Review Kneipp Be Happy Mandarijn Vetiver Bad- en Doucheschuim 9 kneipp be happy Review Kneipp Be Happy Mandarijn Vetiver Bad- en Doucheschuim
Artikelen, Bad & Douche, Huidverzorging, Kneipp, Merken, Reviews

Review Kneipp Be Happy Mandarijn Vetiver Bad- en Doucheschuim

Ik mocht de Mandarijn Vetiver Bad- en Doucheschuim uit de Kneipp Be Happy lijn reviewen en Be Happy zijn willen wij natuurlijk allemaal wel. De geur van mandarijn heeft vrolijkmakende, opwekkende eigenschappen en zeg nou zelf: als iemand naast je een mandarijn zit te pellen dan word je daar toch helemaal vrolijk van? Ik wel in ieder geval!

Review Kneipp Be Happy Mandarijn Vetiver Bad- en Doucheschuim 11 kneipp be happy Review Kneipp Be Happy Mandarijn Vetiver Bad- en Doucheschuim

Ik las een keer in, volgens mij was dat Psychologie magazine, dat er een proef was gedaan met geuren in een gevangenis. De geur van mandarijn werd door de ruimtes verspreid en de gevangenen werden na verloop van tijd rustiger, vrolijker en er waren minder opstootjes! Hoe knap dat de natuur dat kan regelen!

Over Kneipp badschuim

Your moment of happiness ervaren? Ontdek de nieuwe Kneipp Badschuim Be Happy! Naast de lichamelijke verzorging van de natuurlijke oliën zorgen de frisse geuren van mandarijn en vetiver voor een blij gevoel en een glimlach op je gezicht. En dat is nog niet alles, ook de Kneipp Be Happy Douche komt in een nieuw jasje, maar wel met exact dezelfde fruitige samenstelling.

De nieuwe Kneipp Be Happy Badschuim


Leun achterover in bad met dit nieuwe vrolijk schuimende badproduct en laat je omringen door de geur van de natuurlijke etherische oliën van mandarijn en vetiver. De natuurlijke oliën beschermen je huid tegen uitdrogen en laten haar zacht en soepel aanvoelen. De fruitig & stimulerende geur met de kracht van essentiële oliën in een plantaardig verzorgende formule doet écht iets voor je en dat merk je. Na jouw me-time momentje kun je alles weer aan met een glimlach. Voeg een dop badschuim toe aan het stromende water (36-38°C) en… Be Happy!

Be Happy Douche


De Be Happy Douche krijgt een nieuw verpakkingsdesign. De vertrouwde samenstelling blijft hetzelfde. Dat wordt extra genieten! En ook het milieu profiteert. Deze fles is namelijk geproduceerd op basis van 100% gerecycled materiaal en is volledig recyclebaar en het etiket is gemaakt van boomvrij en duurzaam steenpapier wat door zonlicht kan worden afgebroken.

Vrolijkmakende mandarijn en rustgevende vetiver

Vetiver zit boordevol antioxidanten en werkt zuiverend en reinigend. De natuurlijke, aardse geur helpt met ontspannen en focussen. Daarentegen biedt de mandarijn een opwekkend effect. Door de bijzondere geurencombinatie worden zowel je huid als je humeur voorzien van een optimale boost!Review Kneipp Be Happy Mandarijn Vetiver Bad- en Doucheschuim 13 kneipp be happy Review Kneipp Be Happy Mandarijn Vetiver Bad- en Doucheschuim

Wat vind ik ervan?

De badschuim komt in een flinke fles dus genoeg “Be Happy badsessies in het vooruitzicht. Nu heb ik geen bad maar op zich vind ik dat geen probleem. Wat badschuim op je douchepuff verdelen en lekker inzepen. De kleur is donkerder dan die van de douchevariant en de geur is ook bijna hetzelfde.

De badschuim ruikt wat sterker dan de doucheschuim en ik bespeur iets meer de mandarijnengeur. Ik denk dat de vetiver meer overheerst en dat is een heerlijke geur! Nu weet ik voortaan hoe die ruikt!

Review Kneipp Be Happy Mandarijn Vetiver Bad- en Doucheschuim 15 kneipp be happy Review Kneipp Be Happy Mandarijn Vetiver Bad- en Doucheschuim

De douchegel heeft een klikdop (in tegenstelling tot de badschuim die een ronde opening met gaatje heeft) en doseren is prettig. Je hebt weinig kans dat je enorm uit kan schieten dus zuinig in gebruik.

Beide schuimen niet overmatig, terwijl SLS op de tweede plek op de inci lijst staat. Top hoe goed zij de verpakkingen hebben geproduceerd, ik hoop dat er steeds minder milieubelastende materialen gemaakt gaan worden, een goede stap vooruit!

Be Happy Mandarijn-Vetiver lijn
De Kneipp Be Happy Mandarijn-Vetiver lijn bestaat nu uit vier producten:

  • Kneipp Douche Be Happy Mandarijn-Vetiver (250 ml), adviesprijs: € 6,99
  • Kneipp Badschuim Be Happy Mandarijn-Vetiver (400 ml), adviesprijs: € 9,49
  • Kneipp Geurstokjes Vetiver-Mandarin (50 ml), adviesprijs: € 8,99
  • Kneipp Geurkaars Vetiver-Mandarin/Happiness (145 gr), adviesprijs: € 7,99.

 

De Badschuim Be Happy is verkrijgbaar in de Kneipp webshop (www.kneipp.nl) en bij diverse drogisten. 

 

 

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Priscilla
1 jaar geleden

Ik vind deze lijn echt geweldig! geeft mij gelijk een happy gevoel vroeg in de ochtend 🙂

Ilona
Ilona
1 jaar geleden

Heerlijk! Ik zag dat het vandaag nog 1+1 gratis is en aangezien mijn gewonnen Louis Widmer douchecréme al een tijdje op is en ik nu een AH douchegel gebruik (niet lekekr) heb staan ga ik maar even een bestelling doen bij de Etos. Grappig dat geuren zoveel invloed (kunnen) hebben op mensen. Ook van toepassing op kleuren volgens mij het eerste wat ik zag na mijn ongeluk bij Ikea waren rode!! deuren op de spoedeisende hulp en je schijnt onrustig te worden van rood. Behalve rode lippenstift heb ik niks roods in de kast:-) Toen wij naar appartementen gingen kijken… Lees verder »

Robin
1 jaar geleden

Ik vind ze echt heerlijk ruiken en gebruik de douche schuim nu elke keer als ik ga douchen.

Tessa
1 jaar geleden

Dat klinkt lekker

bychristiana
1 jaar geleden

Haha, die Babs, ik heb wel eens gehad dat mensen in de trein tegenover mij een mandarijn zaten te pellen (voor de tijd dat je mondkapjes moest dragen en dus gewoon kon eten in de trein) en echt blij waar ik daar van niet van haha;-) In een douchegel lijkt me geur me dan wel weer lekker, en wat een vrolijke foto’s!

Deb
Deb
1 jaar geleden

Wat een leuke vrolijke foto’s heb je gemaakt 🐸!

Van de geur van deze nieuwe lijn word ik denk ik ook vrolijk want ik ben dol op citrusgeuren. Gebruik die zelf het liefst in de ochtend om mee wakker te worden (ook goed tegen een ochtend humeur hihi). Ik wist niet wat vetiver was, maar zie dat het een grassoort is. Heb ik weer wat geleerd 😊.