Neem&Pomegranate toothpaste-Uitgelicht
Artikelen, Gezondheid, Lifestyle, Reviews

Review- Himalaya tandpasta met biologisch Neemkruid & Granaatappel

Biologische Tandpasta voor een gezond & natuurlijk gebit.

Dit is een verrassende tandpasta! Ik dacht dat de ‘smaak” een beetje laf zou zijn, maar juist het tegendeel. Tintelend fris!

 

Neem&Pomegranate-toothpaste

Tijdens het persevent van De Tuinen/Holland& Barret kreeg ik deze tandpasta mee. Ik had verwacht dat er wellicht een aparte, weeïge  smaak aan zou zitten, maar verkijk je er niet op. Deze tandpasta is zelfs frisser dan de bekende tandpasta’s met flitsende verpakkingen en teksten.

De Biologische Tandpasta, met de unieke combinatie van biologische Neemkruid, Granaatappel en effectieve kruidenextracten helpt bacteriën te bestrijden, voorkomt tandplak en werkt ontstekingsremmend.

Na mijn ontsteking in mijn wang ga je toch weer nadenken over mondhygiëne. Alhoewel deze ontsteking waarschijnlijk niet te voorkomen was, denk ik. Een verstopte talgklier/ speekselklier. tja, wat moet je daar aan doen?

Ik poets mijn tanden toch zeker 3 maal daags, maar tandplak blijft in rap tempo terugkomen. Ik weet niet in hoeverre dat echt tegen te houden is met een tandpasta, maar poetsen zullen we. Dagelijks. En dan het liefst met een frisse, goede tandpasta.

Ik ben daar heel gevoelig voor. (ook mijn tanden zijn nogal gevoelig). Tandpasta’s met een laf smaakje, ik heb dan het idee dat mijn mond en adem gewoon niet fris is.

neem_pomegrate_tandpasta (2)

Toppertje!

Ja, ik ben absoluut blij verrast met deze tandpasta. Na een poetsbeurt voelen mijn tanden mooi glad en fris aan. Lees hieronder maar verder wat er vooral niet in zit.

Over deze tandpasta

Niet alleen op het gebied van eten & cosmetica neemt biologisch een grote vlucht. Ook tanden kunnen we nu poetsen met een biologische tandpasta. En dat heeft voordelen. De unieke combinatie van biologisch Neemkruid en biologische Granaatappel zorgt niet alleen voor schone tanden en gezond tandvlees, maar heeft ook een heerlijk frisse smaak. En, niet onbelangrijk in deze tijd: de tandpasta is vrij van het schuimmiddel sodiumlaurylsulfaat (SLS) en de zoetstof sacharine.

Het granaatappelextract is een sterke antioxidant en zorgt voor gezond tandvlees. En krijgt hiervoor ook nog eens hulp van Terminalia chebula dat ook wordt ingezet om het tandvlees gezond te houden. Het Neembladextract maakt de tanden schoon; niet zo vreemd want Neem wordt al eeuwen toegepast om de tanden te reinigen.

Tenslotte wordt Arabische-gomextract gebruikt vanwege de verzachtende en kalmerende eigenschappen. Bijkomend voordeel, de tandpasta smaakt ultrafris. En dat is mooi meegenomen, want uit onderzoeken blijkt dat smaak het belangrijkst voor ons is bij het kiezen van een tandpasta!

De tandpasta is veganistisch en bevat geen kunstmatige geur- en smaakstoffen, fluoride, sacharine of SLS. Neem & Pomegranate tandpasta is niet getest op dieren en gecertificeerd door ECOCERT.

neem_pomegrate_tandpasta (2)

De oorsprong

De oorsprong van deze biologische tandpasta en de uitgebreide range Himalaya verzorgingsproducten ligt bij de Ayurveda leer, een holistische en op kruiden gebaseerde gezondheidsleer uit India die al meer dan 5.000 jaar beoefend wordt. De betaalbare producten voor gebit, gezicht, haar en lichaam bevatten zeldzame planten- en kruidenextracten uit het Himalayagebied. Daarnaast zijn ze wetenschappelijk ontwikkeld, klinisch getest en dierproefvrij.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Himalaya range is verkrijgbaar bij onder meer De Tuinen.

Zie voor meer informatie: www.himalayaproducten.nl.

Prijs:   € 7,99 voor een extra grote tube (150 gram).

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
6 jaren geleden

Klinkt goed maar wel erg duur. Wellicht een keer scoren als er een aanbieding is ben er wel nieuwsgierig naar geworden.

chucky1012
chucky1012
6 jaren geleden

Zo apart!
Ik koop nooit zulke dure tandpasta!