Sanicur Sensitive
Artikelen, Bad & Douche, Nieuws

Sanicur vernieuwt haar collectie bad- en doucheproducten met pH-huidneutrale dermo formules!

Beschermen, hydrateren, respecteren en verzorgen

Sanicur

Een nieuw jaar voor de  boeg vraagt om een frisse start! Sanicur is er voor iedereen die graag een soepele en gezonde huid wil, in combinatie met dagelijks een lekker schoon en fris gevoel. De milde formuleringen van de bad- en doucheproducten ondergingen recentelijk een restyling. Recentelijk werden drie vernieuwde pH-huidneutrale ‘dermo varianten’ geïntroduceerd, verrijkt met natuurlijke extracten. Sanicur Original blijft ongewijzigd en behoudt de vertrouwde formule.

Sanicur helpt de huid tijdens baden of douchen beschermen, hydrateren, respecteren en intensief verzorgen. Alle vernieuwde Sanicur producten zijn dermatologisch getest en pH-huidneutraal. Ze zijn daardoor nu nóg beter afgestemd op de zuurgraad van de huid en zijn daarmee nog milder voor de huid. Dit maakt ze stuk voor stuk perfect geschikt voor een dagelijkse verzorging van het lichaam.

De vernieuwde Sanicur lijn, voor elk huidtype een geschikte variant

De vernieuwde Sanicur bad- en doucheproducten helpen nóg beter om de huid soepel en gezond te houden. Sanicur heeft voor elk huidtype een speciaal product ontwikkeld met een duidelijke indicatie voor welk huidtype elke variant geschikt is, dankzij een opvallende kleurcodering. De consument kan hierdoor vanaf nu nog gemakkelijker een keuze maken in het schap bij de supermarkt of drogist, welke variant het beste bij zijn of haar huid past.

Verrijkt met natuurlijke extracten

De vernieuwde Sanicur producten zijn stuk voor stuk verrijkt met natuurlijke extracten, die de huid soepel en veerkrachtig houden. Deze zijn toegevoegd om te benadrukken dat Sanicur een milde samenstelling heeft, die heel zacht en verzorgend is voor de dagelijkse reiniging en verzorging van de huid. De vernieuwde lijn van de Sanicur bad- en doucheproducten bestaat uit de vier varianten Original, Dermo Olie, Sensitive en Vitaal.

Sanicur Original, dermo beschermend voor alle huidtypes

Sanicur Original
Sanicur Original € 3,49/1000 ml.

Sanicur Original bad- en douchegel is geschikt voor een milde, dagelijkse reiniging van alle huidtypes. De dermo beschermende samenstelling bevat antibacteriële bestanddelen en heeft daarmee een intensieve huidbeschermende functie. De frisse formule reinigt, verzorgt en helpt de huid hydrateren tijdens het douchen en houdt haar soepel, gezond, veerkrachtig en in balans.

Sanicur Dermo Olie, dermo hydraterend voor de droge huid 

Sanicur Dermo Olie
Sanicur Dermo Olie € 3,49/1000 ml.

De verbeterde formule van Sanicur Dermo Olie bad- en douchegel werd speciaal ontwikkeld voor de droge huid en helpt haar veerkracht behouden. De samenstelling werd hiervoor verrijkt met jojoba olie. Deze olie helpt de huid hydrateren, haar veerkracht behouden en om haar te beschermen tegen weersinvloeden. Deze olieformule laat de huid lekker fris, soepel en elastisch aanvoelen.

Sanicur Sensitive, dermo neutraal voor de gevoelige huid

Sanicur Sensitive
Sanicur Sensitive € 3,49/1000 ml.

De nieuwe Sanicur Sensitive bad- en douchegel is mild en zacht voor de dagelijkse reiniging van de gevoelige huid. Deze dermo neutrale formule bevat natuurlijk kamille extract. De zeer milde samenstelling is hypo-allergeen en bevat een allergeenvrij parfum. Deze variant reinigt, verzorgt en helpt zelfs om de meest gevoelige huidtypes te hydrateren.

Sanicur Vitaal, dermo verzorgende bad- en douche crème voor de rijpere huid.

Sanicur Vitaal
Sanicur Vitaal € 3,49/1000 ml.

Speciaal voor de rijpere huid ontwikkelde Sanicur haar nieuwe bad- en douchecrème Vitaal. Deze dermo verzorgende crème formule zorgt voor een stralende en vitale huid en bevat natuurlijk granaatappel extract. Deze fruitsoort valt onder de zogeheten ‘super fruits’, vanwege het hoge gehalte aan anti-oxidanten. De rijke bad-en douchecrème heeft een vollere textuur voor een extra verzorgend gevoel. De formule met een frisse, fruitige geurbeleving reinigt en beschermt de ouder wordende huid tegen invloeden van buitenaf. Deze nieuwe variant laat de rijpere huid perfect schoon, vitaal en comfortabel aanvoelen.

Distributie & meer informatie:                                                                               

De producten van Sanicur worden in Nederland op de markt gebracht door Koninklijke Sanders B.V. uit Vlijmen.

De producten worden verkocht via de supermarkten en drogisterijen.

Voor meer informatie is er de website: www.sanicur.com

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments