biotona
Artikelen, Biotona, Food & Drinks, Gezondheid, Lifestyle

Energiek de winter door met Biotona Bio Supergreens & Phyto- Detox

100% puur en natuurlijk. Een goede gezondheid gaat niet alleen over gezond eten en sporten maar ook over een positieve mindset en een gezond zelfbeeld. Kortom: een ‘healthy lifestyle’.

En omdat we het steeds drukker lijken te hebben, is het iedere dag weer een uit-­ daging om erop te letten dat we alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgen en tegelijkertijd ook genieten van heerlijke maaltijden en tussendoortjes. Healthy food is fun!

zak_supergreens

Superfoods een trend? Wij zien het als een bewustwording die blijvend is.

De ‘organic movement’ wint steeds meer terrein in de natuurhuizen, supermark-­ ten en gezondheidswinkels omdat we steeds bewuster bezig zijn met een gezonde levensstijl. It’s not how much you eat,it’s what you eat!

Superfoods geven je energie en vitaliteit, verhogen je weerstand én je straalt uit hoe je je voelt: happy & healthy.

Biotona heeft maar liefst 34 super poeders, rijk aan anti-­oxidanten, samengesteld uit bessen, vruchten zaden en planten die we in onze eigen tuin kunnen kweken maar die we ook hebben ontdekt in Zuid-­ & Noord-­Amerika, Europa, Tibet en Zuid-­ oost-­Azië. We laten je graag kennismaken met twee heerlijke healthy boosters die je helpen energiek de winter door te gaan:

Biotona Bio Supergreens – 100% raw powder

Deze superieure mix van de beste biologische en groene raw superfoods bestaat uit 100% groene voedselbronnen die rijk zijn aan fytonutriënten en natuurlijk aanwezige voedingsstof-­ fen. Naast de poeders van tarwegras-­, havergras-­, luzerne-­ gras-­, KAMUT® khorasangras-­ en gerstegrasssap bevat de poe-­ der ook nog de superalgen chlorella en spirulina, die rijk zijn aan proteïnen en een belangrijke voedingswaarde hebben. Maar dat is nog niet alles! Gevriesdroogd poeder van broc-­ coli, boerenkool en spinazie en waardevolle stoffen uit Schots zeewier (Seagreens® blaaswier en knotswier) zorgen  voor  nog meer groene superfoods. De mix is helemaal af met pure Matcha, biologisch gekweekte waterkers en bladeren van wonderboom Moringa oleifeira.

zak_supergreens

Consumentenadviesprijs € 28,00 -­ 200 gram

 

Biotona Phyto-­Detox – 100% organic powder

Regelmatig je lichaam reinigen en ontgiften is belangrijk voor de opname van voedingsstoffen. Deze mix van 100% biologi-­ sche en in de buitenlucht gedroogde poeders is samengesteld uit mariadistel en artisjokblad om de lever te ondersteunen bij het detoxen, Curcuma dat de vetvertering stimuleert en de oer-­ oude, ééncellige groene wateralg Chorella die een schat aan fytonutriënten bevat, net als het poeder van tarwegrassap.

Voor Phyto-­Detox reisden we af naar de Boliviaanse Andes waar we de Yacon vonden, de zonnewortel, die meer dan 40% inuline (oplosbare vezels) bevat. Inuline is erg belangrijk voor de opname van mineralen en zorgt ook voor een betere darmflora.

zak_phyto_detox

Consumentenadviesprijs € 18,00 -­ 200 gram

 

Hoe gebruik je premium raw & organic superfoods?

Zowel de Biotona Bio Supergreens als de Phyto-­Detox voeg je toe aan smoothies of shakes in combinatie met vers fruit of vruchtensappen of met andere superfoods, melk, yoghurt of water.

De superfoods altijd koel, droog en in het donker bewaren.

Biotona is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen de Tuinen). Voor informatie, vestigingen en de webshop: www.hollandandbarrett.nl

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Melike
5 jaren geleden

Hihi ik heb heel lang die groene poeder gebruikt en ik had wel echt het idee dat het iets voor me deed. Nu ben ik weer iets minder gezond bezig, maar ik hoop dat volgend jaar weer goed te maken haha

Charel
5 jaren geleden

Oh dit klinkt me goed in de oren! Zoiets is nooit verkeerd!

chucky1012
chucky1012
5 jaren geleden

Ik ben hier zo benieuwd naar!
Eet op dit moment Hed nd.
Zo af en toe eens iets heerlijks.