afbeelding-tissuekaart-kleenex-1
Artikelen, Gezondheid, Lifestyle

Iemand verkouden? Stuur een persoonlijke Kleenex tissuekaart!

Laat JE NAASTEN NIET in de kou staan

Het snotterseizoen is weer in volle gang! Er wordt momenteel flink wat afgeniest, gesnoten en gehoest in de Nederlandse huishoudens en op de werkvloer. Kleenex steekt al deze pechvogels een hart onder de riem met een speciale actie. Je kunt nu je verkouden vriendin, geliefde, buurvrouw, opa of collega een persoonlijk kaartje sturen, voorzien van een opbeurende boodschap én Kleenex Balsam tissues. Heeft de zieke het goed te pakken, dan kan hij of zij bovendien een gratis pak Kleenex Balsam tissues of zakdoeken aanvragen. En als dank voor jouw lieve wensen krijg je zelf ook een pak Kleenex cadeau.

kleenex-balsam-tissues

 

HOE WERKT HET?

Op www.mijnkleenex.nl maak je je persoonlijke tissuekaart door een foto te uploaden of een kaartdesign te kiezen. Vervolgens voeg je de liefste, grappigste of mooiste beterschapswens toe. De snotteraar in kwestie ontvangt binnen een paar dagen jouw kaart met 10 Kleenex Balsam tissues erin, plus een coupon voor een gratis pak Kleenex Balsam tissues of zakdoeken. Tenslotte laat een échte verkoudheid zich niet bedwingen met tien tissues… Als afzender ontvang je zelf ook een coupon om een pak Kleenex Balsam uit te proberen. De online actie loopt van 7 november tot en met 20 maart 2017 en/of zolang de voorraad strekt.

afbeelding-tissuekaart-kleenex-1

BYE BYE RED NOSE

Een schrale, rode neus is een serieuze irritatiefactor bij verkoudheid. Kleenex Balsam tissues geven de neus een beetje extra liefde in de kou. De microfijne laag van calendula zorgt voor een kalmerende, beschermende balsem om te voorkomen dat de neus steeds rood wordt of uitdroogt. Ze zijn dermatologisch getest en zelfs geschikt voor de gevoelige huid. Kleenex Balsam is verkrijgbaar in tissues en zakdoeken.

TOP 3: Belangrijk bij een zakdoek

  1. Zachtheid
  2. Sterkte
  3. Geen rode schrale neus

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Lesley
4 jaren geleden

Vind dit echt een superleuke actie 🙂

Melike
4 jaren geleden

Wat een leuk idee! Ik vind deze zakdoekjes zowieso ideaal. Het zijn de enige die toch niet zo’n lelijke schrale neus veroorzaken;)

Jolanda
4 jaren geleden

Leuke actie! Gelukkig ‘heerst’ het hier nog niet, houden zo! 😉

chucky1012
4 jaren geleden

Ik vindt dit zo leuk en heb meegedaan 😉