paula's choice
Artikelen, Merken, Paula's Choice, Win!

Ik mag 2 x € 50 shoptegoed verloten bij Paula’s Choice!

Win nu een shoptegoed van €50,00 met producten naar wens, te besteden via de webshop www.paulaschoice.nl

Wil jij kans maken op shoptegoed van 50 euro? Dit shoptegoed kun je besteden aan huidverzorging via de webshop van www.paulaschoice.nl Ik mag 2 x 50,- shoptegoed verloten!  

Dus 2 winnaars deze keer, dat is natuurlijk helemaal super.

Doen jullie mee?

paula's choice

Ik heb al veel artikelen geschreven over de producten van Paula’s Choice en heb er zelf heel goede ervaringen mee. Ik heb haar zelfs ooit ontmoet en zij is een inspirerende vrouw die weet waar ze het over heeft. In haar webshop vinden jullie vast en zeker iets wat bij jullie (huid) past. Ik zou zeggen, ga alvast een kijkje nemen voor de voorpret, mocht je een van deze shoptegoeden winnen!

 

Paula Begoun
Paula Begoun

Paula Begoun is Amerika’s meest bekende criticus en recensent op het gebied van huidverzorgingsproducten en de bijbehorende claims van fabrikanten. Haar eigen huidverzorgingslijn Paula’s Choice bevat 100% geur- en kleurstofvrije producten die alle huidproblemen succesvol behandelen. Van puistjes tot rimpels, rosacea, een gevoelige huid, schade door de zon, een droge of vette huid en mee-eters. Ze zijn 100% gegarandeerd effectief voor elk denkbaar huidtype en ieder huidprobleem.

 

Win nu een shoptegoed van €50,00 met producten naar wens, te besteden via de webshop www.paulaschoice.nl

Wat moet je doen?

1-Laat hieronder een comment achter dat je meedoet

2- Schrijf je in voor de nieuwsbrief (zie hieronder: Vond je deze blogpost leuk? Schrijf je in voor de nieuwsbrief! )

of

3- Schrijf je in voor dagelijkse updates Zie het vak rechts..Dan krijg je iedere keer als ik een nieuw artikel plaats, een update. (Vul je e-mailadres in en ontvang updates van nieuwe blogposts!)

Dat is eigenlijk alles. Mocht je op Facebook reageren, dat kan ook, delen mag ook, maar om niet de tel kwijt te raken en niemand over te slaan, zet hieronder bij de comments dat je meedoet en hoe je meedoet.. Dan is het voor mij overzichtelijker.

Succes!

handtekening Babs

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

29 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Berdien
6 jaren geleden

Woah wat een dijk van een actie! Ik doe graag mee & heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief!
Liefs

Annette - Ann Ages Gracefully

Ik doe graag weer mee natuurlijk!

Karen
6 jaren geleden

Wat een leuke winactie! Iedereen die mee doet; veel succes!

Sande Nova
Sande Nova
6 jaren geleden

Oooooh yeah! Als ik zou winnen weet ik al wat ik kies. Heb al wat rondgeneusd. Leuke winactie…

Sonja
6 jaren geleden

Ik doe graag mee. Heb op FB gereageerd, mij ingeschreven en de actie gedeeld!

CJM de Kok
CJM de Kok
6 jaren geleden

Wow, super mooie actie en fijne blog, ik ben geabonneerd voor nieuwsbrief en blogup-dats

Kim
6 jaren geleden

Wat tof dat je dit weggeeft! Ik ben helemaal gek op natuurlijke producten vandaar dat ik een groen platform ben gestart. Zou dit graag eens willen testen 🙂

Ling Choi
6 jaren geleden

Ik doe graag mee en heb gedeeld!

Christina Schonewille
6 jaren geleden

Ben heel nieuwsgierig geworden. Mijn dochtertje heeft een hele gevoelig droge huid. Mocht ik winnen dan zou ik het delen met haar.

Theresia Noordroge
6 jaren geleden

Ik ben dol op de producten van Paula's Choice en ik gebruik het ook regelmatig. Shoptegoed is dus extra leuk om te winnen.