Artikelen, Huisdieren, Schilderijen

Winnaar(s) schilderij van jezelf, huisdier of ….

Begin Juli liet ik zien wie een schilderij naar keuze had gewonnen (door mij gemaakt) en daarna heb ik weer een nieuwe winactie uitgeschreven. Ik had gedacht dat er weer veel mensen zouden meedoen maar gek genoeg waren er maar 2 gegadigden…? Toen besloot ik dat ik niet 1 maar beide dames zou verrassen met een schilderij/tekening. Wie de gelukkige winnaars zijn en wat ik voor ze gemaakt heb laat ik aan jullie zien.

Annette, gefeliciteerd!

Annette stuurde een mooie foto van een Schotse Hooglander op, ik neem aan dat de goede naam van het beestje is, ik heb even gecheckt wat er zoal op de hei daar rondloopt. De foto was niet echt scherp maar gelukkig kon ik op internet meer foto’s vinden van deze mooie dieren en zo een beetje het geheel in elkaar “geknutseld”. (Ik kon niet goed zien wat die tweede Hooglander daar achter aan het doen was, dus heb ik die maar weggelaten…) Prachtig beest, zijn vacht was leuk om te schilderen!

Olieverfschilderij “Schotse Hooglander”

Indruk als het in een kamer hangt…

Ik heb het schilderij een paar dagen geleden gevernist, hij moet nog even goed drogen (en ik vergeet ze altijd te signeren!) en dan stuur ik hem naar je op!

En de tweede winnaar: Nanette, gefeliciteerd!

Nanette stuurde 2 foto’s op van haar lieve en mooie Maine Coon Beru en omdat ook ik niet kon kiezen tussen de 2 foto’s heb ik een olieverfschilderij én een pastel tekening gemaakt. De pastel tekening is van een andere foto die ik op Beru’s Instagram vond, ik vond het leuk om alleen het koppie te tekenen.

Nu mag jij kiezen welke je wil hebben, haha! Dan hou ik er eentje voor mijzelf, mocht ik ooit, ooit… ergens mijn werk kunnen exposeren.

Beru in pastel

Indruk als het in een kamer hangt…

Beru olieverf

Beru Maine Coon- moet nog even drogen

Zoals je ziet heb ik er wat bij verzonnen… Zie je ook het grapje bij de schutting?

Nou dames, nogmaals gefeliciteerd! Ik ben er wat uurtjes mee bezig geweest maar het was leuk en leerzaam om te doen. En van harte gegund natuurlijk!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
1 maand geleden

wow wat tof Babs! Heeeeeel blij mee en gaat zeker een super mooie plek krijgen in huis!

Deb
Deb
1 maand geleden

Wat een kunstwerken heb je er weer van gemaakt. Vind ze alledrie erg mooi geworden maar de Schotse Hooglander vind ik echt indrukwekkend. Heel knap! Je hebt echt talent Babs!

Ilona
Ilona
1 maand geleden

Ah Babs wat prachtig en hoe leuk die oortjes van Marie (ja toch) boven de schutting. Ik wist al dat Annette gewonnen had en verwachtte een schilderij van Skoet te zien :-))) ha, ha maar prachtig hoor. En dan Beru met dat blauw op de achtergrond een plaatje! Hoe is het eigenlijk afgelopen met die crowdfunding actie? Heeft ze genoeg om zich te laten opereren?

Annette
1 maand geleden
Reply to  Ilona

haha klopt Ilona maar heb al een mooi portret van Skoet dus koos voor een foto van mijn ‘wandelvriendinnen’ dagelijks op de hei!