Heerlijk Zoet! Review Frosted Berries- The Body Shop 9 frosted berries Heerlijk Zoet! Review Frosted Berries- The Body Shop
Artikelen, Huidverzorging, Merken, Reviews, The Body Shop

Heerlijk Zoet! Review Frosted Berries- The Body Shop

Hou je van zoet, dan moet je absoluut verder lezen! Op het kerstevent van The Body Shop waren er weer zulke heerlijke producten te zien en te ruiken, als je Frosted Berries geroken hebt dan kan je die geur in no time weer terug roepen! Very, very sweet!

the-body-shop-frosted-berries

Frosted Berries Body butter

Dit onweerstaanbaar sappige, Instagram-waardige winterrecept prikkelt de zintuigen. Een uitgebalanceerde mix van frisse cranberry, zwarte bes en framboos, gemengd met witte bloemen, romige praliné en zoete vanille vormt samen een prachtige bessen melange.

the-body-shop-frosted-berries-1

 

 

Frosted Berries is mierzoet, een beetje zoals een frambozenyoghurt maar dan zonder dat vreemde, toch onnatuurlijke luchtje wat er vaak aan zit.

Net zoals alle andere body butters van The Body Shop is deze zalig qua smeerbaarheid, lekker vol en romig.  Dit is de meest zoete geur in een crème die ik ooit heb geroken heb en ik vind het echt lekker. Maar ik kan mij best voorstellen dat niet iedereen gecharmeerd is van deze geur. Als je in de stad bent en er is een Body Shop in de buurt, ga gewoon even langs en kijk wat je ervan vindt.

frosted-berrie-body-butter-open

Ingrediënten:

Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Sesamum Indicum Seed Oil, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Palmitate, Glycine Soja Oil, Cera Alba, Dimethicone, Theobroma Cacao Seed Butter, Orbignya Oleifera Seed Oil, Parfum, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Vaccinium Macrocarpon Seed Oil, Xanthan Gum, Tocopherol, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Benzyl Alcohol, Citric Acid, CI 14700.

200ml/€16

Frosted Berries Body Mist

Word wild met de onweerstaanbaar sappige geur van Frosted Berries. Dit seasonal product is perfect voor berry lovers, afgemaakt met noten van witte bloemen, romige praline en zoete vanille. Breng aan in laagjes met andere Frosted Berries producten om de geur langer te behouden.

  • Laat je huid licht geparfumeerd
  • Onderdeel van onze seasonal Frosted Berries-lijn
  • Met cranberry extract uit Noord-Amerika
  • Geparfumeerd met frisse noten van sappige bessen, witte bloemen, romige praline en zoete vanille

the-body-shop-frosted-berries-shimmer-mist

Dit vind ik een gaaf goedje!

In het glazen flesje zit een kogeltje en als je hem schud zie je de witte kleur die op de bodem ligt (ik denk de shimmer) prachtig ronddraaien door de rode vloeistof. Als een soort draaiende nevel rond een planeet.

De geur is wederom heel zoet en het laat een lief, zacht glansje op de huid achter. Maar je ziet het nauwelijks hoor. Als je dit gebruikt dan ruik je super zoet, een parfum erbij dragen raad ik af. Deze geur overheerst behoorlijk.

the-body-shop-frosted-berries-shimmer-mist

 

Ingredienten:

Alcohol Denat. (35.0%), Alcohol (33.6%), Aqua, Parfum, Glycerin, Mica, Benzophenone-3, t-Butyl Alcohol, Vaccinium Macrocarpon Fruit Extract, Benzyl Alcohol, Denatonium Benzoate, CI 77891, CI 14700, CI 17200.

100ml/€19

 

Ik krijg altijd een vreemd soort keuzestress bij dit soort producten. Stel dat ik met de kerst ergens ga eten. En ik wil helemaal kerst- proof gekleed ernaartoe. Mooi jurkje, panties, pumps, haar leuk, sieraden, de hele mikmak… dan krijg ik zoiets.. “Zal ik voor Vanilla Chai, Frosted Berries of voor mijn “gewone” parfum gaan?”

Weet je wat? Ik ben eruit, ik ga lekker “verkleed” als een zoet besje!  🙂

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Mira
5 jaren geleden

Oooh deze lijkt me zo lekker en kerstig, hele leuke review!

Melike
5 jaren geleden

Hihihi verkleed als een zoet besje! Ik snap je wel ik sta zo vaak te twijfelen over mijn geurtjes. En dan doe ik er een op en dan heb ik toch spijt dat ik de andere niet had gedaan haha. Deze lijken me echt zo heerlijk!!

Jouvence
5 jaren geleden

Ik ben ontzettend benieuwd naar de geur! ♥

Yvonne
5 jaren geleden

Oh ik hou van zoete geuren, hoe zoeter hoe beter.

Lisa
5 jaren geleden

Wat een leuke verpakking!! Persoonlijk ben ik meer van de zwaardere geuren <3

Astrid
5 jaren geleden

Hey Zoet besje ;),

Haha! Deze producten lijken me echt heerlijk! Vooral de body butter ben ik echt zeer benieuwd naar. De geur lijkt me echt heerlijk en ik ben echt dol op body butters 🙂 .

Liefs!

Annette
5 jaren geleden

Beter als zoet besje dan als oud besje Babs 🙂

YuSt
5 jaren geleden

Hihihi zie je al gaan als zoet besje! Het ziet er altijd zo lekker uit bij TBshop…

Miss
5 jaren geleden

Oooh, nu ben ik zo benieuwd naar deze geur! Lijkt me echt iets heerlijk

Anna Gerrie
5 jaren geleden

Zelf heb ik de vanille chai en die vind ik erg lekker. Deze frosted berries is wat te zoet voor mij denk ik.