hannah
Artikelen, hannah, Huidverzorging, Merken

Superfoods & huidverbetering in perfecte synergie

Superfoods & huidverbetering in perfecte synergie met hannah® Clearity Cream en 24-hour Skin Balancing

De trend van ‘superfoods’ is niet te missen! Het is een verzamelnaam voor 100% natuurlijke voedingsmiddelen die tal van positieve eigenschappen hebben voor de gezondheid. Wat goed is voor de gezondheid, is ook goed voor de huid. Niet voor niets dat het meest nieuwe hannah®-product de Clearity Cream, maar als superfood-pioniersproduct ook reeds de 24-hour Skin Balancing (uit 1988!) rijk zijn aan diverse van deze hoogwaardige super ingrediënten!

hannah

´Superfood´ is een verzamelterm voor diverse eetbare planten, zaden, kruiden, oliën en vruchten die rijk zijn aan essentiële voedingsstoffen, zoals vitaminen, mineralen, eiwitten, enzymen, antioxidanten, polysachariden, essentiële vetzuren en aminozuren. Dit soort voedingstoffen zijn heel belangrijk voor een goede gezondheid van ons lichaam en daarmee ook voor onze huid. Omdat onze voeding tegenwoordig bewerkt is, zijn veel van deze waardevolle bouwstoffen verloren gegaan. Dit verklaart de trend van de superfoods. Het is de perfecte manier om de tekorten in je lichaam die ontstaan zijn door bewerkte voeding aan te vullen.

Superfoods, al jaren belangrijke ingrediënten in diverse hannah®-producten

Om de huid intensief te verbeteren gebruikt hannah® reeds jaren diverse hoogwaardige superfoods in verschillende van haar producten. Via de huid zorgen deze in de vorm van natuurlijke werkstoffen voor het verbeteren van onder meer de algehele conditie, vochtbalans, weerstand, voeding, herstel en een gezonde teint.

hannah® Clearity Cream op  basis van het superfood ingrediënt pompoenextract

hannah Clearity Cream

De samenstelling van hannah® Clearity Cream is speciaal ontwikkeld voor een geïrriteerde huid en/of onzuivere huid, al dan niet in combinatie met een vette huid. Deze rijke, natuurlijke formule bevat naast etherische oliën en maïs tevens het superfood ingrediënt pompoenextract. Dit extract is uitzonderlijk rijk aan de vitaminen A, B-complex, C en E. Pompoenextract bevat tevens omega-3 vetzuren, mineralen (o.a. zink, kalium, ijzer, fosfor en magnesium) en flavonoïden. Pompoenextract werkt normaliserend op zowel de talgproductie als bij ontstekingsreacties en irritaties van de huid. Het heeft tevens een krachtige antioxidantwerking en opbouwende functie op de natuurlijke vet/vochtbalans, dankzij het gehalte aan essentiële vetzuren. Dankzij de toevoeging van sheabutter en essentiële vetzuren aan de formule van hannah® Clearity Cream wordt het natuurlijke milieu van de huid op peil gebracht en gerespecteerd.

Met Defensil Plus op basis van o.a. vitamine C-rijke aalbessen

Aalbessen zijn tevens een hoogwaardig superfood. Deze rode bessen zijn uitzonderlijk rijk aan de antioxidant vitamine C. De werkstof Defensil Plus in hannah Clearity Cream is een intensief weerstandsverhogende antioxidantolie op basis van aalbessen aangevuld met extracten uit de blaasjeswingerd. Het toegevoegde ingrediënt Oxynex® LM bevat onder andere de antioxidant vitaminen C en E in combinatie met essentiële vetzuren.

Op basis van natuurlijke rozemarijnolie

Ook rozemarijn heeft tal van positieve eigenschappen voor de gezondheid van het lichaam én de huid! Naast het voorzien van een aangename geur, zorgt de toevoeging van etherische rozemarijnolie aan  hannah® Clearity Cream voor een activering van de doorbloeding in de huid. Rozemarijnolie balanceert de vethuishouding, heeft een zuiverende werking, stimuleert de huid en werkt tonifiërend.

Rijk aan superfood oliën

 De formule van hannah® Clearity Cream bevat tevens een aantal oliën die vallen onder de superfoods. De werkstof Regu-Seb is een combinatie van arganolie, zegepalmolie, sesamolie en diverse plantesterolen. Dit ingrediënt zorgt voor talgregulatie op de lange termijn en bouwt de natuurlijke huidweerstand op. Dit multifunctionele ingrediënt kan de vettere huidcondities minder vettig doen aanvoelen en irritaties helpen verzachten.

hannah 24 hour Skin Balancing 45ml

hannah® 24-hour Skin Balancing, voorloper op de superfood-trend! De 24-hour Skin Balancing was het eerste hannah®-product op de markt in 1988 dat reeds werd voorzien van natuurlijke superfood-ingrediënten, waaronder Aloë Vera, Bèta Caroteen, Kamille-extract en Goudsbloem.

 

Dit succesvolle hannah®-basisproduct is een voorloper op de huidige superfood-trend en werkt als een rijke conditioner voor de huid. De zijdezachte formule brengt de huid optimaal in balans en voorziet de huid van directe voeding, hydratatie, bescherming en comfort.

 

hannah®, visionair in superfoodingrediënten

Toen founder Hannah Hakze in 1979 met haar bedrijf begon, had ze een duidelijke missie voor ogen. “Het gaat er niet om wat je voor de huid doet, maar wel hoe je dit doet”, was haar bekende credo! Iedere huid kan verbeterd worden en kan met de juiste methodes, technieken, doelgerichte ingrediënten en werkstofcombinaties een gezonde, vitale en jeugdige toekomst tegemoet zien. Al in 1988 erkende Hannah Hakze het waardevolle belang van superfood-ingrediënten voor de hannah®-producten (met de introductie van de 24-hour Skin Balancing) en was daarmee een visionair en voorloper op de huidige trend!

 Distributie en verkoopprijs:

 hannah

De producten van hannah® zijn verkrijgbaar via hannah® Skin Improvement Research Company B.V. (hannah® SIRC).

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met hannah® SIRC via telefoonnummer: 0342-476160.

 

Verkoopprijzen:

 

  • hannah® Clearity Cream            €  57,00/50ml.
  • hannah 24 hour Skin Balancing   € 38,00/45 ml en € 9,00/10 ml

 

Voor meer informatie is er de website: www.huidcoach.nl

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments