Een heerlijke dag (mensen kijken) in de Efteling! 9 Efteling Een heerlijke dag (mensen kijken) in de Efteling!
Artikelen, Kleding, Over mij

Een heerlijke dag (mensen kijken) in de Efteling!

Ik neem jullie mee.. naar de Efteling

Omdat wij hadden gefigureerd in het filmpje “Het verhaal achter Baron 1898”  kregen wij drie toegangskaartjes voor de Efteling. Zo blij dat wij dit jaar weer eens konden gaan.

Omdat ik niet zo een held ben (ik durf alleen maar in de Piranha, Fata Morgana en Droomvlucht) zit ik meestal bij de tassen. Te wachten. Totdat de mannen uit de attractie komen.

Het was prachtige zonnige dag en ik had mij voorgenomen lekker ergens in het gras verder te lezen in mijn boek. Maar ik ben er niet aan toegekomen. Ik ben mensen gaan bekijken. Veel leuker! Kijken jullie ook mee?

benen Efteling
Mijn eigen benen…

Sprookjesbos

De Efteling is wat mij betreft nog steeds het mooiste pretpark van Nederland waar ik mooie herinneringen aan heb. Denk aan de schoolreisjes, kleffe witte bolletjes en sinas mee en dan allemaal bukken in de bus als je terugkwam. Je had een geweldige dag achter de rug, veel te vertellen en je sliep die nacht als een os. En toen had je alleen nog het sprookjesbos.

Wat mij nu intrigeerde was: Wat voor kleding draagt de gemiddelde dagjesmens-pretpark bezoeker meestal, wat voor schoenen trekken ze aan als je een hele dag aan de wandel bent. Iedereen heeft  in zijn kledingkast vast de meest leuke setjes hangen, maar iedereen trekt op zo een dag de meest lekker zittende, praktische outfits aan. En gelijk hebben we!

Zo’n dagje uit is om plezier te maken. Slim bepakt, rugzakken mee met water en broodjes. Je eet een Holle Bolle Gijs en de Frap Ik zag korte broeken, driekwart broeken, sandalen en veel gympen.

Alleen “Gloria” uit de serie Modern Family zou stiletto’s dragen! (geweldige serie overigens, in een pretpark weet Jay haar toch over te halen om sloffen te dragen)

Ik zag weinig vrouwen met een rok(je)… niet zo handig als je in een attractie gaat, om het “Marilyn Monroe” effect te voorkomen 😉

Wat mij overigens altijd opvalt: Als je in de rij staat, dan maak je weinig tot geen contact met andere mensen, maar zodra je in bijvoorbeeld in de Piranha zit, dan schept dat direct een band. En dan heeft iedereen lol met iedereen.

Genoeg gekletst… de foto’s! (wie allergisch is voor benen… niet kijken ;))

 

benen Efteling

 

benen Efteling

 

benen Efteling

 

benen Efteling

 

benen Efteling

 

benen Efteling

benen Efteling

benen Efteling
Trendy outfit!

benen Efteling

 

Zo, dat waren heel wat korte broeken en schoeisel. Na zo een dag heeft iedereen vermoeide voeten, maar dat hebben wij er zeker voor over!

Meer leuke Efteling foto’s zet ik er binnenkort op…

Wat trekken jullie aan als je een dagje naar een pretpark gaat? 

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Misja
Misja
5 jaren geleden

Als het warm genoeg is draag ik nooit schoenen, en anders vaak laarsjes
Qua kleding, comfort vind ik belangrijk, maar er echt leuk uitzien nog meer 😉

Astrid
6 jaren geleden

Hey Babs,

Haha echt geweldig dit! Heerlijke foto’s 🙂 !
Je hebt er echt veel kunnen maken haha.
Als ik naar een pretpark ga, dan trek ik sowieso goede schoenen aan, dat heb ik wel nodig anders trek ik het niet hehe. En daarnaast iets comfortabels en wat bij het weer past 🙂 .

Liefs!

Annette - Ann Ages Gracefully

Ik ga ook voor gemak tijdens een dagje uit. Als ik veel moet lopen (en dus rugklachten ga krijgen) zorg ik in elk geval voor goede stevige schoenen. En verder, spijkerbroek en shirtje met vest ofzo die dan uitkan als het (te) warm wordt.