Review- Real Techniques Expert Face Brush en Win! 9 Real Techniques Review- Real Techniques Expert Face Brush en Win!
Artikelen, Foundation, Make-up, Reviews, Win!

Review- Real Techniques Expert Face Brush en Win!

Win de Expert Face Brush van Real Techniques!

Omdat ik zoveel goede reviews las over de Real Techniques Expert Face Brush kon ik natuurlijk niet achterblijven. Dan moet ik hem ook gewoon hebben. Ik kijk graag naar de filmpjes van Pixiwoo (Nic & Sam) op YouTube en die kwasten krijgen dan ook plots iets magisch. Net alsof je met die kwasten de mooiste van het hele land wordt. Ik gebruik meestal mijn vingers of mijn Zoeva Buffer kwast als ik foundation opbreng, maar als beautyblogger wil je natuurlijk alles proberen.

Is deze Brush zo magisch als verteld wordt?

Real Techniques Expert Face Brush

Professionele make-up tutorials zijn altijd leuk om naar te kijken, en je leert er een hoop van. Als er een visagist aan het werk is, ziet dat er super strak uit. Het heeft natuurlijk ook te maken met de goede belichting, de huid van het model (grote poriën, rimpels?), maar hoe ziet alles er bij daglicht uit. Primer, concealers, highlighten, shapen… er gaan heel wat laagjes over het gezicht om het er toch flawless uit te laten zien. En ik dacht altijd at een Nude look gewoon zonder make-up was. Maar met de juiste producten streef je ernaar dat alles er  ‘natuurlijk’ eruit ziet, maar dan gladder, zonder vlekjes en plekjes. En vooral: Streeploos! (nee, niet direct de ramen gaan lappen)

Wat vind ik van de Expert Face Brush als ik hem vergelijk met de Zoeva Buffer kwast?

  • De Real Techniques Expert Face Brush is wat boller aan de bovenkant dan mijn Zoeva Buffer kwast.(De Zoeva 104 Buffer kwast is gemaakt van zacht taklonhaar is ideaal voor het aanbrengen en blenden van foundation, poeder en minerale producten)
  • De Real Techniques Expert Face Brush is ideaal voor het mooi gelijkmatig aanbrengen en/of blenden van creamy en/of vloeibare foundation. Net als alle Real Techniques kwasten is ook de Expert Face Brush 100% cruelty-free.
  • Hij ligt lekker in de hand en je kan hem rechtop zetten.(de onderkant is plat)
  • En inderdaad, geen strepen.

Mijn Zoeva Buffer kwast geeft een meer airbrushed effect, wat ik persoonlijk ietsje mooier vind. Ook streeploos, maar dan nét een beetje ‘natuurlijker’.

Beide brushes zijn overigens van een zeer goede kwaliteit , de haartjes blijven na tig keer reinigen in vorm.

Het is overigens geen battle, hoor. Zij zijn gewoon hartstikke goed, het is meer wat voor jou het fijnste werkt.

Real Techniques Expert Face Brush

 

Real Techniques Expert Face Brush

Wat is ie mooi, hé!

Onderhoud kwast: was de kwast bij dagelijks gebruik regelmatig (eens per week) met babyshampoo of een speciale brushcleanser en laat deze goed drogen.

Hieronder zie je 2 foto’s zonder foundation en 2 waar ik met de Real Techniques Expert Face Brush de BB cream van L’Oreal (BB cream Code Lumière Fair)heb opgebracht.

WIN!

[bctt tweet=”Wil je de Real Techniques Expert Face Brush winnen?”] Dat kan en natuurlijk is deze splinternieuw, dus niet gebruikt door mij. Ik heb er namelijk eentje ‘over’!

 

Real Techniques Expert Face Brush

 

Wat moet je daarvoor doen?

1- Laat een reactie achter met geldig emailadres zodat ik je kan benaderen als je gewonnen hebt.

2- Er moeten minstens 21 mensen meedoen (leeftijd van mijn zoon, ik kies bewust niet mijn leeftijd, anders moeten er heel veel mensen meedoen ;)… 😉 anders gaat de prijs er niet uit.

3- Schrijf je in voor de Nieuwsbrief of dagelijkse updates (zie linker zijbalk en onder deze blogpost)

Dus ik zeg: Deel, tag je vrienden op Facebook en zodra er 21 Beauty liefhebbers meedoen, dan gaat de prijs eruit!

P.S Reageer niet alleen op FB maar ook onder deze blogpost anders raak ik de kluts kwijt…

 

Succes!

handtekening Babs

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

20 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
debby
6 jaren geleden

ik doe zeker mee. Ik heb net een nieuwe nodig 🙂

Rosanne
6 jaren geleden

Ik doe graag mee!

Julia...
6 jaren geleden

Ja gaaf. Ik wil die mooie kwast wel winnen.

zoë
6 jaren geleden

ik doe mee!

Natasja
6 jaren geleden

Wat een leuke winactie! Ik heb je blog net ontdekt en doe heel graag mee omdat deze kwast HEEL HOOG op m’n verlanglijstje staat <3 Ga nu even wat artikelen van je lezen:-) Veel succes met deze actie! Groetjes Natas

mandy
6 jaren geleden

Wat leuk zeg. Tussen mijn kwasten zit jammer genoeg nog geen echte Real Technique kwast. En deze kwast staat hoog op mijn wishlist. Volgens mij gedaan wat ik moest doen. Gedeeld op FB en op Twitter. Lieve groetjes Mandy. 😉

Veertig Plus
6 jaren geleden

Ik doe mee! Ik heb pas mijn eerst Real Technics kwasten kunnen kopen en ben er heel blij mee. En als je deze kans krijgt, grijp je die!
Succes en ik deel het op twitter en op facebook!

Ilsiee prins
Ilsiee prins
6 jaren geleden

Dat ziet er goed uit zeg! Ik ben zelf ook erg benieuwd naar de kwast en doe graag mee! 🙂 groetjes ilsiee

Fleur
6 jaren geleden

Ik doe graag mee! Zo’n kwast lijkt me een aanvulling voor mijn kwastemstash 🙂

Anita H.
Anita H.
6 jaren geleden

Eenentwintig deelnemers: moet lukken lijkt me. De prijs is de moeite waard.