KeeK op de WeeK 2- Brievenbus Koekjes, Verrassing van een Vriendin, Nieuw schilderij & een Kattentaart! 9 keek op de week KeeK op de WeeK 2- Brievenbus Koekjes, Verrassing van een Vriendin, Nieuw schilderij & een Kattentaart!
Artikelen, Films en series, Keek op de Week, Lifestyle, Schilderijen

KeeK op de WeeK 2- Brievenbus Koekjes, Verrassing van een Vriendin, Nieuw schilderij & een Kattentaart!

Hallo KeeKers! En toen was het week 2. In deze KeeK: lieve cadeautjes die ik niet verwacht had, een kattentaart, mijn schilderij van Tom is af en een supertip. Weer een heel spannende Spaanse film!

KeeK op de WeeK 2- Brievenbus Koekjes, Verrassing van een Vriendin, Nieuw schilderij & een Kattentaart! 11 keek op de week KeeK op de WeeK 2- Brievenbus Koekjes, Verrassing van een Vriendin, Nieuw schilderij & een Kattentaart!

Lief gebaar

Buren hadden een zakje met zelfgemaakte gingerbread man door de brievenbus gedaan, als nieuwjaarwens voor ons en de buren hier in de straat. Ik vind dat zo een lief gebaar! Geen idee wie het zijn (de namen stonden erop) maar bij deze super bedankt!

KeeK op de WeeK 2- Brievenbus Koekjes, Verrassing van een Vriendin, Nieuw schilderij & een Kattentaart! 13 keek op de week KeeK op de WeeK 2- Brievenbus Koekjes, Verrassing van een Vriendin, Nieuw schilderij & een Kattentaart!

Nog een cadeau!

Van Gonny kreeg ik dit mooie pakket van Remescar. Ik ken Gonny al wat jaartjes via Facebook en alhoewel wij elkaar nooit ontmoet hebben, zij is echt een trouwe (FB) vriendin. Eigenlijk een van de weinigen die nog een like geeft op FB. Samen met Chucky reageert zij regelmatig op mijn FB posts. (Ik vraag mij soms af waarom ik mijn blogposts daar maar blijf delen want eigenlijk gebeurt daar nauwelijks iets). Afijn, Gonny had op Instagram een giveaway gewonnen en zij mocht nog 2 mensen blij maken met een pakket. Zo lief dat zij mij ook koos!

KeeK op de WeeK 2- Brievenbus Koekjes, Verrassing van een Vriendin, Nieuw schilderij & een Kattentaart! 15 keek op de week KeeK op de WeeK 2- Brievenbus Koekjes, Verrassing van een Vriendin, Nieuw schilderij & een Kattentaart!

 

Ik heb de micellair water en toner al gebruikt, super fijn spul! Wellicht komt er nog een uitgebreide review over!

Schilderij Tom

Eindelijk is dit schilderijtje af. Nu ben ik weer bezig met een portret van Tom maar die maak ik meer op zijn “Rembrandts”. Je kent ze vast wel, die portretten van mannen met zo een kanten kraag. En dat wordt een flinke klus, heel moeilijk om al die kleine figuurtjes erin te schilderen. Ik snap er soms echt geen bal van hoe de oude meesters dat voor elkaar kregen, echt een klusje waarbij je goed moet observeren en flink wat geduld voor moet hebben. Maar ik ga het gewoon proberen, alles in het kader om meer technieken leren.

 

Kattentaart

Bij de heerlijk zoete blog van “de Zoetekauw” zag ik het recept voor deze kattentaart. Tom wilde hem wel maken en Jeroen en ik hebben de decoraties gedaan. Het is niet helemaal gelukt maar ach, hij smaakte prima! Lianne heeft hem iets anders gemaakt, hij ziet er ook heel leuk uit. Wij hebben er nog fondant overheen gedaan en de oortjes zijn van marsepein.

KeeK op de WeeK 2- Brievenbus Koekjes, Verrassing van een Vriendin, Nieuw schilderij & een Kattentaart! 25 keek op de week KeeK op de WeeK 2- Brievenbus Koekjes, Verrassing van een Vriendin, Nieuw schilderij & een Kattentaart!

KeeK op de WeeK 2- Brievenbus Koekjes, Verrassing van een Vriendin, Nieuw schilderij & een Kattentaart! 27 keek op de week KeeK op de WeeK 2- Brievenbus Koekjes, Verrassing van een Vriendin, Nieuw schilderij & een Kattentaart!

KeeK op de WeeK 2- Brievenbus Koekjes, Verrassing van een Vriendin, Nieuw schilderij & een Kattentaart! 29 keek op de week KeeK op de WeeK 2- Brievenbus Koekjes, Verrassing van een Vriendin, Nieuw schilderij & een Kattentaart!

Netflix- Mirage (film uit 2018)

Het verhaal: In 2014 verhuizen Vera Roy en David Ortiz, samen met hun dochter Gloria naar het oude huis waarin een jongetje genaamd Nico woonde in 1989. Ze vinden een oud televisietoestel in een voorraadkamer, samen met een videorecorder en cassettes. Een elektrische storm vergelijkbaar met die in 1989 begint, en nadat Vera, David en Gloria de video van Nico hebben bekeken, begint de tv het live nieuws uit te zenden dat plaatsvond toen Nico zijn video aan het maken was. Tijdens het diner delen ze dit incident met hun buren en horen dat Nico die nacht uit het huis rende en omkwam door een aansnellende auto. ‘s Nachts ziet Vera de jongen plots op die tv en is geschokt als ze merkt dat ze met hem kan communiceren. Zij  probeert Nico te waarschuwen om niet de weg op te gaan zodat hij niet geraakt wordt. Hij verongelukt niet maar haar leven verloopt totaal anders.

De volgende dag wordt Vera wakker en alles is veranderd. Zij is niet meer getrouwd met haar man en heeft ook geen dochtertje meer. Haar man blijkt met een ander getrouwd te zijn. Zij gaat wanhopig op zoek naar haar kind…

Heel spannende film! Echt zo een verhaal waardoor je zelf steeds checkt hoe het nu precies in elkaar steekt. Hoe kan het dat haar man haar niet kent en waar is dat dochtertje gebleven?

Links zien jullie “de professor”, herkennen jullie hem ook uit een andere Spaanse serie?
0
Please leave a feedback on thisx

Dat was het weer voor deze KeeK!

KeeK op de WeeK 2- Brievenbus Koekjes, Verrassing van een Vriendin, Nieuw schilderij & een Kattentaart! 31 keek op de week KeeK op de WeeK 2- Brievenbus Koekjes, Verrassing van een Vriendin, Nieuw schilderij & een Kattentaart!

Tot de volgende week!

KeeK op de WeeK 2- Brievenbus Koekjes, Verrassing van een Vriendin, Nieuw schilderij & een Kattentaart! 33 keek op de week KeeK op de WeeK 2- Brievenbus Koekjes, Verrassing van een Vriendin, Nieuw schilderij & een Kattentaart!

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
1 jaar geleden

Wat waan-zin-nig mooi je schilderij van Tom, Babs! Echt prachtig. Je hebt absoluut talent. Nieuwe carrière in the making?

Petra
1 jaar geleden

Wat een leuke cadeautjes, en je schilderij is echt prachtig, Babs! Wat een talent.

Annette
1 jaar geleden

Op Canvas is de nieuwe serie van in the line of Duty bezig, heel goed weer en zeker een aanrader. Die taart is echt heel leuk geworden. Ik heb dat ook met Facebook denk elke keer, zal ik mijn pagina daar gewoon verwijderen maar merk toch wel dat er ondanks geen interactie wel nog wat ‘verkeer’ van komt (wel met name wat ouderen hahaha).

bychristiana
1 jaar geleden

Ik denk precies hetzelfde over Facebook! Ik heb daar ook nauwelijks tot bijna geen interactie met bezoekers (tot dat ik een give away organiseer en daarom organiseer ik bijna geen give aways meer, daar hou je toch uitendelijk weinig trouwe bezoekers aan over) maar ach, het kost me nauwelijks tijd en moeite om mijn artikelen daar te delen dus ik blijf het ook maar gewoon doen;-) Wat enorm attent, die gingerbread mannetjes! Andre heeft ze vorig jaar ook een paar keer gemaakt, super lekker!

Deb
1 jaar geleden

De serie lijkt me goed! Is dat niet een acteur uit Narcos? Dat ga ik uitzoeken! Het schilderij van Tom is prachtig. Wat vind hij er zelf van? Leuk ook die kattentaart.

Deb
1 jaar geleden
Reply to  BeautyByBabs

Oh dan weet ik precies welke je bedoelt: ‘Casa del Papel’! Goeddat je hebt onthouden dat ik die niet gezien hebt 😉

chucky1012
chucky1012
1 jaar geleden

Zo mooi om te lezen wat je zoal in een week gedaan had……
Wat lief van de andere lezer dat ze jou spullen toegestuurd had toen ze iets gewonnen had…..
Dat ze jou genoemd had.is lief….
Hartelijk dank dat jij mij nu in deze post genoemd hebt…
Respect….
Prachtig schilderij…..

Een fijne dag Xoxo