oorwarmer beautybybabs.com
Artikelen, Gadgets, Lifestyle, Over mij, Reviews

Yes! Ik heb mijn muzikale oorwarmers gekregen!

Soms komen wensen uit. Kleine en grote wensen.

Na Sinterklaas werd er een pakje bezorgd van smartphonehoesjes.nl en ja hoor, de koptelefoon/oorwarmers waar ik het over had in mijn stukje “All I want for Christmas” zat erin. Gaaf!

En ik heb werkelijk geen flauw idee van wie het komt. En stiekem wil ik het ook niet weten. Maar bij deze: Een dikke zoen, superbedankt!

Wil je weten wat ik van deze muzikale oorwarmers vind? Lees dan snel verder!

oorwarmer beautybybabs.com

Ik heb mij voorgenomen om wat meer te gaan bewegen, meer te wandelen (fietsen doe ik al vaak) en mijn hoofd weer eens lekker leeg te maken. Ik heb dit jaar nogal wat minder leuke dingen achter de rug en een zomer geleden was ik ook aan de wandel wat best therapeutisch werkte. Gewoon lopen, zonder een doel. Niet naar de winkels, maar o.a over de Lingedijk. Een beetje kijken naar de boten, het water. Maar kou op mijn oren en het geluid van rondrazende auto’s…. nee, dat is niet echt relaxt. (Helaas geen bos om de hoek)

 

Dus muziek op, en lekker meelopen in de beat. Grappig, dat je altijd je pas aanpast aan het tempo. Daar heb je geen sportschool voor nodig.

Wat voor nummers heb ik op mijn mobiel staan?

  • Happy
  • Life (Des’ree)
  • I would stay (Krezip)
  • I’m a bitch (Meredith Brooks)
  • Candy (Robbie Williams)
  • Smells like teen spirit (Nirvana)
  • Spanish Stroll (Mink Deville)
  • Again (Splendid) and much more…

Bij de muzikale oorwarmers (ja, het zijn eigenlijk gewoon koptelefoons met een zacht hoesje eromheen)  zaten ook nog eens handschoenen, waarmee je makkelijk de toetsen van je mobiel kan bedienen. Aan de vingertoppen zit een soort vilt, wat vrij stroef is, en zo hoef je niet steeds die handschoenen uit te trekken. Ik had zoiets al eens in een winkel uitgeprobeerd maar vond ze niet lekker werken. Deze doen het prima, al heb ik wel kleine handjes. (ze zijn iets te groot voor mij)

Muvit koptelefoon oorwarmers

Maar afijn, ik kan lekker een song vooruit, en als ik gebeld word hoef ik de koptelefoon ook niet af te nemen, er zit een draad bij met een microfoon. Natuurlijk getest, bel je mij zo, bel nu ff, nee, NU… contact!

Ja, echt supertof! Het is wel even wennen voor mij om gewoon zo voor mij uit te kletsen zonder een mobieltje aan mijn oor, maar ik vind het ook best stoer. (hoewel er mensen mij dan toch wel vreemd aankijken, mompelend in mijzelf, maar ach, ik zing ook rustig hardop mee… over genant gesproken :))

Nu hoef ik geen belangrijk telefoontje te missen. Het is overigens een koptelefoon van het merk Muvit en had hem gezien op de website van smartphonehoesjes.nl

Het geluid is goed, zo goed had ik het niet verwacht, eigenlijk vanwege het breiseltje wat eromheen zit. Ik ben geen audio expert, maar het klinkt voor mijn gevoel het net zo goed als door mijn ‘gewone’ koptelefoon.

Best een leuke website, als ik ooit een heuse IPhone kan kopen, dan ga ik daar zeker een hoesje aanschaffen. In veel van die winkeltjes hier in de stad vind ik ze zo ontzettend duur.

Ik heb best een goed mobieltje, maar voor de kwaliteit van mijn foto’s ga ik t.z.t  toch uitkijken naar een ander merk. Ook eentje waarop ik makkelijk kan bloggen, op de een of andere manier blijf ik het lastig vinden op mijn Samsung. Het liefst zou ik een groter scherm willen, zodat k niet zoveel hoef te scrollen. Van boven naar beneden en van links naar rechts.

En ik ben heel zuinig op mijn mobieltje. Ben als de dood dat ik hem laat vallen. Het idee alleen al, dat al mijn foto’s weg zijn. Natuurlijk zet ik ze ook op mijn laptop, maar toch. Laatst is onze externe harde schijf ‘verbrand’…  er kwam zo een vies brandluchtje uit en vrees dat alles weg is. Filmpjes van lang geleden, foto’s… daar baal ik dus stevig van.

Over zuinig op je spullen gesproken:

Deze ‘OnePlus One’ hoesjes zien er lekker stevig uit. Aan de ene kant vind ik bling-bling of grappige afbeeldingen super leuk, maar ik hou ook wel van degelijke kwaliteit.

Mocht ik ooit een IPhone 6  winnen (of krijgen…ahum, in februari ben ik jarig) dan heb ik al een IPhone hoesje op het oog. Zo’n portemonnee hoesje lijkt mij superhandig. Gewoon de zwarte classic versie voor €15,95.

Haha, nu maar duimen, zei de hebberd

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Desiree
7 jaren geleden

Geniet ervan met volle teugen!
Had ze nog nooit gezien trouwens.
Je denkt dan waarom heb ik niet zelf verzonnen. Oorwarmers met koptelefoon in een.
Wandelen is zo fijn. Vooral als ik een wat langere wandeling maakt komt ik echt helemaal los van mijn besognes.

Annette
7 jaren geleden

Lekker warme oren tijdens het wandelen, dat is fijn. Ik moet mijn oren ook altijd inpakken in de winter (muziek of niet) anders krijg ik gelijk hoofdpijn/oorpijn.