collage salt of the earth 1
Artikelen, Bad & Douche, Merken, Salt of The Earth

Salt of The Earth Deodorant Sprays- Review

Eigenlijk gebruik ik weinig deodorants, maar toen ik deze 3 van Salt of The Earth zag wilde ik ze toch graag testen. Het liefst gebruik ik deodorants zonder een geurtje, maar deze leken mij zo lekker ruiken, so let’s test en twist!

collage salt of the earth

Ik sport niet, zweet weinig dus hoe kan je een deodorant testen? Welnu, let’s twist again (like you did last summer)! Koptelefoon op, niemand thuis en lekker even dansen. Wat mij betreft zijn alle drie de deodorants geslaagd wat betreft een droog gevoel. Bij mij in ieder geval geen zweetplekken te zien.

Na de deodorant sticks hebben zij nu ook sprays. Deze drie nieuwe sprays vrij van aluminium chloorhydraat, parabenen, drijfgassen, triclosan en minerale oliën. Bovendien zijn ze dierproefvrij en laten ze geen gele of witte vlekken in kleding achter. En zij bevatten huidverzorgende aloë vera, botanische extracten en essentiële oliën. Klinkt helemaal goed!

 

Salt Of The Earth Pure Aura Melon & Cucumber spray:

Salt Of The Earth Pure Aura Melon & Cucumber spray

  • Verfrissend en verkoelend
  • Met de heerlijke frisse en verkoelende geur van komkommer en meloen.
  • Voor een fris gevoel, de hele dag!

Deze deo ruikt fris en zacht. Je ruikt inderdaad de komkommer en het zoete van de meloen. Lekker!

 

Salt Of The Earth Pure Armour For Men spray:

Salt of The Earth Deodorant Sprays- Review 10 salt of the earth Salt of The Earth Deodorant Sprays- Review

  • Armour up to beat body odour!
  • De eerste en enige natuurlijke deodorant speciaal ontwikkeld voor mannen. Pure Armour For Men heeft een mannelijke frisse geur en wapent je optimaal tegen transpiratiegeur.

Salt Of The Earth Pure Armour For Men spray

Heerlijke “mannen” geur, zeker geschikt voor de heren. (en daar kan je mij dus ook blij mee maken ;))

 

Salt Of The Earth Rock Chick Strawberry spray:

salt of the earth rock chick strawberry

  • Dare to be different
  • Voor iedereen die op zoek is naar iets anders is er nu ook Salt Of The Earth Rock Chick Strawberry spray met een fijne zoet- frisse geur in een vrolijke funky verpakking.

Salt Of The Earth Rock Chick Strawberry spray

Je ruikt absoluut de geur van frisse aardbeien, maar niet zo erg dat je direct een beschuitje onder je oksel wil drukken. Gelukkig maar, want om met een heftige aardbeiengeur rond te lopen lijkt mij niet het meest aantrekkelijk. (tenzij je meedoet met Tuinder zoekt Vrouw)

 

Conclusie:

Fijne deodorants, doen wat zij moeten doen en de geurtjes zijn lekker, maar gelukkig niet overheersend. Ik ben het meest dol op de heren variant, die ruikt ook eigenlijk het sterkst. Bij Rock Chick was ik even bang dat ik echt als een doosje aardbeien zou ruiken maar dat valt reuze mee. Zelfs als ik in mijn oksel snuffel is de geur te verwaarlozen.

Het enige waar je op moet letten is dat je niet te veel op spuit, het is geen spray die onder hoge druk eruit komt, de sprays zijn wateriger dus meer vloeibaar.

De verpakkingen zijn vrolijk om te zien, dus ook nog eens leuk om neer te zetten!

Salt Of The Earth is onder andere verkrijgbaar bij Etos, Kruidvat, DA, drogistplein.nl, deonlinedrogist.nl en diverse andere webshops. Consumentenadviesprijs: € 8,49

www.saltoftheearthdeodorant.com

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
4 jaren geleden

🙂 ik zie me al lopen met een beschuitje onder mijn arm hahaha. Ik heb altijd een heftige deo nodig (in de zin van droog en fris blijven) dus ik heb die van Secret werkt goed voor mij en houd me de hele dag fris.

Natascha Kooiman
4 jaren geleden

Die heren deo wil ik proberen haha daar ben ik nieuwsgierig naar! Ik heb de gewone versie en die met lavendel en gebruik die eigenlijk elke dag 🙂

Vanessa
4 jaren geleden

Ik had verwacht dat de geurtjes te overheersend zouden zijn maar gelukkig niet. Ik vind die mannen geuren ook heerlijk!

bychristiana
4 jaren geleden

Hier ben ik erg benieuwd naar. Ik heb namelijk nog niet echt een goede deo gevonden die écht werkt. Van deze drie spreekt die komkommer geur mij het meeste aan. Ik heb nu een deo van Lavera, ook een natuurlijke variant, en die is dus ook veel ‘wateriger’ dan ik gewend ben. Misschien omdat er geen chemicaliën inzitten?

Irene
4 jaren geleden

Klinkt goed. Maar ik ben altijd heel voorzichtig met nieuwe deodorant. Ik heb snel last van zere oksels. Mij lijkt die laatste het lekkerst.

Anna Gerrie
4 jaren geleden

de versie met komkommer en meloen ga ik zeker eens proberen, die lijkt mij erg fijn. de geur van aarbei spreekt mij dan weer niet zo aan.

Deb
4 jaren geleden

Goed dat je deze getest hebt voor ons want ik was er erg benieuwd naar! Fijn dat je weinig zweet.. ik heb echt wel een goede (en sterke!) deo nodig helaas. Voor mij springt de eerste in Pure Aura Melon & Cucumber geur eruit. Wat ik me nog afvraag: hebben ze een droogtijd? Je schrijft dat je op moet letten dat je niet teveel sprayt en dat ze enigszins waterig zijn dus vandaar dat ik me dat afvraag. Ik heb vooral in de ochtend namelijk geen tijd om mijn oksels goed te laten drogen 😬.

Deb
4 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Bedankt lieve Babs dat je het meteen voor mij getest hebt. Heel lief van je! Ik denk inderdaad dat zo’n stick toch meer iets voor mij zal zijn . Maar voor nu houd ik het bij Sanex 0%, deze vond ik ook heel fijn al heb ik het idee dat ie wel snel opgaat (ondanks dat geclaimed wordt dat net zo lang mee zou moeten gaan als 200ml) , maar misschien komt dat ook omdat ik ’em soms ook wel 2 tot 3 keer op vakantie heb moeten gebruiken hihi (het was daar echt bloedheet; zelfs een vlieg zweet zich… Lees verder »

chucky1012
chucky1012
4 jaren geleden

Klinkt erg goed en fijn dat ze de huid ook direct verzorgen.
Ik zal er zeker 1 van gaan kopen.
Denk zelf dat de laatste wordt.

Fijne dag Xoxo