essie gel couture
Artikelen, Make-up, Nagels, Reviews

Essie Drop The Gown + Topcoat

Via Bol.com won ik een beauty van een nagellak, namelijk Essie Drop The Gown en de nieuwste topcoat van Essie. Ik ben echt fan van de lakjes van Essie geworden en deze wilde ik zo graag proberen. Ik ben geen type die een paar keer per week haar nagels opnieuw wil lakken, dus hoe langer het blijft zitten hoe beter!

drop-the-gown-essie

 

Drop The Gown

Drop The Gown is uit de nieuwe collectie van Essie en behoort tot de collectie After Party.:

De nieuwe Essie GEL COUTURE collectie is geïnspireerd op de internationale luxe modehuizen die bijzondere haute couture collecties creëren: dezelfde combinatie van een hoogwaardige kwaliteit, optimale effectiviteit en een op en top luxe uitstraling; van het atelier tot de after party.

essie-drop-the-gown

Het flesje is beeldschoon, er zit een draai in het glazen flesje zoals een ronddraaiende jurk (op de catwalk). Het bijzondere is dat die draaiing ook terugkomt in de steel van het kwastje. Mooi detail!

 

De kleur is wijnrood, hij dekt al goed bij 1 laagje, maar met 2 laagjes wordt de kleur nog intenser.

essie-gelcouture-drop-the-gown

De topcoat

Essie Gel couture heeft ook een speciale topcoat. Wederom in zo een ver-draaid leuk flesje! Het is een transparante topcoat en ik vind hem bijzonder goed. Nog meer glans en voordat ik het vergeet… beide lakken drogen ook vrij snel. Essie blijft zeker 7 dagen mooi zitten (met topcoat) en dat is voor mijn doen idioot lang. Top, top, top!

essie-topcoat

 

Ik wil echt meer kleurtjes van deze lak hebben, momenteel my number 1 favorite!

Er zijn vier lijnen: Atelier, First Look, Fashion Show en After Party.

Onder andere te koop bij Bol.com en Etos €11,99 (13,5 ml). Verkrijgbaar in 30 kleuren.

Hebben jullie deze nagellak al geprobeerd en zijn jullie net zo enthousiast als ik?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

17 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Evelien
5 jaren geleden

Oh wow.. dit is wel een heel mooi kleurtje zeg! Chique en classy, daar houd ik van.

Natascha
5 jaren geleden

Wat fijn dat je dit gewonnen hebt Babs! En wat een mooie kleur! Heel erg mooi 🙂 Ik ben ook gek op Essie en heb het liefst ook lakjes die zo lang mogelijk blijven zitten hihi.

YuST
5 jaren geleden

Ooooh babs wat zijn je nagels mooi gelakt! En ja dit is iets wat ik nog steeds niet durf… gellak!

Melike
5 jaren geleden

Hihi wat weer een geweldige naam voor een lakje! En de kleur vind ik ook geweldig. Rood kan naar mijn idee eigenlijk altijd en overal bij;) Ik wil ook nog heel graag een nieuw lakje van Essie. Tot nu toe heb ik er ook altijd zulke goede ervaringen mee gehad! En mooie nagels heb je ook!

hillybillybeauty
5 jaren geleden

Oh die is mooi! Ik ben zo benieuwd naar deze collectie. Binnenkort eens snuffelen in de drogist.

Lifeaholic.nl
5 jaren geleden

Wauw 7 dagen! Dat is idd ideaal! De kleur vind ik echt heel mooi! Snel eens uitproberen 🙂

Jonna@Burgertrutjes
5 jaren geleden

Eigenlijk ben ik meer van de donker rode kleurtjes, maar deze is wel heel mooi! Vind de vormgeving van het flesje ook heel erg tof!

Blog & Beauty
5 jaren geleden

Wat een mooie kleur! Ik snap dat je er meer wilt hebben. Ik heb nog een paar kleurtjes liggen om te reviewen, daar ben ik nu wel heel benieuwd naar geworden.

Marielle | About That Blonde

Mooie kleur! Ik ben heel benieuwd naar deze lijn!

Mariëlle
5 jaren geleden

Ik vind de rode kleur erg mooi! Jammer dat het niet dierproefvrij is, dat houd mij tegen!