maybelline 10
Artikelen, Concealer, Make-up, Reviews

Mijn favoriete concealer van dit moment! Eindelijk minder geaccentueerde rimpels…

Ik was zo lang op zoek naar een goede under eye concealer die mij niet direct 10 jaar ouder maakte. De meeste under eye concealers zorgen ervoor dat al die rimpeltjes en lijntjes juist extra geaccentueerd worden. Ik kon de meest aankopen zo weer weg leggen, zonde! Nu heb ik met dank aan de Amerikaanse YouTuber Hot & Flashy toch nog een heel fijne gevonden. Kijk maar mee!

Maybelline Instant Anti-Age Rewind Eraser - Light

Angie van Hot & Flashy maakt perfecte tutorials. Zij is heel precies, heeft een goede camera (en belichting) en zij verteld het allemaal ook heel prettig. Het mooist vind ik dat ze duidelijke voor en na- foto’s laat zien.

Vaak test zij ook een product van diverse merken. Qua under eye concealers kwam Maybelline goed uit de test namelijk op nummer 2!  Op nummer 1 stond Lancome Effacernes Long Lasting concealer. Deze kost 31 dollar, dus ik ging voor de nummer 2, de Maybelline Eraser Eye Concealer ( €6,50) .

Dat werd wel even een zoektocht. Alleen bij Bol.com was hij verkrijgbaar. Nu zag ik ze laatst bij Etos staan, heb ik altijd.

Story of my life.

Ik heb hem besteld bij Bol.com en ik koos voor de lichtste variant. Light. Je hebt ook de nude versie maar ik had het idee dat die te donker voor mij was.

 

Maybelline Instant Anti-Age Rewind Eraser – Light – Oog concealer

De Maybelline Eraser Eye Concealer – Light is the one and only concealer die favorite is bij elke beautylover. Met een super-creamy textuur is deze concealer zacht voor de huid, en door de pigmentatie zeer dekkend. De formule bevat Goji bes extract, wat de huid rondom de ogen hydrateert en daarmee fijne lijntjes tegen gaat. Ook bevat het Haloxyl, dat donkere kringen onder de ogen neutraliseert. Zeg maar bye bye tegen fijne lijntjes en donkere kringen.

Maybelline Instant Anti-Age Rewind Eraser - Light

Hoe te gebruiken?

Gebruik de spons applicator om gelijkmatig aan te brengen onder de ogen op donkere kringen en plekjes op de huid. Dep eventueel zachtjes na. De Maybelline instant anti-age rewind eraser eye concealer is zowel met als zonder foundation te gebruiken.

Wat ik wel van een andere video geleerd heb is om eerst wat olie onder je oog te deppen en een beetje in te laten trekken. (een oogcrème kan ook als je dat fijner vindt). Ik gebruikte de Seahorse Plankton High Definition Facial oil van Beauty Kitchen. Maar een ander soort olie kan ook wel, denk ik. Gewoon uitproberen wat werkt voor je.

 

Under eye setting powders

Weer van een andere YouTuber leerde ik dat er ook veel verschil is tussen under eye setting powders (ik had geen idee dat daar ook weer verschillen in waren!). Haar favoriet was de translucent setting powder van Laura Mercier maar ik heb de Ultra HD Microfinishing Loose Powder van MAKE UP FOR EVER gebruikt en die is ook heel mooi.

De concealer heeft een zachte, dunne structuur en is totaal niet cakey. Maybelline Instant Anti-Age Rewind Eraser - Light

Het sponsje gebruik ik alleen maar om het op de huid te brengen, je kan hem het best verder met je vingers inkloppen. Want door het sponsje wrijf je alles weer weg vind ik.

Fotootje

Links op de foto heb ik de concealer van Maybelline (€6,50) gebruikt, rechts van MAKE UP FOR EVER (die is overigens ook heel goed, maar een stuk duurder, ongeveer €22 )

collage maybelline

 

Rechts zie je veel meer craquelé lijntjes onder mijn oog. Meer perkament-achtig. Beide ogen heb ik wel afgepoederd. Volgens Angie blijft het dan mooier zitten en dat werkt wonderwel prima!

 

Hier zie je de review van Angie. Echt de moeite waard!

Op dit moment is dus de Maybelline Instant Anti-Age Rewind Eraser mijn holy grail, morgen kan het zomaar weer anders zijn. En natuurlijk ben ik ook nieuwsgierig naar haar nummer 1. Misschien dat ik die toch een keer ga proberen als mijn budget het toelaat.

Je hebt ook de Maybelline Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Concealer 140 Honey/Miel, maar die kost 21,99 bij Bol.com. Waarom er zo een groot prijsverschil is, geen idee.

 

Welk merk under eye concealer gebruiken jullie? 

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

22 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Ivon
5 jaren geleden

Lastig altijd he de zoektocht naar de perfecte concealer. Fijne review van Angie inderdaad, ik kende haar niet, bedankt voor de tip!
Ik gebruik al jarenlang Catrice, vind die erg fijn. Heb onlangs die van Nars gekocht om eens te proberen..

chucky1012
5 jaren geleden

Dit ken ik niet!
Ben er benieuwd naar…l

Sonja
5 jaren geleden

Ik heb deze vroegerrrrrrr gehad, maar waarom ik die niet meer gebruik? Wellicht omdat ik het sponsje niet zo mijn ding vond. Ondertussen ben ik wat meer ervaren, dus wie weet krijgt het nog een tweede kans.
Ik gebruik nu Pupa… binnenkort zie je mijn ervaring!

Deb
5 jaren geleden

Altijd leuk om inspiratie op te doen van YouTubers en bloggers, helemaal als je er een top product door ontdekt. Ik heb destijds de UDPP (Urban Decay Eyeshadow Primer Potion) door YouTubers ontdekt en daar ben ik zo blij om, het is nog steeds mijn all time favorite primer. Deze concealer klinkt heel fijn, goed geprijsd en geeft zo te zien een goed resultaat. Ik gebruik zelf Boi-ing van Benefit als under eye concealer die werkt het beste voor mij inmiddels heb ik alweer het 3e exemplaar in gebruik dus dat wil wel iets zeggen 😉

Iris
5 jaren geleden

Ik vind het sponsje zelf niet zo hygienisch (want volgens mij kan ‘ie er niet af, toch?), maar ik hoor wel altijd lovende verhalen hierover. Ik blijf ‘m zeker even in m’n gedachten houden!

R&R
5 jaren geleden

Goede tip, hoor hier inderdaad veel goeds over!

Simone
5 jaren geleden

Ik wil hem ook heel graag proberen! Heb hem al in mijn winkelmandje gegooid op Bol.com. Goede tip, bedankt!

Vanessa
5 jaren geleden

Ik vind deze concealer heel fijn. Alleen is de kleur light eigenlijk nog iets te donker voor mijn bleke huid.

Natascha
5 jaren geleden

Goede tip Babs! Ik gebruik er nu één van Dr. Pierre Ricaud maar die is zo goed als op. Ik ga zeker even kijken naar deze! Jij influencer 😉

Natascha
5 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Dan weet ik je te vinden 😉 hihi

Josje
Josje
5 jaren geleden

Ben al tijden op zoek naar een goede en vooral betaalbare concealer, ga deze proberen thxx voor deze tip