dipbrow christian Faye 2
Artikelen, Christian Faye, Make-up, Merken, Wenkbrauwen

Christian Faye Eyebrow Dip Pomade – review!

Na mijn goede ervaring met de wenkbrauwpoeder van Christian Faye was ik wel benieuwd naar de Eyebrow Dip Pomade van dit merk. Ik heb de dipbrow van Anastasia en op zich ben ik daar heel erg over te spreken. Het lijkt alleen of hij ietwat aan het uitdrogen is. Terwijl ik het potje wel constant dicht heb gedaan na gebruik

De kleur die het best bij mijn wenkbrauwen past blijft natuurlijk altijd lastig, Ik kreeg de donkerbruine wenkbrauwpoeder en de donkerbruine dip brow opgestuurd… maar ik ga gewoon kijken of deze makkelijk opbrengt en of hij goed blijft zitten. Let’s test!

Christian Faye dark brown

Eyebrow Dip Pomade van Christian Faye…

De Eyebrow Dip Pomade is quick and easy in gebruik. Het product breng je makkelijk aan met de meegeleverde dubbelzijdige kwast waarmee je de perfecte vorm creëert. Ook de Eyebrow Dip Pomade is, net als de overige producten van Christian Faye semi-permanent en waterproof; slechts één keer aanbrengen en de rest van de dag blijft het perfect zitten. 

Dankzij de innovatie formule hecht de Eyebrow Dip Pomade direct aan de huid en de haartjes met een mooie diepe kleur als gevolg. Ook voor het dekken van grijze haartjes! De créme- achtige textuur maakt het product makkelijk in gebruik; een kleine hoeveelheid is voldoende om de hele dag mooie gekleurde, goed gevormde en een ultra verzorgde brow te hebben.

Wat vind ik ervan?

ik heb de kleur dark brown getest… zoals jullie zien is de kleur een stuk donkerder dan op de productfoto die bij het persbericht zat.

Christian Faye dark brown

Deze Eyebrow Dip Pomade is absoluut waterproof. Ik dip altijd wat pomade op de kwast en daarna veeg ik het teveel af op de rug van mijn hand. Daar vanaf werk ik altijd. Ik probeerde daarna met een tissue mijn hand schoon te vegen wat niet lukte. dus onder kraan wassen met zeep. Dat gaat er moeilijk van af! Prima!

christian Faye en anstasia

Links Anastasia in de kleur Medium Brown en rechts Christian Faye Dark Brown

Het zijn 2 totaal andere kleuren. natuurlijk. De kleur dark brown van Christian Faye is too dark voor mij. blijkt achteraf. De wenkbrauwpoeder van Christian Faye (ook dark brown) is een stuk lichter van kleur dan de dipbrow. wellicht handig om in de gaten te houden mocht je het willen kopen.

De volgende dag zat zelfs na het douchen de  Eyebrow Dip Pomade van Christian Faye nog steeds op mijn arm! Behoorlijk waterproof dus.

De pigmentatie is heel goed en de substantie is dunner dan die van Anastasia. Ik vind het aan de ene kant een voordeel, aan de andere kant is het maken van fouten en uitschieters wel meer aanwezig.

Ik breng al snel teveel op. dus dat wordt flink oefenen.

Ik ben geen make-up artist en zeker niet qua wenkbrauwen make-uppen. Ik krijg het er niet mooi op. Plus dat ik rare wenkbrauwhaartjes heb, ze staan scheef naar beneden.

Zo vaak heb ik met mijn neus op het beeldscherm gezeten om al die tutorials op YouTube te bekijken, maar ik kan er geen bal van. Ik zie er al snel uit als een overjarige clown. 😉

Het kwastje wat erbij zat werkt overigens superfijn. Bijna zonde dat ik een maand daarvoor een nieuwe wenkbrauwkwast gekocht had.

Afijn.. in ieder geval vind ik de Eyebrow Dip Pomade absoluut een goed product.

Nu alleen nog een cursus visagie volgen… voor mijn eigen make-up dan wel te verstaan 🙂

approved by BeautyByBabs

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Monica
6 jaren geleden

Ohh ben hier zo benieuwd naar. Ik gebruik zelf al jaren een wenkbrauw potlood dus dit zal voor mij erg wennen zijn maar volgens mij is dit voor een vette huid wel heel erg fijn.

Melike
6 jaren geleden

Ik snap heel goed dat je het lastig vind wenkbrauwen goed aan te zetten. Ik doe eerlijk gezegd ook maar wat, in vergelijking met echte make-up artists. Het is echt precisie werk en ja daar ben ik ook niet zo goed in als het op make-up aankomt haha. Ik vind het resultaat wel heel mooi gelukt! Ik kan echt zien dat het een mooi product is en dat het je wenkbrauwen mooi inkleurt.

Jolanda
6 jaren geleden

Mooie review! Ik had ook wat moeite met het aanbrengen, voornamelijk wat de hoeveelheid betreft. Nu, na een paar x oefenen lukt het goed en ben ik er ook erg blij mee!

Deb
6 jaren geleden

Je brows zien er heel goed en strak uit, ze hebben een mooie vorm! Er zit ook een goede knik in. Er is absoluut niks mis met jouw brows en je skills!!

Je hebt me benieuwd gemaakt naar de pomade. De pigmentatie en houdbaarheid zijn top zo te lezen. En ook de resultaten zien er veelbelovend uit!

Yust
6 jaren geleden

Het ziet er goed uit Babs. Ondanks dat je mooi kunt schilderen/tekenen is het makeuppen eigenlijk weer een heel ander verhaal. Ik merkte dat ook. Nu het meer mijn ding is zie ik het als kunststukken ?
Ik had de poeder, waar ik zelf meer feelings bij heb.

Annette
6 jaren geleden

Ik wil ook eens wat met mijn wenkbrauwen gaan doen maar ik vind eigenlijk bij iedereen waar ik het zie al snel clownesk staan. Volgens mij is het heel moeilijk om mooie wenkbrauwen te maken en de goede kleur te vinden. Ik vond het voor mezelf nooit nodig maar heb bij 1 wenkbrauw ineens een soort open plekje dus dat wil ik weg werken maar ik heb mezelf er nog niet aan gezet. 🙂

Sax and the Pretty
6 jaren geleden

Dit is ook lastig hoor! Oefening baart kunst, maar ik denk dat je hiermee wel het mooiste resultaat krijgt! x

Mariska
6 jaren geleden

Pomades zijn echt super fijn maar het kan wel even wennen zijn om er mee te werken. Deze klinkt ook heel erg fijn en het ziet er mooi uit 😀

Sofie Katelijne
6 jaren geleden

Mooi resultaat! Ik gebruik eigenlijk steeds een wenkbrauwpotlood van Catrice en ben hier heel tevreden over!

Astrid
6 jaren geleden

Nou ik vind de webkbrauwen van zo dichtbij er wel mooi uitzien hoor! Dus dat clownseffect valt mee 😉 Lijkt me ook een fijn product! Ik heb nog nooit zo’n pommade geprobeerd. Ben benieuwd of het voor volle wenkbrauwen ook fijn is.