my jewellery
Artikelen, Fashion, Horloges, My Jewellery, Reviews, Sieraden, Tassen

Ik ga deze Zomer voor Goud met My Jewellery…

Babs gaat voor goud! Wie mij volgt weet dat ik tot nu toe alleen zilveren sieraden droeg, nu ga ik uit mijn comfortzone met gouden accessoires. Bij My Jewellery heb ik ze gevonden, kijk maar wat ik uitgezocht heb!

my jewellery

Nu het zomer wordt hoop ik dat ik eens een lekker kleurtje van de zon krijg en dan zijn gouden sieraden eigenlijk veel mooier. De warmte van de kleur goud, samen met een mooie teint maken het zomerse plaatje dan helemaal compleet. Ik mocht van My Jewellery wat items uitzoeken en alhoewel ze alle drie compleet anders zijn, het goudkleurige accent komt in iedere accessoire terug.

Ik had vlak daarvoor een “Hotter Than My Daughter” jurkje gekocht en de timing was dus perfect. Bij dit jurkje met animal print vind ik gouden accessoires net iets leuker dan zilveren. Een gewaagd jurkje overigens, maar ik ga hem restylen. De volgende keer ga ik er een hemdje onder dragen en een wijde lange broek, zodat het meer een soort tuniek wordt. Ik vond het jurkje achteraf toch te kort voor mij en in de paskamer, waar je natuurlijk stil staat, had ik niet door dat ie nogal omhoog kroop… Mijn nieuwe accessoires, daar komen ze!

Y Shaped Galaxy Necklace (€19,95)

De gouden ketting heeft de vorm van een Y met allemaal maantjes en sterretjes. Ik vind hem schattig en verfijnd.

  • Gemaakt van roestvrijstaal
  • Hij is 38 cm lang en je kunt hem tot 4,5 cm langer verstellen. Fijn!
  • En de ketting heeft een mooie drop met bedeltjes en heeft een lengte van 8 cm.

Ik ga deze Zomer voor Goud met My Jewellery... 7 my jewellery Ik ga deze Zomer voor Goud met My Jewellery...

Ik vind de vorm van deze ketting heel apart en zeker passend bij een V-hals!

Deze ketting is overigens ook verkrijgbaar in het zilver.

Witte rugzak met ring (€39,95)

Check de goudkleurige ring! Fijne, stevige rugzak, aan de binnenkant zit een vakje met rits waar je extra veilig je portemonnee in kan opbergen, en twee kleine vakjes voor je telefoon of sleutels. En voldoende ruimte om hem lekker vol te stouwen voor alles wat ik altijd meeneem. Ideaal, een rugzak zorgt ervoor dat ik ook veel minder last van mijn rug krijg dan dat ik een zware tas aan één arm mee sjouw. Fris wit met goud, lekker zomers!

Deze rugzak is ook te koop in het zwart met een zilveren ring. Maar zoals ik zei, we blijven bij het goud!

Small Vintage Watch-Fuchsia (€29,95)

Dit horloge vond ik direct en dotje om te zien. Een kek kleurtje en.. goud natuurlijk! Hij is niet groot, maar ter afwisseling zeker leuk en is toch heel opvallend door de fuchsia kleurige band.

 

My Jewellery heeft behalve accessoires en sieraden ook kleding en schoenen, reisaccessoires en helemaal nieuw zijn de leuke badpakken, bikini’s en van alles om van je strandbezoek een feestje te maken.

Leuk om nu eens af en toe goud en zilver af te wisselen. Blij met mijn nieuwe accessoires!

Ga jij voor goud of liever zilver?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
3 jaren geleden

Oh, die ketting is supermooi!

Bianca
3 jaren geleden

Oehhh vooral die Galaxy ketting vind ik super mooi! x

Tessa
3 jaren geleden

Leuke spullen heb je uitgekozen. Veel draag plezier. zelf draag ik graag zilver

Rory
3 jaren geleden

Ooooh ze hebben zulke leuke items! Het kettinkje vind ik te gek, die stond ook al op mijn wishlist. Ik twijfel bij dit soort sieraden altijd tussen goud (vind ik mooi) en zilver, omdat ik bang ben dat het vergulde deel er snel af zal gaan. Maar misschien is dat helemaal niet zo. Hoe dan ook staat het je superleuk! en zeker bij het jurkje.

Annette
3 jaren geleden

Ik ben team zilver maar vroeger veel goud gedragen 🙂 ik vind de ketting echt heel erg leuk

chucky1012
3 jaren geleden

Prachtige accesoires 😉

Xoxo

Robin - The Pastel Suitcase
3 jaren geleden
Reply to  chucky1012

Ik vind vooral de ketting erg mooi! Ik draag ook vaak sieraden van My-Jewellery.:)
X Robin

Deb
3 jaren geleden

Wat een leuke items heb je uitgekozen Babs! Ik vind dit ook zo’n leuke webshop! Ik kom af en toe in de fysieke winkel in Utrecht, maar ga er vaak snel weer uit omdat het er gillend druk is (maar het is ook maar een heel klein winkeltje). Het jurkje met luipaard print (wat ik ervan zie) vind ik erg leuk, maar je weet dat ik een zwak heb voor dit soort prints 😊. Zelf combineer ik goud en zilver omdat ik vind dat het elkaar niet bijt. Ik draag vaak mijn zilveren pandora ring aan de ene hand en… Lees verder »