Artikelen

Direct wittere tanden met iWhite Instant

Direct wittere tanden met iWhite Instant, zonder waterstofperoxide en 100% veilig

Het hebben van stralend witte tanden staat hoog op het verlanglijstje van veel mensen. Nieuw op de Nederlandse markt is iWhite Instant Teeth Whitening. Met deze 100% veilige whitening kit is het vanaf nu mogelijk om thuis DIRECT tot 8 tinten wittere tanden te krijgen in slechts 20 minuten tijd.

iWhite Award

De kleur van het gebit verandert onder invloed van vele factoren zoals leeftijd of bepaalde eet-, leef- en drinkgewoontes. Roken, thee, koffie en het drinken van rode wijn veroorzaken aanslag en verkleuring van de tanden. Hierdoor voelen veel mensen zich onzeker over hun tanden en daarmee ook over hun glimlach. Met iWhite Instant wordt de verkleuring snel en effectief aangepakt. In tegenstelling tot whitening tandpasta’s geeft iWhite wel een direct zichtbaar resultaat.

iWhite Instant, vrij van waterstofperoxide

iWhite Instant bevat geen waterstofperoxide of andere schadelijke stoffen en is daarom niet schadelijk voor de tanden of gezondheid. Deze methode is dus ook probleemloos te gebruiken voor mensen met gevoelige tanden. iWhite Instant is 100% veilig en versterkt de tanden zelfs.

De unieke werking iWhite Instant

iWhite Instant is speciaal ontwikkeld voor thuisgebruik. De kit bestaat uit 10 dunne, flexibele kunststof bitjes met een comfortabele ‘one-size-fits-all’-pasvorm. De bitjes zijn voorgevuld, hygiënisch verpakt en eenvoudig in het gebruik.

De werking van iWhite Instant is drievoudig:

  1. De PAP-technologie: dit zijn moleculen die de vlekken en verkleuringen op de tanden verwijderen.
  2. Witte bioactieve kristallen, die zich fixeren op de tanden en welke een laagje vormen, wat zorgt voor het instant whitening effect.
  3. Biologisch beschikbare calcium deposits zorgen ervoor dat de onderliggende, gelige kleur van tanden minder kan doorschijnen, waardoor er een langdurig whitening effect ontstaat.

 iWhite Instant

DIRECT tot 8 tinten wittere tanden na slechts één keer gebruik

Klinische studies tonen aan, dat de tanden al na het eerste gebruik van iWhite Instant DIRECT tot maar liefst acht tinten witter worden. Het whitening effect houdt gemiddeld tussen de 6 en 8 weken stand. Eén iWhite Instant kit bevat 5 behandelingen.

Meest innovatieve product 2014

De iWhite Instant Teeth Whitening Kit werd op de European Health Care, Vitamin, Diet & Nutrition Beurs in Cannes uitgeroepen tot meest innovatieve product van 2014.

Een samenvatting van iWhite Instant:

  • iWhite Instant geeft onmiddellijk resultaat na één behandeling van 20 minuten;
  • Tanden worden tot 8 tinten witter;
  • iWhite Instant bevat geen waterstofperoxide en is 100% veilig;
  • iWhite Instant kit bevat 10 voorgevulde bitjes voor 5 behandelingen;
  • iWhite Instant is zeer gebruiksvriendelijk;

Iwhite Instant versterkt de tanden. 

iWhite model met tray

iWhite Instant, nu ook verkrijgbaar in Nederland

Sinds de lancering 2 jaar geleden is iWhite Instant ondertussen al in 41 landen geïntroduceerd en de absolute nummer 1 in Europa. Na deze succesvolle introducties is iWhite Instant vanaf nu in Nederland verkrijgbaar bij drogist en apotheek. iWhite Instant wordt verdeeld door de firma Alfaco B.V. uit Amersfoort.

Ondersteuning iWhite Instant in Nederland

Vanaf week 39 zal iWhite Instant veelvuldig op TV ondersteund worden op de meest aansprekende zenders zoals RTL 4, 7, 8, RTL Lounge, MTV , TLC en Comedy Central.

De tv commercial is op YouTube alvast te bekijken:

Consumenten adviesverkoopprijs:

  • iWhite Instant Kit € 34,95/10 kant-en-klare Whitening bitjes

IWhite

Voor meer informatie is er de website: www.iwhiteinstant.com/nl-nl

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments