Gladskin, op wetenschappelijke wijze huidproblemen verzorgen 9 gladskin Gladskin, op wetenschappelijke wijze huidproblemen verzorgen
Artikelen, Huidverzorging

Gladskin, op wetenschappelijke wijze huidproblemen verzorgen

Gladskin, op wetenschappelijke wijze huidproblemen verzorgen

Ken jij Gladskin al? Gladskin is een must voor mannen en vrouwen met huidproblemen. Gladskin pakt op milde wijze huidproblemen zoals acne, eczeem, rosacea en huidirritatie aan. Gladskin ondersteunt graag iedereen met huidproblemen middels hun huidverzorgingslijn. De huidverzorging van Gladskin is ontstaan door wetenschappelijk onderzoek van het Nederlandse biotechbedrijf genaamd Micreos Human Health.

gladskin singles

 

Huidproblemen kunnen het dagelijkse leven op een negatieve manier beïnvloeden. Helaas helpen middeltjes van de drogisterij vaak niet en producten op recept hebben vaak nare bijwerkingen of zijn agressief voor de huid. Gelukkig heeft Gladskin een fantastische oplossing, die onze Gladskin experts graag toelichten.

Gladskin bevat het unieke enzym StaphefektTM waarmee voor het eerst uitsluitend de slechte Staphylococcus aureus bacterie op de huid aangepakt kan worden. Deze slechte bacterie veroorzaakt of verergert de meerderheid van alle huidproblemen. Doordat Gladskin doelgericht deze slechte bacterie aanpakt, worden verder alle goede bacteriën die de huid juist beschermen met rust gelaten. Zo blijft je huidflora intact, kun je veilig je huid verzorgen en huidaandoeningen zoals acne, eczeem, rosacea en huidirritatie verhelpen.

Bovendien zijn de Gladskin producten vrij van dierproeven en hypoallergeen. Zij bevatten daarom geen:

  • Parabenen
  • Parfum of geurstoffen
  • Zuren
  • Alcohol
  • Antibioticum

Tip! Gladskin heeft ook producten voor de dagelijkse verzorging van de huid, zonder het enzym StaphefektTM . Deze ondersteunende producten zijn ook geschikt voor de gevoelige huid, en zijn uitstekend te combineren met andere Gladskin producten.

 

Gladskin singles

Men kan kiezen uit huidverzorging voor acne, eczeem, rosacea of huidirritatie.

Gladskin producten zijn individueel aan te schaffen en zijn via de webshop verkrijgbaar vanaf €24,50.

De ondersteunende huidverzorgingsproducten zijn ook via de webshop verkrijgbaar vanaf €12,95.

 

Gladskin sets

gladskin sets

 

 

Men kan kiezen uit huidverzorging voor acne, rosacea of huidirritatie. Gladskin sets zijn perfect voor mensen die graag in een keer klaar zijn.

De Gladskin sets zijn verkrijgbaar vanaf €30,95.

 

Wil jij meer weten over deze fantastische producten? Gladskin heeft een FAQ pagina waar je de meest voorkomende vragen over het merk kunt vinden. De Gladskin experts zitten elke dag klaar om iedereen met een huidprobleem, zo goed mogelijk te woord te staan. Je kunt hen bereiken via de klantenservice.

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Jolanda
5 jaren geleden

Aangezien ik last heb van acne ben ik hier wel heel benieuwd naar!

chucky1012
chucky1012
5 jaren geleden

Klinkt erg interessant!
Dit merk ken ik niet.
Heb een probleem huid.
Ik zal even een kijkje nemen in de webshop……

Melike
5 jaren geleden

Wat interresant, Ik heb zelf een eczeem huid en soms best problematisch. Vooral als het vochtiger weer is. Ik merk nu dat ik er ook weer meer last van krijg. Mijn ervaring met niet medische creme’s hiervoor is tot nu toe altijd niet goed geweest, maar ik ben er wel altijd naar op zoek. Ik ga deze website echt even bekijken. Super interessant!