friday-mascara-1
Artikelen, Make-up, Mascara

It’s Friday! Review- Friday Mascara (ik hoef geen Chanel meer te proberen)

Deze mascara is momenteel echt mijn favoriet! Zo blij dat ik deze Friday mascara nu in huis heb, hij is serieus een van de beste die ik in mijn handen gehad heb.

friday-mascara-1

 

Melike  van MelikeBeauty verlootte deze mascara onder haar lezers. Zij maakte zelfs de vergelijking met haar all time favorite mascara van Chanel, en dat wil heel wat zeggen! Ik las dat veel vrouwen de volume mascara van Chanel een van de beste mascara’s vonden maar de prijs hield mij altijd tegen om die te kopen.

De mascara van Friday kost €10,50, een stuk goedkoper dus.

Kennen jullie het principe van de Friday mascara’s?

Je kan kiezen uit 6 verschillende soorten waanzinnige mascara’s en daarbij kun jij jouw favoriete borsteltje (8 verschillende) kiezen.

  • OOPS !! Volume: Niet te veel drama, gewoon precies genoeg volume
  • I WANT MORE … Extreme Volume: Mega volume waar niemand omheen kan
  • YOU’RE ON … Curling: Eindeloos gekrulde wimpers
  • LOVE ME NOW !! Define & Length: Voor grandioze blikvangers
  • BRING IT ON !! All-In-One: Een beetje van alles … als je niet kan kiezen
  • BIG SPLASH … Waterproof: Blijft zitten, ook in die Hollandse regenbui … op de fiets

friday-mascara-borstels

Ik had het persbericht geplaatst en ik denk dat toch best veel vrouwen voor een abonnement zijn gegaan. Ik zag deze mascara’s vrij vaak op social media voorbijkomen. Je zoekt natuurlijk de perfecte combi van een borstel en de soort mascara en zo kan je zelf uitvogelen wat het meest voor je wimpers doet.

mascara-borstel-friday-mascara

 

Ik won de combinatie I want more (extreme volume) met borsteltje nummer 1.

 

Melike had ook de Friday tweezer erbij gedaan, zo lief! (die krijg je namelijk bij je tweede mascara)

Ik zie dat mijn wimpers voller en langer worden, met een mooie krul. En dat zoek ik in een mascara.

Links zien jullie dat mijn wimpers vrij recht vooruit staan. (en 1 haartje staat altijd naar beneden grrrr!)

Deze mascara gaat ooit op en ik wil daarna exact dezelfde combinatie kopen. Eerlijk gezegd weet ik bijna dat er geen andere aan kan tippen. Het is dat een abonnement niet handig voor mij is, omdat ik niet dagelijks mascara gebruik, anders zou ik zo een abonnement nemen. (ik doe rustig een jaar met een mascara en nooit last gehad van een oogontsteking) Maar voor degene die dagelijks mascara gebruikt is het zeker ideaal.

friday-mascara-volume

Deze mooie mascara’s zijn te koop bij fridaymascara.com 

Alle FRIDAY mascara’s zijn geschikt voor gevoelige ogen en lenzendragers.

Bij het terugzenden van 6 (lege) FRIDAY mascara’s ontvang je als beloning één gratis mascara. Hiervoor kunnen klanten de envelop gebruiken waarin de mascara is geleverd. Slim concept!

Ik was rete-nieuwsgierig naar de mascara’s van Chanel en weet je wat? Ik vind deze prachtig en heel betaalbaar, dus die “honger” is gestild…

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Melike
5 jaren geleden

Zo leuk om dit te lezen hihi. En zo lief dat je me nog even noemt!! Ik was zo benieuwd wat je er van zou vinden en zo te zien ben je er blij mee. Gelukkig!! Het resultaat ziet er ook super goed uit bij jou!!

chucky1012
chucky1012
5 jaren geleden

Wauw, prachtig resultaat en het seperate de wimpers perfect!

Jouvence
5 jaren geleden

Ik vind het effect van de mascara erg mooi! ♥

Jolanda
5 jaren geleden

Mooi hoor! Ik heb er al eens eerder over gehoord, maar zelf nog nooit geprobeerd. Ik heb momenteel de nieuwste mascara van Chanel en ja, dat is echt een parel. Wel vrij duur, maar ach…als ik hem aanschaf doe ik dat met korting bij de Ici Paris XL 😉

Lifeaholic.nl
5 jaren geleden

Wat een super leuk concept! Snel even een kijkje nemen op de website! 👌🏻

Yvonne
5 jaren geleden

Leuk dat je er zo enthousiast over bent Babs. Dat is wat we willen uiteindelijk.

YuSt
5 jaren geleden

Hey, kijk dat is nou een toptip met tiptop kwaliteit! Dit ga ik ook eens nader bekijken en surf asap naar de site! Dank je wel Babs… en ook voor je leuke post! 💋

Nicole
5 jaren geleden

Hij ziet er echt heel erg goed uit op je wimpers! Super mooi!

Marsha
5 jaren geleden

Ziet er goed uit! Ik ben nog steeds op zoek naar de “perfecte” mascara, dus wie weet!

Gonny
Gonny
5 jaren geleden

Klinkt goed!!!
En ziet er mooi uit.
Ik ben blij met mijn Elizabeth Arden mascara. Grand Entrance.
Perfect dun fijn gebogen borsteltje