag!

Wij kregen nog een goodiebag mee naar huis, het tasje alleen al met onze namen erop vond ik al zo leuk. Die persoonlijke touch maakt het zo bijzonder lief.

goodiebag Jaex

Wat zat er allemaal voor moois in?

 

1) Invisibobble, The traceless hair ring. Wat een handige haar-elastiekjes ! Op de verpakking staat dat je er geen hoofdpijn van krijgt, klopt absoluut, geen kans op gespleten haarpunten, maar het belangrijkste is dat ze zo lekker zitten. het elastiekje zakt niet naar beneden en trekt ook niet aan je haar!

Supertip van Jamie: Als je je haar in de krullen gezet hebt en je wilt ze de volgende dag net zo mooi houden, maak een hoge staart in je haar met de Invisibobble en dan kan je slapen zonder je mooie krullen direct plat te maken. Ik heb het gedaan, voelde het elastiekje niet eens zitten. De dag erna zaten mijn krullen er nog perfect in! Zie onderstaande foto.

krullen na een dag

2) Multifunctional mask kit:

  • Soothing Mask
  • Moisterizing mask
  • Revitalizing mask

3) Een grappig pincetje met een afbeelding van een vrouw

4) Een geursachet (Citron seed) : Ruikt zo fris!

5) Absolute beautifying oil Potion van Davines: zij had deze in de punten van mijn haar gedaan tijdens de behandeling, een niet vette, verzorgende olie.

6) Shampoo en conditioner van Davines.

Inhoud goodiebag Jaex

De foto’s spreken voor zich, ik vind het zo leuk. Echt een keer totaal iets anders. En ik heb behoorlijk veel complimentjes gekregen, maar alle eer gaat natuurlijk naar Jamie!

En Mathilde had gelijk, ik wil eigenlijk ook nooit meer naar een andere kapper, hoop dat als mijn haar weer toe is aan een restyling, wij weer bij Jamie terecht kunnen! Klasse!

Voor meer informatie over deze parel van een kapsalon: Jaex Hairstyling

[otw_shortcode_button size=”large” icon_type=”general foundicon-heart” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-orange”]Wat vinden jullie van mijn nieuwe haarkleur?[/otw_shortcode_button]

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
alexa
7 jaren geleden

heel erg leuk je nieuwe coupe!

Linda Achterberg Peters
7 jaren geleden

Geweldiggg mooii Babs Ijkelenstam!!! Goeie tips ook!!!

Ceetje
7 jaren geleden

Wauwie Babs. Staat je echt goed!!!!!

Annette
7 jaren geleden

Prachtig hoor, ik heb ook invisibobbles die zijn echt fijn. Zelfs de ‘neppe’ van de big bazaar of zo doen het ook goedl. Kleur is echt prachtig geworden.