Artikelen

Farah test Lush Lemony Flutter

Farah

Farah test Lemony Flutter

Iedereen kent de winkel Lush wel. Je weet wel, die winkel met al die handgemaakte zeepjes, haar- en lichaamsproducten, shampoos, lipscrubs, gezichtsverzorging en noem maar op.

Iedereen kent misschien ook wel de nagelriemverzorging Lemony Flutter, maar toch ga ik hem in dit artikel weer in het zonnetje zetten 🙂

Lemony Flutter is ook weer een handgemaakt product die een verzorgende werking heeft voor je nagelriemen. Je kan het niet vaker zeggen, maar de basis voor mooie nagels zijn goed verzorgde nagelriemen. En dit is juist het doel van Lemony Flutter.

Lush Lemony Flutter

 

De verpakking van Lemony Flutter is erg kenmerkend voor Lush. Het product is verpakt in een simpel plastic doosje met grote witte letters die de naam van het product weergeven en kleine witte letters voor de overige informatie over het product.

Op de achterkant van het product staat de ingrediëntenlijst, de datum waarop Lemony Flutter is gemaakt en de houdbaarheidsdatum. Het is ook altijd leuk dat de maker van het product op het potje wordt vertoond.

Als je het potje open doet zie je dat het product een licht gele kleur heeft. Wat vooral opvalt is dat Lemony Flutter een erg sterke citroengeur heeft. Om eerlijk te zijn moet je echt houden van deze geur. Als je Lemony Flutter opbrengt ruik je nog steeds die sterke citroengeur, maar naar mate het meer in de huid trekt, verdwijnt de geur ook geleidelijk.

De substantie van Lemony Flutter is te beschrijven als een dikke romige boter die goed uitsmeerbaar is. Lemony Flutter is een erg geconcentreerd product, dus je hoeft niet veel te gebruiken om je nagelriemen in te smeren.

lemony flutter

Als je Lemony Flutter uitsmeert op je nagelriemen, blijft er altijd een vettig laagje achter. Dit vettige laagje trekt best langzaam in, dus je moet wel de tijd nemen om Lemony Flutter aan te brengen.

De ideale momenten voor mij om het aan te brengen is bijvoorbeeld tijdens een hoorcollege.

Smeren en luisteren tegelijk!

Farah lemony flutter1

Naast dat je met Lemony Flutter je nagelriemen een verzorgde boost kan geven, kan je natuurlijk ook het product gebruiken voor erg droge plekjes van je huid, zoals de ellebogen en misschien ook je handen of in mijn geval de (drogere) huid tussen je vingers.

Farah lemony flutter3

Lemony Flutter bevat 50ml.

Het lijkt weinig, maar het is erg zuinig in gebruik. Voor de review heeft Babs een nieuw potje voor mij gekocht, maar mijn huidige Lemony Flutter potje is bijna 1 jaar oud en ik denk ik nu pas op 1/3 van het product zit. Misschien was het slimmer geweest van Lush om Lemony Flutter uit te brengen in een kleiner potje, omdat het product op een gegeven moment niet meer goed is en je straks nog veel product weg kan gooien, omdat je nog veel over houdt. Dat zou natuurlijk erg zonde zijn!

Lemony Flutter kost €10,65 en is te koop bij de winkels van Lush en in hun webshop.

Wat vinden jullie van Lemony Flutter?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *