Artikelen, Budget, DIY, Nagels

Hoe krijg je nagellak met spikkels en glittertjes verwijderd?

Hoe krijg je nagellak met spikkels en glittertjes verwijderd?

De gouden tip kreeg ik van mijn vriendin Marte. hoe kan het ook anders, haar niche is alles over nagels. Kijk maar eens op haar Beautyblog: Girly-Addictions

Ik vind lakjes met glittertjes zo leuk, maar erger mij kapot als ik het eraf wil halen. Een verkoopster van een drogisterij deed hetzelfde als ik, namelijk: Eerst met remover, daarna met je andere nagel de spikkels eraf duwen en met een bufferkwast de rest eraf schuren.

De lak die ik voor deze test gebruikte was de top coat: ‘Confetti van L’Oreal’ en poetste mij een ongeluk, bufferdebuffer, en mijn nagels werden maar dunner en dunner… ook niet goed voor je nagels.

nagellak

Ten einde raad, (zei de drama-Queen) had ik op Facebook een visje uitgegooid en Marte schreef: Wattenschijfje in 4-en knippen, even een stukje doordrenken in remover, op je nagel leggen, vinger wrappen in stukje alufolie, ongeveer 6-8 minuten laten zitten/weken, haal je het er zo af.

Het klinkt zo logisch en het is het ook, zie het stappenplan in foto’s.

schone nagels

Superhandig en brandschone nagels, joehoe!

Echt de gouden tip, je bent nog langer bezig met schrobben dan met deze methode, superbedankt Marte! Nu kan ik met een gerust hart weer los gaan met al mijn glitters, flakes, confetti en andere maffe versierselen!

Zelfs Mattie is er helemaal klaar voor!

Mattie

Follow on Bloglovin

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Anja
7 jaren geleden

Idd het werkt, maar zorg dat je dit niet vaker doet dan 1 x per maand, of 2 maanden. Omdat het de vochthuishouding in je nagels drastisch verminderd en wat ook sneller brekende nagels veroorzaakt.

Debbie
8 jaren geleden

Yup, dat werkt goed inderdaad. Voor gewone nagellak gebruik ik tegenwoordig altijd zo’n potje waar je je vinger in draait. Voor glitternagellak werkt dat niet.