sjaal beatybybabs
Accessoires, Artikelen, Lifestyle, Over mij

Nieuwsgierig naar mijn verzameling sjaaltjes?

Een zwak voor mooie sjaaltjes…

Zijn het nu sjaals of shawls? Ik heb het even nagezocht qua spelling, maar het mag allebei. Shawl klinkt wat ouderwetser, maar ook weer chiquer.

Afijn, het gaat over die leuke lappen die wij om onze nek draperen. Er zijn zoveel manieren hoe je een sjaal kan dragen, maar ik geef het toe, net als kunstige hair-do’s ben ik er niet handig in. Het liefst wikkel ik hem gewoon om, of draag ik ze als een stropdas.

Wil je ze zien?

sjaal beatybybabs

Ik heb wat met sjaals, moet altijd langs het schap rennen. Anders loop ik de winkel weer uit met een nieuw exemplaar. Hetzelfde heb ik met sieraden; Ik kijk er niets eens naar, om te voorkomen dat ik weer wat leuks ertussen zie hangen. En ik draag bijna nooit een ketting of een ring. Best jammer, want het kan zo leuk staan.

Vroeger droeg ik altijd oorbellen. Gaatjes in mijn oren en dan ging er van alles in. Grote ringen, leuke bling-bling hangers… totdat ik een paar keer mij liet verleiden tot het kopen van niet-zilveren hangers. En dan gaan mijn oorlellen in no time opzwellen en jeuken.

Nee, ik kan alleen maar echt zilver verdragen. Ja, ik ben een chique vrouwtje 🙂

Maar een sjaal bedekt mijn kippen-nekje goed, en geeft een extra leuke touch aan een simpele outfit. Spijkerbroek, wit t-shirt, sjaal. Klaar!

De Rome sjaal heb ik gekocht omdat het moest. Bij zo een toeristenwinkeltje vlakbij het Vaticaan.

Sta je uren (in de hitte)  in de rij, hoor je dat je schouders bedekt moeten zijn om in het museum te mogen komen. Voor mij stond een meisje in een doorkijkblouse, maar omdat haar schouders en armen bedekt waren was dat geen probleem.. huh?

De sjaal rechtsonder noem ik mijn meloenen-sjaal. Denk dan altijd aan de zomer.

Zijn jullie ook dol op sjaaltjes of houden jullie meer van kettingen?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Nicolette
6 jaren geleden

Ja hoor een hele grote la vol. Heb nog een zijden sjaal die ik kocht oo mijn trip op de Oriënt Express. Ik gooi er nooit een weg!

Debbie
6 jaren geleden

Leuke sjaaltjes, mooie foto’s ook! Ik heb veel kettingen, maar draag ze bijna nooit. Sjaaltjes heb ik ook en draag ik ook. Maar bij vlagen heel veel en bij iedere outfit en dan weer heel lang niet.

Annette - Ann Ages Gracefully

Ja hoor, sjaaltjes zijn de bomb. Heerlijk ik kan er ook geen genoeg van krijgen. Kettinkjes draag ik eigenlijk nooit meer. Kan gewoon niet tegen als ik het gevoel heb dat ik wat om mijn nek heb zitten (heel gek want ik heb jaaaaaren prachtige kettinkjes gedragen).