keek op de week
Artikelen, Keek op de Week, Merken, Over mij, The Body Shop, Wonen

KeeK op de Week 41- Body Shop, Budget en een Buitenhuis

Hallo KeeKers! Man, man wat was het al winters buiten! Nee, geen DIY kastanjes poffen boven een sigaar of “herfstbladeren in je thee” recepten, maar gewoon een kijkje in mijn leven. Deze week: The Body Shop, koopjes van een euro en tussendoor hebben wij een vakantiewoning gekocht! collage-keek-op-de-week-41

The Body Shop

Woensdag ging ik naar Amsterdam, naar  The Wildest Christmas Ever van The Body Shop. Ik had met Claudia van Beautytag afgesproken. Ik weet niet wat het is, maar op de een of andere manier ontaard dat altijd in chaos, hahaha. We liepen elkaar weer mis…

Ik heb echt zitten smullen van als die prachtige producten! Ik ga jullie later er alles over vertellen maar ik geef alvast een preview van de goodiebag die wij meekregen!

goodiebag-the-body-shop

 

Euroknallers

Ik heb wat koopjes in de afgelopen maanden gescoord en iedere week laat ik er eentje zien. Zij kosten tussen de 1 en de 5 euro… Lekkere budgetprijsjes!

Volgens mij is deze spons net zo goed als de originele beautyblender. Hij zet goed uit met water (foto rechts) en foundation opbrengen gaat flawless! Heel blij mee. Volgens mij was deze €3

 

Vakantiewoning gekocht…?

Gisteren was de preview bij RTL 4. En volgende week de hele aflevering. Doodeng, want ik zie mijzelf niet graag terug op bewegend beeld. Vandaar dat ik ook spaarzaam af en toe een filmpje plaats. Maar ach, zoveel mensen hebben mij al “live”gezien enne.. ik ben wie ik ben en doe wat ik doe.. (ik hoor een liedje, herinneren jullie deze nog, nog, nog! hahaha)

house-vision

Ik heb keihard (ingehouden) moeten lachen om iets wat Jeroen op een bepaald moment spontaan zei, en ze bleven maar door filmen. Ik kon mijn lachen nauwelijks inhouden. Ik hoop dat ze dat erin laten.. “Say what? ” dacht ik en volgens mij trok ik echt een heel raar hoofd! Afijn, als jullie kijken, let dan op de “scene” buiten de vakantiewoning!

Marie en Toulouse

 

Is het geen schatje? Wij speelden kiekeboe 🙂

marie-kiekeboe-3

Dozen met kattenbakkorrels, daar wordt Toulouse helemaal blij van! Omgooien (al dat zand over de grond), korrels eruit proberen te halen en op het harde karton bijten!

karton-slopen

Ze hebben deze mand weer herontdekt… maar is het niet ietwat krap?

samen-in-de-mand

Kon ik maar bij die lange staart van Toulouse!

staart-in-de-gaten-houden

Volgende week zal ik meer vertellen over onze vakantiewoning… ahum.

Laterzzzzz…Miauw!

handtekening Babs

 

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

28 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Claudia
4 jaren geleden

Whahahaha Babs, wat weer een chaos tussen ons. Maar wisten wij veel dat er twee events waren en dat wij de middag was ingepland en ik in de avond. Jij hebt dezelfde goodiebag gekregen als ik. Heerlijk!

Sanne
4 jaren geleden

Haha leuke foto’s!!

Melike
4 jaren geleden

Hihihi ik weet niet wat het is maar ik krijg meteen een beeld bij jouw en Claudia’s chaos. Claudia heb ik natuurlijk al wel eens ontmoet en ik heb het gevoel dat jouw nu ook wel een beetje ken natuurlijk;) Jullie lijken me echt een grappig gezellig stelletje bij elkaar en ik hoop dat we elkaar ook ooit eens allemaal samen op een event tegenkomen! En ik wil die aflevering op rtl4 echt niet missen! Wanneer wordt hij precies uitgezonden?

chucky1012
chucky1012
4 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Oh en ik zit al voor de televisie klaar….

chucky1012
chucky1012
4 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Hahahaha ik wacht het af 😉

Florentine
4 jaren geleden

Wauw die Bodyshop producten 😀 Love it! Wat een super leuke blog heb je.
Liefs, Florentine

Deb
Deb
4 jaren geleden

Wat te gek dat jullie een vakantie woning hebben gekocht, zo te zien ziet het er super de luxe uit! Mocht je in de buurt zijn voor opnames op het MP laat het even weten want RTL is bij mij echt om de hoek 😉 Lijkt me leuk je eens te ontmoeten! Ik ben heel benieuwd naar de TBS goodies.. daar gaan we vast binnenkort nog meer van te zien krijgen.

Blog & Beauty
4 jaren geleden

Wat een leuke week. Met Claudia is het altijd lachen, fantastische meid is dat. Ik zag trouwens jullie foto op IG, erg leuk. Wie weet zien we elkaar nog eens een keer samen tijdens een event. Ik ben benieuwd naar de uitzending.

YuSt
4 jaren geleden

Oooooh, ik zag het al helemaal voor mij met Claudia! Wat een heerlijke meid is dat toch!
Een vakantiewoning? Ik kijk er van op! Zal proberen te kijken!
En ook kijk ik uit naar je heerlijke reviews!
Knuf voor je poezewoezels ❤️

Lifeaholic.nl
4 jaren geleden

Wat een leuke keek op de week! Ben erg benieuwd naar de producten van de Bodyshop! Helaas heb ik je gemist op tv, maar ben natuurlijk wel heel erg benieuwd wat je volgende week gaat vertellen over jullie vakantiewoning! Spannend! En succes natuurlijk 🙂

hillybillybeauty
4 jaren geleden

Een echte televisiester ben je! hihi. Volgend jaar ben ik ook bij de Body Shop hoor, daar ga ik heel hard voor werken. 😉

hillybillybeauty
4 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Ik sta op de perslijst. Maar voor items en events zijn mijn cijfertjes nog te laag 🙁

hillybillybeauty
4 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Lief!! Ik hoop het 🙂

Nicolette
4 jaren geleden

Ben benieuwd hoe het afloopt met jullie vakantiehuis. In ieder geval weer lekker uit je comfortzone: jezelf bekijken op tv!! Volgens mij zouden die filmpjes van jou echt wel leuk zijn, dus ik zeg: meer doen die video’s.